SEO112 https://seo112.ro SEO112 Tue, 25 Aug 2020 08:51:21 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.5 Prevenire sănătate orala | Ghid ingrijire dentara https://seo112.ro/sanatate-orala-ingrijire-dentara/ Thu, 20 Aug 2020 07:18:39 +0000 https://seo112.ro/?p=5520 Ghid complet pentru sănătate orala In acest ghid ingrijire dentara, are scopul de informare si prevenire sanatate orala, va aducem informatii utile ce va vor ajuta să înțelegeți importanta si rolurile stomatologilor in sănătate orală și aflați cum să procedați pentru a obține o sănătate orală optimă pentru dumneavoastra, familie, copii si chiar pentru comunitatea…

The post Prevenire sănătate orala | Ghid ingrijire dentara appeared first on SEO112.

]]>
Ghid complet pentru sănătate orala

In acest ghid ingrijire dentara, are scopul de informare si prevenire sanatate orala, va aducem informatii utile ce va vor ajuta să înțelegeți importanta si rolurile stomatologilor in sănătate orală și aflați cum să procedați pentru a obține o sănătate orală optimă pentru dumneavoastra, familie, copii si chiar pentru comunitatea dumneavoastra in vederea prevenirii bolilor dentare înainte de începerea acestora.

sanatate orala femeie zambet stomatologie

Toți jucăm un rol vital în prevenirea bolilor de sănătate orală

Importanța îngrijirii stomatologice și o igienă dentară bună, pe scurt, noțiunea de „îngrijire dentară” se referă la îngrijirea bună a dinților, gingiilor și limbii pentru a preveni problemele orale care pot apărea pe termen lung. Mai simplu spus, îngrijirea stomatologică este o metodă de prevenire.

Pe de altă parte, se poate referi și la tratarea bolilor deja existente ale dinților și gingiilor, fie prin repararea sau înlocuirea dinților deteriorați. În ciuda faptului că îngrijirea stomatologică și sănătatea orală sunt esențiale pentru un corp sănătos în general, multe persoane își neglijează gura și văd dentistul doar atunci când au o problemă urgentă, mai degrabă decât vizitează regulat.

Cu toate acestea, o sănătate dentară bună și menținerea acesteia pe termen lung se poate dovedi a fi destul de costisitoare, în timp ce unele tratamente medicale sunt acoperite integral sau parțial de companiile dvs. de asigurări, altele nu sunt și va trebui să le plătiți din propriul buzunar.

Acesta este motivul pentru care achiziționarea unei asigurări stomatologice este o alegere excelentă, mai ales că majoritatea companiilor de asigurări oferă planuri dentare personalizate care sunt personalizate pentru a satisface nevoile dumneavoastră.

Puteți spune că gura dvs. este într-adevăr sănătoasă atunci când dinții dvs. sunt drăguți și gura miroase sănătos:

  • dinții ar trebui să fie lipsiți de resturi;
  • respirația urâtă nu ar trebui să fie o problemă;
  • iar gingiile ar trebui să arate roz și nu ar trebui să sângereze în timp ce periați poate fi un semn al bolii gingivale).

Medicul stomatolog trebuie să poată oferi sfaturi și sfaturi despre clătirea corectă a dinților, precum și sfaturi despre cele mai bune tehnici de igienă orală.

Aflați mai multe despre sănătatea orală

In acest ghid va aducem resurse excelente pentru a ajuta profesioniștii non-dentari să învețe componentele esențiale ale sănătății orale pentru practica medicală și să câștige un credit de educație continuă. Modulele abordează promovarea sănătății orale și prevenirea bolilor, iar aceste site-uri includ o bibliotecă extinsă de resurse suplimentare.
Imagini din clinica stomatologica Dentaplus ingrijire dentara
Acest ghid de sănătate este un instrument cuprinzător, de învățare online pentru profesioniștii din domeniul sănătății, alcătuit din module și resurse de învățare pentru a ajuta la integrarea sănătății orale și a asistenței primare pe toată durata de viață. Căutați module specifice pentru evaluarea riscului de sănătate orală și carie, lac de fluor și consiliere.

Video: Stomatologie asistență stomatologică

Sănătatea orală pentru furnizorul de servicii stomatologice, materialul video urmator, prezintă principiile screeningului de sănătate orală de către furnizorii de servicii stomatologice primare și oferă o imagine de ansamblu asupra constatărilor obișnuite orale și a factorilor de risc care merită consiliere folosind cadrul de livrare a sănătății orale.

Instrumente de educare stomatologica a pacientilor

Aici gasiti instrumente care va vor ajuta sa va autoeducati în condiții de sănătate orală, proceduri dentare și tehnici de igienă orală adecvate veți găsi materiale utile pentru pacienți pe diverse teme. Avem, de asemenea, videoclipuri cu instrucțiuni de sănătate orală și materiale elaborate special pentru copii. Scopul nostru este să vă ajutăm pe dvs. și pe pacienții dvs. să obținem succes în interior și în afara cabinetului stomatologic.

Cum poți menține zâmbetul copilului tău sănătos

dinti-sanatosi-puncte-albe-carii-avansate

Carii dentare

Când mănânci alimente zaharoase, bacteriile din gură transformă zahărul în acid. Acidul slăbește dintele și provoacă pete albe. Dacă continui să mănânci zahăr, petele albe se transformă în cavități. Cariile pot duce la infecții grave.
Cu cât mănânci mai des alimente zaharoase, cu atât se vor forma mai multe carii.

Sticle si biberoane

* Țineți-vă copilul când hrăniți flaconul;
* Utilizați numai formulă sau lapte matern în sticle;
* Fără sticle în pat!
* Nu mai folosiți flaconul, sticle, biberoane pana la varsta de 12 luni.

Gustări

* O gustare fără zahăr între mese
* Fără „mestecat de guma”!
* Gustări mai sănătoase: brânză, biscuiti de fructe proaspete, legume, covrigi.

Canile si cestile
* Introduceți ceașcă la 6-9 luni;
* Nu lăsați copilul săaibe acces lao sticlă sau o cană;
* Pentru copiii in varsta de un an, oferă doar lapte sau apă intre mese.

Perierea dintilor copiilor

* Începe imediat ce vezi dinți!
* Periuță de dinți moi moale;
* Frotiu mic de pastă de dinți cu fluor;
* Nu lasați periuta si pasta de dinți la îndemâna copilului;
* Așezați-vă sau stați în spatele copilului dvs. când periați
* Periați gingiile și dinții;
*Fără mâncare sau băutură după periaj la culcare.

Prima vizita stomatologica a copilului tau ar trebui sa fie la varsta de un an ( 12 luni).

Cum să mențineți o sănătate orală bună acasă

După cum au dezvăluit numeroase studii, sănătatea dentară precară este legată de anumite boli care pot pune viața în viață, cum ar fi boli de auz sau accidente vasculare cerebrale, persoanele cu o sănătate orală deficitară sunt, de asemenea, cu risc ridicat de diabet. Din fericire, toate aceste afecțiuni (și multe altele!) Pot fi ușor evitate prin simpla spălare a dinților cel puțin de două ori pe zi (dimineața și seara), așteptarea zilnic și vizitarea medicului stomatolog cel puțin. de două ori. o luna.

Pe lângă aceasta, tehnicile de periaj și de așteptare sunt de asemenea importante, deoarece multe persoane nu știu să-și curețe corect dinții. Calitatea produselor joacă, de asemenea, un rol esențial, deoarece acestea nu pot trata doar boala existentă a gingiilor (cum ar fi boala parodontală), dar vă pot albi dinții până la 5 nuanțe sau mai mult, în funcție de tipul de produs de albire. dinții și ingredientele sale. Citeste aici despre cum se face periajul dintilor corect. Produsele dentare cu fluor sunt o alegere excelentă pentru dinți sănătoși, pasta de dinți cu fluor și apa de gură pot funcționa ca magia pe dinți!

Sănătatea orală slabă și efectele sale

Așa cum am menționat mai sus, sănătatea orală precară este direct legată de boli grave pe deasupra, cei care nu au grijă de dinți prezintă, de asemenea, riscul de carii, gingivită și diverse alte boli. Se consideră că cancerul oral este legat și de o sănătate orală precară (deși este influențat în primul rând de alți factori, cum ar fi fumatul).

Gaseste acum cabinete si clinici stomatologice in Bucuresti

locatii-stomatologie-bucuresti

In portalul SEO112.ro veti gasi liste actualizate cu profesionisti in domeniul stomatologic ce va pot consulta, trata si indruma in vederea obtinerii si mentinerii sanatatii orale. Acceseaza acum categoriile de profesionisi : Cabinete Stomatologice | Tehnica dentara | Clinici stomatologice. Citeste aici mai mult despre ingrijjirea corecta a dintilor.

The post Prevenire sănătate orala | Ghid ingrijire dentara appeared first on SEO112.

]]>
Cabinet avocat drept penal Bucuresti https://seo112.ro/avocat-drept-penal-bucuresti/ Fri, 07 Aug 2020 06:59:53 +0000 https://seo112.ro/?p=5427 Avocat drept penal Bucuresti specialist procese dificile cauze penale Va aflati in cautarea unui avocat drept penal Bucuresti? Ei bine ati ajus exact unde trebuie, cabinet de Avocat ”Gherasim Andrei-Gheorghe” vine în ajutorul dumneavoastră pentru rezolvarea problemelor din domeniul dreptului penal. Deoarece cunoaștem faptul că procesele penale în sine și implicațiile săvârșirii unor fapte penale…

The post Cabinet avocat drept penal Bucuresti appeared first on SEO112.

]]>
Avocat drept penal Bucuresti specialist procese dificile cauze penale

Va aflati in cautarea unui avocat drept penal Bucuresti? Ei bine ati ajus exact unde trebuie, cabinet de Avocat ”Gherasim Andrei-Gheorghe” vine în ajutorul dumneavoastră pentru rezolvarea problemelor din domeniul dreptului penal.

Deoarece cunoaștem faptul că procesele penale în sine și implicațiile săvârșirii unor fapte penale pot antrena măsuri care vizează în mod direct libertatea dumneavoastră sau exercitarea liberă a drepturilor, vă suntem alături pentru a ne asigura că vă sunt respectate și garantate drepturile și libertățile stabilite de lege.

Experienta in reprezentare eficienta in procese penale dificile

Având experiență în asigurarea asistenței juridice și reprezentării în cauzele penale, indiferent de calitatea pe care o aveți în proces – suspect, inculpat, persoană vătămată, parte civilă, parte responsabilă civilmente sau martor – Cabinetul nostru este în măsură să vă asiste și să vă reprezinte în faza de urmărire penală, procedura de cameră preliminară și judecată în primă instanță și în căi de atac (apel, recurs, contestație, revizuire, contestație în anulare).

Asistența juridică și reprezentarea se asigură atât în fața organelor de poliție, la nivelul tuturor parchetelor, a instanțelor de judecată, precum și în fața instituțiilor și autorităților cu atribuții de control.

Cum gasesti cei mai buni avocati drept penal bucuresti ?

Avocatul specializat in drept penal Andrei Gheorghe Gherasim din Bucuresti

Cum va poate ajuta un navocat specializat in drept penal

În activitatea juridică desfășurată în sprijinul dumneavoastră redactăm sesizări, plângeri penale, denunțuri, memorii, obiective pentru derularea expertizelor, obiecțiuni și precizări, formulăm plângeri împotriva luării, menținerii și prelungirii de măsuri preventive privative de libertate, negociere acord de recunoaștere a vinovăției, recunoașterea hotărârilor străine conform legilor din România, plângeri și contestații împotriva măsurilor și actelor dispuse de organele de urmărire penală (poliție și procuror). Citeste mai multe articole despre drept penal redactate de Avocatul Andrei Gheorghe Gherasim aici.

De asemenea, putem formula și cereri pe latură civilă în procesul penal: ex. constituire de parte civilă, introducere în cauză a părții responsabile civilmente și tragerea la răspundere a inculpatului, chiar și în solidar, cu partea responsabilă civilmente pentru recuperarea integrală a prejudiciilor rezultate din săvârșirea infracțiunii.

Aici gasiti cei mai buni avocati drept penal bucuresti

avocat drept penal Bucuresti

✔ faza de urmărire penală;

✔ procedura camerei preliminare;

✔ faza de judecată în primă instanță și căi de atac (apel, recurs, contestație, revizuire, contestație în anulare);

✔ asistența juridică și reprezentarea se asigură atât în fața organelor de poliție, la nivelul tuturor parchetelor, a instanțelor de judecată, precum și în fața instituțiilor și autorităților cu atribuții de control;

✔ redactare de sesizări, plângeri prealabile, denunțuri, memorii ș.a.;

✔ contestare și formulare de plângeri împotriva luării, menținerii și prelungirii de măsuri preventive privative de libertate;

✔ plângeri și contestații împotriva măsurilor și actelor dispuse de organele de urmărire penală (poliție și procuror);

✔ formulare de cereri pe latură civilă în procesul penal: ex. constituire de parte civilă, introducere în cauză a părții responsabile civilmente;

✔ proceduri în cadrul executării pedepsei: contestații la executare, schimbarea regimului de executare, liberarea condiționată;

✔ asistență și reprezentare pentru obținerea grațierii, prescripției răspunderii penale sau a executării pedepsei, a reabilitării de drept sau judecătorești.

Mai multe despre acest cabinet avocat drept penal Bucuresti:

Afla mai multe despre acest cabinet avocat drept penal Bucuresti aici.Expertiza noastră ne recomandă și în proceduri în cadrul executării pedepsei: contestații la executare, schimbarea regimului de executare, liberarea condiționată, asistență și reprezentare pentru obținerea grațierii, prescripției răspunderii penale sau a executării pedeosei, a reabilitării de drept sau judecătorești.

Alte servicii: drept comercial ; drept civil ; drept administrativ si fiscal , scopul nostru a fost și este acela de a asigura servicii profesionale prompte și de calitate menite să asigure apărarea drepturilor și intereselor dumneavoastră!

The post Cabinet avocat drept penal Bucuresti appeared first on SEO112.

]]>
Ansambluri rezidențiale București pareri PRO si contra https://seo112.ro/ansambluri-rezidentiale-bucuresti/ Tue, 04 Aug 2020 09:55:24 +0000 https://seo112.ro/?p=5374 Argumente pro si contra despre cele mai noi complexuri rezidentiale din București In acest articol, veti putea afla la ce anume să fiți extrem de atenti cand va aflati în căutarea unei locuințe într-un complex rezidențial nou in Bucuresti. Aveți de gând să cumpărați o casă nouă, dar sunteti confuz între opțiunile primare și cele…

The post Ansambluri rezidențiale București pareri PRO si contra appeared first on SEO112.

]]>
Sending
User Rating 5 (2 vote)

Argumente pro si contra despre cele mai noi complexuri rezidentiale din București

In acest articol, veti putea afla la ce anume să fiți extrem de atenti cand va aflati în căutarea unei locuințe într-un complex rezidențial nou in Bucuresti.

Aveți de gând să cumpărați o casă nouă, dar sunteti confuz între opțiunile primare și cele de revânzare? Ei bine, cumpărarea de locuințe este o decizie în care trebuie să cântărești diverse opțiuni. După ce decideți locația, veți ajunge să vedeți mai multe optiuni de revânzare a noii dumneavoastrai proprietăți, iar atunci când faceți cautarea, acest lucru devine mai dificil. Ambele opțiuni vin cu propriul set de beneficii și neajunsuri și, din acest motiv, luarea deciziilor devine dificilă.

O casă nouă este una pe care o cumpărați direct de la dezvoltator. În timp ce revindeți, primiți de la proprietarul anterior. În afară de această diferență fundamentală, există mult mai mult pentru a cumpăra proprietatea. Citiți mai departe pentru a aduna pro și contra ambelor opțiuni, apoi decideți care dintre ele va fi potrivită pentru dvs. și familia dvs.

Atunci când va aflati in cautarea unei locuinte si studiați cele mai bune ansambluri rezidențiale din București trebuie să aveti în vedere in primul rand locatia, localizarea pe harta bucurestiului a acestor ansambluri rezidentiale. Majoritatea noilor locatari ai orcarui compllex rezidential au constatat prin propria experienta necesitatea proximitatii accesului rapid la mijloacele de transport în comun, de asemenea accesul rapid la toate facilitatile oferite de zona respectiva cum ar fi apropierea de magazinele alimentare, piete, parcuri si spatii verzi cat si creșe, grădinițe si școli.

Harta Metrou Bucuresti
Harta metrou Bucuresti

Harta STB Bucuresti

harta-transport-stb-bucurestiApartamente in blocuri noi sau locuințele in blocuri vechi ?

Iata una dintre cele mai frecvent intalnite dileme ale cumpărătorilor de apartamente din Bucuresti. Acestia isi pun adesea aceste intrebari: ce aleg, apartament nou într-un complex rezidențial recent construit, sau un apartament într-un bloc vechi?

Ansambluri rezidențiale noi București pareri PRO si contra

Ei bine, blocurile noi construite recent in București conferă o gamă diversă de opțiuni si facilitati moderne ce îi poate ajuta pe clienți să achiziționeze mai ușor un apartament nou. Avantajele apartamentelor in blocurile noi sunt urmatoarele: acestea vin cu toate instalațiile electrice si sanitare noi, apartamentele noi sunt proiectate de arhitectii din noul val, astfel sunt compartimentate modern și sunt mai spațioase si luminoase si au costuri de intretinere reduse. Avantajul major al blocurilor vechi este acela de a fi pozitionate in zone usor accesibile in Bucuresti.

plusuri si minusuri apartamente in blocuri noi versus apartamente in blocuri vechi

Avantaje si dezavantaje blocuri noi

➕ Arhitectura moderna, design modern;

➕ Nu necesita imbunatatiri suplimentare;

➕ Eficiente din punct de vedere energetic: Casele ecologice devin noua normă. Majoritatea dezvoltatorilor depun eforturi pentru a oferi locuințe care să ofere o eficiență energetică mai mare. Unii vin cu pereți, ferestre sau acoperiș cu certificare energetică, în timp ce alții au pachete pentru aparate. Obținerea unei astfel de proprietăți care economisește energie va fi dificilă atunci când optați pentru o opțiune de revânzare. Până câțiva ani în urmă, consumul de energie a fost de asemenea gândit, astfel încât obținerea unei locuințe la standardele și standardele verzi va fi dificilă.

➕ Pot fi personalizate inca din faza de proiect pentru nevoile si dorintele noilor proprietari;

➕ Tehnologii moderne si materiale de ultima generatie ce confera mai multa protectie si siguranta;

➕ Garantia finisajelor si a instalatiilor sanitare si electrice (noiii propietari sunnt acoperiti pentru o buna perioada de timp, astfel nu mai trebuie sa scoata bani din buzunar pentru reparatii) a se vedea ce garantii ofera fiecare dezvoltator imobiliar;

➕ Curte privata, acces securizat, magazine, sali de fitness, saloane de infrumusetare, farmacii etc;

➕ Se pot obtine chirii lunare mai mari si cresterea valorii proprietatii in timp, pentru cei ce cumpara apartanemete in blocuri noi pentru investitii;

➖ Disponibilitare redusa, din cauza faptului ca cele mai frumoase sau bine compartimentate apartamente sunt achizitionate inca din faza de proiect sau constructie;

➖ Termenul de predare, de obicei trebuie sa astepti intre 2-3 luni sau chiar pana la un an de zile sa fie finalizat proiectul rezidential pentru a te putea muta in noua locuinta;

➖ Distanta fata de punctele centrale ale orasului, lipsa disponibilitatii spatiilor de construit in zonele centrale cauzeaza dezvoltarea ansamblurilor rezidentiale in zone periferice sau chiar in dezvoltare ceeace inseamna ca in acea zona inca nu exista, scoli, gradinite sau chiar mijloace de transport in comun;

➖ Un singur apartamanet cu TVA 5% acesta este un alt minus si ii priveste in special pe cei ce achizitioneaza apartamente in blocuri noi cu scop de investitie. Exista totusi un priect de lege care insa nu este aprobat cu privire la achizitionare a 2 apartamete cu TVA 5%, acesta urmeaa a fi reevaluat si aprobat in viitor in parlament.

Avantaje si dezavantaje blocuri vechi

Daca vorbim despre avantajele blocurilor vechi, practic ele sunt cumva legate de dezavantajele blocurilor noi. De exemplu, spre deosebire de blocurile noi acestea au urmatoarele avantaje:

➕ Pozitionare excelenta, multumita faptului ca blocurile vechi au pus bazele dezvoltarii oraselor, astfel acestea sunt aproape de scoli, gradinite, crese, mijloace de transport in comun cum ar fi cele de suprafata STB sau Metrou, practic sunt aproape de tot ce iti doresti.

➕ Sunt finalizate, deci te poti muta rapid, nu trebuie sa mai astepti finalizarea constructiei;

➕ TVA, pentru investitori, avand in vedere faptul ca veti cumpara de la o persoana fizica, scapati de plata TVA-ului;

➕ Oportunitati pentru investitori, de exemplu, poti obtine un pret foarte bun pentru un apartament in bloc vechi ce necesita anumite investitii in ceeace priveste reparatiile si renovarile;

➕ Bune pentru investitii, mai ales apartamentele din blocuri vechi ce nu cecesita multe reparatii si renovari, mutumita faptului ca majoritate celor ce doresc sa inchirieze in Bucuresti si orasele mari din tara, doresc sa beneficieze de toate facilitatile zonelor centrale, cum ar fi acces la mijloacele de transport in comun, metrou, sa fie aproape de zona de birouri, aproape de facultati,  scoli, gradinite, crese si nu in ultimul rand la magazine.

➖ Aspectul invechit, fiecare bloc vechi a fost construit deja de cativa zeci de ani buni, majoritatea innainte de 1990. Acestea au trecut si suportat tot felul de fenomene naturale, printre care si cutremurele, igrasia, etc ce si-au pus amprenta pe aspectul si conditia lor ata la nivel interior cat si exterior.

➖ Structura blocurilor vechi, din punct de vedere structural, blocurile vechi au fost construite cu technonologia disponibila la momentul respectiv, care in momentul de fata nu mai sunt conforme cu reglementarile actuale de constructii. Marea majoritate a cumparatorilor de apartamente in blocuri vechi omit faptul ca in timp fostii propietari au eliminat tot felul de pereti despartitori unii fiind chiar de resistenta.

➖ Necesita imbunatatiri, din cauza trecerii timpului, apartamentele din blocurile vechi necesita tot felul de imbunatatiri, incepand dela izolate termica, hidroizolatii, izolatie fonica pana la instalatiile electrice si nanitare, a caror modernizare poate deveni destul de costisitoare;

➖ Devalorizare rapida, intervine degradarea ce se face mult mai rapid;

Acestea au fost avantajele si dezvavantajele apartamentelor blocurilor noi fata de cele vechi, in speranta ca am reusit sa va aducem informatii de valoare ca pot fi de folos in vederea luarii unei decizii de cumparare sau daca am reusit sa va ajutam sa priviti lucrurile un pic mai obiectiv cand vine vorba de cumpararea unui apartament.

Cum poți verifica informatii despre calitatea ansamblurilor rezidențiale noi?

Înainte de a lua decizia sa cumparati un apartament nou într-unul din noile ansambluri rezidențiale din București, este bine sa va cunoasteti drepturile si anume:

  • Aveti dreptul de a solicita dezvoltatorului imobiliar toate detaliile despre construcție.
  • În cazul în care nu stiti ce anume sa intrebati, sau nu aveti cunostintele necesare pentru a intelege si a analiza informatiile oferite de dezvoltator, va sfatuim sa apelati la un specialist, fie el arhitect, inginer structurist sau alt constructor.
  • In cazul in care apartamentele sunt finalizate, nu ezita să le vizitezi înainte de a lua o decizie si a semna vreun contract sau antecontract. Atentie sunt multe ansambluri rezidentiale ieftine cu probleme !

Capcane de evitat

Exista si capcane in care pica cei ce isi doresc sa cumpere apartamente su garsoniere ieftine. Vezi mai mult despre ce ii convinge pe romanii sa opteze pentru apartamentele vechi aici.

Daca aveti prieten ce se afla in faza de informare sau cautare in vederea achizitionarii unui apartament in blocuri noi sau vechi, acest articol ar putea sa il ajute, iar prietenul dvs. va va fi recunoscator pe viitor.

The post Ansambluri rezidențiale București pareri PRO si contra appeared first on SEO112.

]]>
Am incercat și testat: Cele mai bune 2 săli de EMS fitness din Dubai https://seo112.ro/cele-mai-bune-4-sali-de-ems-fitness-in-dubai/ Mon, 15 Jun 2020 12:42:45 +0000 https://seo112.ro/?p=5239 In luna iunie 2020, am vizitat Dubai unde am incercat și testat cele mai bune 2 săli de EMS fitness Indiferent dacă sunteți un fanatic al fitness-ului sau un incepator sau pur și simplu aveți o fobie de rezolvat sau doriti sa scapati de kilogramele in plus, aici ceti gasi o sală de sport pentru…

The post Am incercat și testat: Cele mai bune 2 săli de EMS fitness din Dubai appeared first on SEO112.

]]>
Sending
User Rating 5 (2 vote)

In luna iunie 2020, am vizitat Dubai unde am incercat și testat cele mai bune 2 săli de EMS fitness


Indiferent dacă sunteți un fanatic al fitness-ului sau un incepator sau pur și simplu aveți o fobie de rezolvat sau doriti sa scapati de kilogramele in plus, aici ceti gasi o sală de sport pentru dvs. La ultima noastra vizita in Dubai am căutat orașul în jos și în sus pentru a descoperi cele mai bune locuri de antrenament din Dubai, de la cele super exclusiviste și luxoase până la alegeri pline de distracție pentru tipuri mai aventuroase, toate garantate pentru a vă adduce in în formă în cel mai scurt timp.

1. GET FIT EMS Gym Fitness Revolution The Greens Onyx Tower 1

Get Fit EMS Fitness Gym Dubai

Get Fit EMS Gym Fitness Revolution Fitness este un Centru de fitness din Dubai, Emiratele Arabe Unite, situate in The Greens Onyx Tower 1, se mândrește cu o listă de clienți cu nenumărate celebrități, influenți și sportivi profesioniști, ceea ce nu este surprinzător, deoarece oferă unele dintre cele mai bune sesiuni de EMS Training din Dubai.

Locul suprem pentru a fi sanatos si în formă este Get Fit EMS Gym Fitness Revolution, acesta aduce antrenamente adaptate pentru EMS Training, nutriție și terapii sport într-o singură destinație impresionantă, exclusiv pentru membri, completată de vestiare și facilități de duș foarte bine igienizate si dezinfectate in concordanta cu toate masurile necesare impotriva raspandirii virusilor.

Vi se va oferi un program de opt până la 12 săptămâni complet adaptat pentru dvs., pe lângă faptul că începeți cu o consultare completă a organismului, care acoperă totul, de la modelele de somn până la nivelul dvs. de mobilitate. Aici trebuie să mergeți dacă căutați să vă transformați corpul, concentrându-vă pe rezistență și condiționare. Nu ne credeți? Apoi vizitați site-ul pentru a vedea unele dintre transformările sale incredibile ale corpului.

Adresa: Dubai, Studio 312 – P3 Level, The Onyx Tower 1, Barsha Heights, Sheikh Zayed Road Dubai, UAE

Telefon: +971 4 397 0063 landline ; +971 52 232 1484

Site Web: https://www.getfitems.com/

Localizarea pe harta: https://goo.gl/maps/jjdAgLQcGNCL527r5

2. GET FIT EMS Gym Fitness Revolution Al Wahda Tower

Vorbind despre mega sali de fitness luxoase, sala de sport este atât de drăguță, încât vei uita că vei fi acolo pentru a lucra. Sincer merită o vizită doar de admirat – gândește-te: canapele din catifea de pluș, imprimeuri alb-negru îndrăznețe și dușuri pavate cu dale de aur. Punctele de vedere impresionante ale Al Wahda Tower sunt un bonus suplimentar.

Estetica deoparte, aceasta este, de asemenea, o sală de gimnastică extrem de impresionantă datorită trainerilor-urilor sai de top și dotărilor de ultimă generație. Fiecare echipament de fitness a fost realizat la comandă pentru spațiu, iar echipamentele cardio cu divertisment interactiv integrat vă permite să navigați pe web sau să urmăriți Netflix în timp ce lucrați (ceea ce face ca banda de rulare să fie aproape suportabilă).

În plus, aveți la dispoziție The Muscle Bar, un spațiu răcoros și confortabil, care servește agitările post-antrenament și prânzurile sănătoase făcute de „șeful ofițerului de băuturi”. Dispune de o zonă de lounge completă cu un ecran cu plasmă uriaș și Apple TV, astfel încât să vă puteți relaxa sub o pătură pentru un pui de somn post-antrenament sau pur și simplu să vă apucați de emisiunea preferată cu scuturarea voastră.

Adresa: Dubai, Studio 803 Binary Tower,  Business Bay, Dubai, UAE

Telefon: +971 4 397 0063 landline ; +971 52 232 1484

 

The post Am incercat și testat: Cele mai bune 2 săli de EMS fitness din Dubai appeared first on SEO112.

]]>
German Kulturhaus anunta lansarea cursurilor de germana online https://seo112.ro/lansare-cursuri-germana-online/ Mon, 23 Mar 2020 07:29:46 +0000 https://seo112.ro/?p=5214 German Kulturhaus îți oferă tot ce ai nevoie pentru a învăța germana acasă German Kulturhaus vă oferă șansa de a învăța și/sau de vă perfecționa limba germană acum și în mediul online. Începând cu luna martie a acestui an și determinați de restricțiile impuse de epidemia globală de Coronavirus, am hotărât să furnizăm și cursuri…

The post German Kulturhaus anunta lansarea cursurilor de germana online appeared first on SEO112.

]]>
German Kulturhaus îți oferă tot ce ai nevoie pentru a învăța germana acasă

German Kulturhaus vă oferă șansa de a învăța și/sau de vă perfecționa limba germană acum și în mediul online. Începând cu luna martie a acestui an și determinați de restricțiile impuse de epidemia globală de Coronavirus, am hotărât să furnizăm și cursuri la distanță cu desfasurare online. Orarul cursurilor de limba germana online este conceput ținând cont de constrângerile programului profesional și personal, cursurile se vor ține online pentru a putea fi urmate de acasă, conferind astfel flexibilitate.

Învățare online și perfecționare continuă

Într-o epocă în care totul evoluează înainte de a avea timpul sa conștientizăm amploarea schimbării, este important să acumulăm cunoștințe, dar mai ales să ne păstrăm capacitatea de a învăța. Memoria, gândirea logică și critică se vor ameliora datorită exercițiului de a învăța o limbă străină.

De ce German Kulturhaus online?

German Kulturhaus vine în sprijinul doritorilor să învețe limba germană cu posibilitatea de a se bucura de un parcurs de învățare de calitate, punându-le la dispoziție module pentru orice nivel lingvistic, de la A1.1 și până la B2.2, traineri cu experiență și metode moderne de predare la un preț mai avantajos decât cel al unui curs fizic, în sală.

Cum se desfășoară cursul online?

Cursanții înscriși vor primi un link de conectare la conferința online ce va fi moderată de către trainerul dedicat cursului ales. Profesorul se va asigura ca toți cursanții urmăresc explicațiile expuse și că lucrează pe toate planurile specifice însușirii unei limbi străine: vorbit, citit, scris, ascultat.

preturi-cursuri-online-germana

Cui se adreseaza aceste cursuri de limba german online?

Cursurile oferite de German Kulturhaus se adresează tinerilor și adulților care doresc :

  • să evolueze în carieră
  • să înceapă studiul unei limbi străine căutate pe piața forței de muncă
  • să obțină un certificat de limba germană cu recunoaștere internațională precum Goethe-Zertifikat, ÖSD Zertifikat, etc.

Așadar, pregătește-te din timp datorită cursurilor online German Kulturhaus pentru a evolua în carieră și pentru a face față nevoilor de adaptabilitate pe care contextul actual le impune. Vă invităm să accesați link-ul nostru www.germankulturhaus.ro/cursuri-limba-germana-online/ și să vă înscrieți la cursul potrivit.

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție la adresa de mail afisata pe siteul nostru și la numarul de telefon:

0773 973 955

The post German Kulturhaus anunta lansarea cursurilor de germana online appeared first on SEO112.

]]>
Loto 6 din 49 si Joker 1 Martie 2020 https://seo112.ro/loto-6-din-49-si-joker-1-martie-2020/ Sun, 01 Mar 2020 18:49:03 +0000 https://seo112.ro/?p=5483 Vezi emisiunea televizata Romanii au noroc din 1 Martie 2020 Rezultate extrageri 6/49, Joker și 5/40 din data 01 Martie 2020 Extragere la 6/49 Numerele castigatoare la tragerea loto 6 din 49 din 01 Martie 2020 sunt urmatoarele: 4. 8. 49.42 . 11. 9       Rezultate extrageri loto 5 din 40 si super noroc: Tragere…

The post Loto 6 din 49 si Joker 1 Martie 2020 appeared first on SEO112.

]]>
Vezi emisiunea televizata Romanii au noroc din 1 Martie 2020

Rezultate extrageri 6/49, Joker și 5/40 din data 01 Martie 2020

programul_extragerilor_loto

Rezultate Finale Loto 6 din 49

Extragere la 6/49

Numerele castigatoare la tragerea loto 6 din 49 din 01 Martie 2020 sunt urmatoarele: 4. 8. 49.42 . 11. 9
     

Rezultate extrageri loto 5 din 40 si super noroc:

Rezultate Finale Noroc Loto 6 din 49

Tragere noroc

Numerele castigatoare la tragerea NOROC din 1 Martie 2020 sunt urmatoarele: 0  6  4  1  8  8

Tragere 5 din 40

Rezultate Finale Loto 5 din 40
     
Rezultate Finale Noroc Loto 5 din 40

Tragere Super Noro rezultate 1 Martie 2020: 4 1 4 8 3 8

Rezultate extrageri Joker si noroc plus

Rezultate Finale Joker
     
Rezultate Noroc Finale Joker

9 4 7 4 6 0

Pentru mai multe rezutate si arhiva extrageri accesati pagina : https://www.loto.ro/jocuri/649_si_noroc/rezultate_extragere.html

The post Loto 6 din 49 si Joker 1 Martie 2020 appeared first on SEO112.

]]>
Loto 6 din 49 si Joker 27 Februarie 2020 https://seo112.ro/loto-6-din-49-si-joker-27-februarie-2020/ Thu, 27 Feb 2020 18:25:03 +0000 https://seo112.ro/?p=5120 Vezi emisiunea televizata Romanii au noroc din 27 Februarie 2020 Rezultate extrageri 6/49, Joker și 5/40 din data 27 Februarie 2020 Extragere la 6/49 Numerele castigatoare la tragerea loto 6 din 49 din 27 februarie 2020 sunt urmatoarele: 2. 26. 20. 5 . 14 . 12       Rezultate extrageri loto 5 din 40 si super…

The post Loto 6 din 49 si Joker 27 Februarie 2020 appeared first on SEO112.

]]>
Vezi emisiunea televizata Romanii au noroc din 27 Februarie 2020

Rezultate extrageri 6/49, Joker și 5/40 din data 27 Februarie 2020

Rezultate Finale Loto 6 din 49

Extragere la 6/49

Numerele castigatoare la tragerea loto 6 din 49 din 27 februarie 2020 sunt urmatoarele: 2. 26. 20. 5 . 14 . 12
     

Rezultate extrageri loto 5 din 40 si super noroc:

Rezultate Finale Noroc Loto 6 din 49

Tragere noroc

Numerele castigatoare la tragerea NOROC din 27 februarie 2020 sunt urmatoarele: 9 2 7 3 6 1 1

Tragere 5 din 40

Rezultate Finale Loto 5 din 40
     
Rezultate Finale Noroc Loto 5 din 40

4 1 4 8 3 8

Rezultate extrageri Joker si noroc plus

Rezultate Finale Joker
     
Rezultate Noroc Finale Joker

7 3 4 8 7 4

Pentru mai multe rezutate si arhiva extrageri accesati pagina : https://www.loto.ro/jocuri/649_si_noroc/rezultate_extragere.html

The post Loto 6 din 49 si Joker 27 Februarie 2020 appeared first on SEO112.

]]>
Recenzie Samsung Galaxy S20 Ultra https://seo112.ro/recenzie-samsung-galaxy-s20-ultra/ Fri, 14 Feb 2020 09:12:44 +0000 https://seo112.ro/?p=5144 Cel mai bun telefon pentru Samsung la un preț cerut ultra-ridicat Samsung îmbină viteze de 5G, fotografii de 108MP, un zoom de cameră de 100x și un ecran de 6,9 inchi pentru a crea un smartphone care va întoarce privirea orcui. Dar nu este surprinzător, având în vedere specificațiile de top de la egal cu…

The post Recenzie Samsung Galaxy S20 Ultra appeared first on SEO112.

]]>
Cel mai bun telefon pentru Samsung la un preț cerut ultra-ridicat

samsung-galaxy-s20-ultra

Samsung îmbină viteze de 5G, fotografii de 108MP, un zoom de cameră de 100x și un ecran de 6,9 inchi pentru a crea un smartphone care va întoarce privirea orcui. Dar nu este surprinzător, având în vedere specificațiile de top de la egal cu laptopurile, veți plăti mai mult pentru el decât orice telefon care nu poate fi pliat înainte.

PRO:

Actualizarea substanțială a camerei, si cel mai bun display (afișaj) Samsung de pana acum.

IMPOTRIVA:

Prețul este un nou tip de ridicol, veți avea nevoie de o mână larga pentru achizitionarea acestuia.

Samsung Galaxy S20 Ultra scurta prezentare

Galaxy S20 Ultra este cel mai mare telefon Android al Samsung și cel mai îndrăzneț ton de vânzări: puteți deține cel mai avansat telefon 5G din lume, cu cea mai bună cameră a companiei până în prezent – dacă, adică, sunteți pregătit să cheltuiți mai mulți bani decât oricând pe un smartphone care nu poate fi pliat.

Ultra se referă la trei lucruri: un display masiv de 6,9 inci de 120 Hz, care vă va întinde mâna, o gamă de aparate foto-spate cu patru obiective, care oferă niveluri de zoom nebun și înregistrare video 8K și antene 5G care permit viteze de vârf mai mari decât chiar noua Galaxy S20

Am testat camera 108MP a S20 Ultra timp de o oră și am rămas impresionați din mai multe motive.
A captat atât de multe detalii în lumină bună, încât am putea decupa imagini fără a pierde calitatea – cel puțin nu la fel de multă calitate, așa cum am pierde tăierea unei fotografii de la camerele foto de 12MP Galaxy S10 și S10 Plus de anul trecut.

Video recenzie


Samsung Galaxy S20 Ultra este aici. Acesta este un videoclip cu un Samsung Galaxy S20 Ultra pre-retail, unboxing-ul va veni atunci când vor fi disponibile unități de vânzare cu amănuntul.

Descrierea producatorului

https://www.samsung.com/ro/smartphones/galaxy-s20/

Precomanda

https://www.samsung.com/ro/smartphones/galaxy-s20/buy/

Camera Foto

noul-samsung-galaxy-s20-ultraObiectivul telefonic de 48MP ne-a permis să ne vizualizam de aproape și personal, cu subiecte îndepărtate, datorită unui zoom digital de 10x și 100x digital. Pentru context, depășește cu mult zoomul optic 2x și 10x digital al telefoanelor Samsung anterioare și zoomul digital 6x limitat pe iPhone 11 Pro. La 100x, am putut examina nările videografului nostru de la 50 de metri distanță – da, este foarte aproape.

Nu vă lăsați păcăliți de jocul cu numere: S20 și S20 Plus „mai puțin” folosesc o cameră cu 64MP care sune cu pixeli superioare și au pixeli individuali mai mari, dar camerele principale și teleobiectivele Ultra folosesc senzori mai mari, și asta este mai important pentru a absorbi mai mult ușoară. Camera sa ultra-lată de 12MP este aceeași pe placa din seria S20, dar are și un senzor mai mare decât teleobiectivele de 16MP Galaxy S10.

Samsung continuă să ofere cea mai robustă aplicație de cameră din toate marile mărci de telefoane cu camerele mari, iar cu seria S20 răspunde la întrebarea de zi cu zi: ar trebui să fac fotografii sau un videoclip? Ia ambele. Noul său „mod single-take” surprinde o serie de fotografii pe o durată de 10 secunde: fotografii, ultra-lat, portrete, videoclipuri hiperpuse, video obișnuit, etc. Ne-a ținut în afara meniurilor de setări și în momentul de față.

Specificațiile S20 Ultra rivalizează cu laptopurile, ceea ce înseamnă că este mai mare decât ai nevoie vreodată: până la 16 GB RAM, un chipset de 7 nm și până la 512 GB stocare internă. Există, de asemenea, o baterie hulking de 5.000 mAh pentru a trage în jos semnalul 5G intensiv al bateriei și un senzor de amprentă pe ecran, preluat de pe telefoanele de anul trecut. Cu toate acestea, seria S20 are și onoarea dubioasă de a fi primele telefoane S fără jack pentru căști.

Este imposibil să justificați prețul Galaxy S20 Ultra pentru toată lumea – chiar și pentru cei care au cumpărat S9 Plus sau S10 Plus și intenționează să obțină următorul „mare smartphone” de la Samsung. S20 Plus este un telefon mai mult decât suficient pentru majoritatea upgrade-urilor și chiar și asta obține o creștere a prețurilor față de S10 Plus.

Cu toate acestea, pentru alții, cuvântul „upgrade” înseamnă un lucru complet diferit: vor un telefon care împinge noi frontiere și nu le place dacă acest lucru împinge prețul mai departe pe teritoriul Galaxy Fold. Este propria versiune Samsung a „modului ludic” al Tesla în mașinile sale electrice și le va plăcea să arate modul în care camerele sale merg de la 0,5x la 100x zoom real.

Data lansarii si prețurile Samsung Galaxy S20 Ultra

Data de lansare a Samsung Galaxy S20 Ultra este vineri, 6 martie în SUA, Australia și Emiratele Unite, sau 13 martie în Marea Britanie, alături de S20 și S20 Plus. Deci, aveți un pic de timp pentru a economisi, deși precomenzile australiene și din Emiratele Unite ale Americii se deschid imediat pe 12 februarie și în SUA cu puțin timp după aceea, pe 21 februarie, cu câteva zile înainte de extravaganța mobilă MWC 2020.

Cu toate acestea, timpul suplimentar nu poate însemna nimic, dacă nu puteți veni cu fondurile. S20 Ultra costă un uimitor 1.399 USD / 1.199 £ / 1.999 USD / 4.499 AED – și este doar pentru versiunea cu 128 GB stocare internă și 12 GB RAM.

Dacă simțiți că este posibil să aveți nevoie de 512 GB de stocare la bord și o minte de 16 GB de memorie RAM, va fi 1.599 USD / 1.399 £ / 2.249 USD / 5.399 AED.
samsung-galaxy-s20-ultra-imagini

O veste bună, cu toate acestea, probabil că nu va trebui să eliminați maxim spațiul de stocare, având în vedere deplasarea noastră în cloud și, pe măsură ce 5G devine disponibil, includerea conectivității 5G pentru a retrage ușor datele stocate de la distanță. În plus, toate modelele S20 au un slot microSD pentru stocare extensibilă până la 1TB în cazul în care atingeți capacitatea de 128 GB.

Dimensiunile ecranului

Ecranul Samsung de 6,9 ​​inci va împinge limitele atingerii degetelor și a dexterității degetului mare, totuși nu se va simți mult mai mare decât S10 Plus – lățimea sa este de fapt mult mai mică decât nota 10 Plus și 6,7 de 6,8 inci inch Galaxy S10 5G.

Doar că Galaxy S20 Ultra este vizibil mai înalt, nu mai larg, extinzându-se la un raport de aspect 20: 9. Puteți să-l strângeți cu o mână și să-l împingeți într-un buzunar de blugi suficient de adânc – știți doar că va trebui să îl folosiți cu două mâini pentru a accesa confortabil toate colțurile afișajului. Este mare, la fel de mare pe cât sugerează dimensiunea ecranului de 6,9 ​​inci.

Am găsit un ecran Super AMOLED mare, luminos și dens de pixeli la rezoluția sa de 3200 x 1440 și arăta perfect bine la rezoluția implicită 1080p. Este posibil să economisim viața bateriei în această rezoluție mai mică și, spoilerul, este singura modalitate de a experimenta noua rată de reîmprospătare a ecranului de 120Hz. Nu este compatibil cu QuadHD.

S20 Ultra nu este un telefon de gaming pur, dar se potrivește cu Asus ROG Phone 2 și Razer Phone 2 cu o rată de reîmprospătare netedă de 120Hz, dublând 60Hz pe majoritatea telefoanelor actuale. Samsung subliniază, de asemenea, că sensibilitatea la atingere s-a dublat, de la 120Hz la 240Hz, atunci când faci jocuri, ceea ce ar trebui să facă ca jocurile mobile cu ritm rapid să se simtă mai receptive.

Apreciem că Samsung s-a așezat pe un orificiu mai mic pentru camera frontală din partea superioară a ecranului. Spuneți la revedere acelei camere selfie cu lentile duble de la S10 Plus, deoarece există doar o cameră selfie încorporată pe acest ecran. Software-ul a gestionat adâncimea amendă, ceea ce pune la îndoială motivul pentru care aveți nevoie de o cameră de profunzime pe spatele Ultra și Plus.

Nu am avut Galaxy S20 Ultra în mâinile noastre suficient de mult pentru a ști cum se va simți în timpul utilizării de zi cu zi, dar, în trecut, am fost constrânși în mod constant cu raportul ecran-corp de la Samsung, nivelurile de luminozitate și suportul de noi standarde de afișare, cum ar fi HDR10 +. Continuând cu afișările timpurii, obținem mai multe lucruri aici, doar cu câțiva pixeli pentru a umple acea dimensiune mai mare a ecranului.

samsung-galaxy-s20-ultra-dimensiuni-ecran

Designul

Samsung Galaxy S20 Ultra este fabricat din sticlă și aluminiu – nu există nicio versiune ceramică în acest an – și are doar două culori: Griul Cosmic și Negru Cosmic.

Galaxy S20 și S20 Plus vin în Cloud Pink sau Cloud Blue, dar aceste nuanțe nu sunt disponibile pe S20 Ultra. Există încă o curbă pe marginile din dreapta și din stânga ecranelor, dar de data aceasta este mult mai puțin pronunțată, ceea ce ar trebui să însemne mai puține presiuni accidentale ale ecranului.

Am vorbit despre dimensiunile înalte (166,9 mm x 76 mm), deci să vorbim despre circumferință și greutate. La 8,8 mm, Ultra este vizibil mai gros decât celelalte telefoane S20 și toate telefoanele S10 (acestea sunt cuprinse între 7,8 mm și 7,9 mm) și are o umflătură considerabilă a camerei din spate. Ambele sunt complet în regulă cu noi.

Samsung-Galaxy-S20-Ultra-design

De asemenea, este mai greu la 220g (aproximativ între S10 Plus la 175g și Galaxy Fold la 276g). Dar, din nou, acesta este un compromis complet favorabil, având în vedere tehnologia rapidă de 5G mmWave, camera de 108MP și bateria de 5.000mAh care sunt încărcate în acest smartphone de ultimă oră.

De prea multe ori, echipele de camere de la mai mulți producători de telefon au spus TechRadar „ne-am încadra într-o cameră mai bună, dar echipa de proiectare a câștigat” – acesta este un citat direct de la unul dintre ei. Galaxy S20 Ultra, din fericire, nu sacrifică calitatea camerei pentru a arăta mai elegant. Este mare, dar arată destul de elegant – și oricum mai multe persoane vor vedea fotografiile tale glorioase de 108MP decât telefonul tău.

 

 

The post Recenzie Samsung Galaxy S20 Ultra appeared first on SEO112.

]]>
Dimri Residence pareri ansamblu https://seo112.ro/dimri-residence-pareri/ Fri, 17 Jan 2020 10:24:55 +0000 https://seo112.ro/?p=5053 In acest articol “Dimri Residence pareri” am facut o colectie a parerilor noilor propietari, ai utilizatorlor de internet si a principalelor articole din presa romaneasca despre dezvoltatorul imobliar Dimri in Bucuresti si Romania. Parerea noastra Parerea noastra este ca au folosit materiale de calitate pentru spatiile comune interioare asa cum reiese din aceste imagini realizate…

The post Dimri Residence pareri ansamblu appeared first on SEO112.

]]>
In acest articol “Dimri Residence pareri” am facut o colectie a parerilor noilor propietari, ai utilizatorlor de internet si a principalelor articole din presa romaneasca despre dezvoltatorul imobliar Dimri in Bucuresti si Romania.

Parerea noastra

Parerea noastra este ca au folosit materiale de calitate pentru spatiile comune interioare asa cum reiese din aceste imagini realizate la ultima vizita in ianuarie 2020. Am vizionat mai multe blocuri in constructie sau finalizate in zona iar concluzia a fost ca nu au facut rbat de la calitate in ceeace priveste materialele si finisajele folosite.

Ce spune dezvoltatorul mobiliar?

Dimri Residence este unul dintre cele mai mari proiecte rezidentiale aflate in dezvoltare in acest moment in Bucuresti.
Localizat in Prelungirea Ghencea nr 350-356, Dimri Residence este cel mai nou cartier, dezvoltat pe o suprafata de 4,1 Hectare, cu un stil de viata tanar, care se adreseaza cuplurilor dar si celor care doresc sa beneficieze de o locuinta noua. Toate apartamentele din cadrul proiectului Dimri Residence sunt concepute pentru a putea fi cumparate si prin programul Prima Casa.

Proiectul are prevazute spatii verzi si locuri de joaca, dispunand totodata si de un Centru Comercial destinat intregului cartier Prelungirea Ghencea. Dimri Residence va fi dezvoltat in mai multe faze de constructie, avand in plan livrarea primelor 95 de apartamente incepand cu ultima parte a anului 2017.

Apartamentele se vand finisate integral, cu grupurile sanitare echipate complet, cu centrala termica proprie si fiecare beneficiaza de un balcon spatios. Apartamentele sunt distribuite cate 8 pe fiecare etaj, acoperind in acest fel toate cele 4 puncte cardinale, si dispun de suprafete generoasa si spatii eficientizate si bine organizate.

Video Dimri Bucuresti Sector 6 Prelungirea Ghencea

Ce spun ziarele din Romania despre ei

logo-ziarul-financiar

Intr-un articol publicat in Ziarul financiar se vorbeste de spre valoarea investitiilor acestui dezvoltator imobiliar in Bucuresti, ce depasesc valoarea de cinci zeci si cinci milioane de euro (55 mil EURO) in proiectul rezidential din sectorul 6 Prelungirea Ghencea nr. 350-356, București 077025.

logo economica net

Intr-un articol articol publicat in 2018 in Economica.net se vorbeste despre oportunitatile de aachizitiona apartamentele aflate in faza de constructie cu preturi reduse cu 1000 de euro fata de perioada de finalizare a constructiilor. Deasemenea acesta publicatie online Economica.net anunta ca in semestrul a II lea al acestui an vor incepe lucrarile la cel de al doia proiect rezidential Dimri in zona de nord Pipera al acestui dezvoltator imobiliar ce va avea peste 900 de apartamente.

Logo Capital

Publicatia online CAPITAL a publicat un interviu in exclusivitate cu managerul acestui dezvoltator imobiliar Dimri. Acesta vorbeste in interviu detaliat despre impactul dobanzilor minime oferite de bancile din Romania în ratele lunare, deoarece indicatorul atinsese un minim istoric, despre bancile mofturoase si intentiile viitoare pe piata imobiliara din Bucuresti si Cluj Napoca in Romania a acestui dezvoltator imobiliar.

Pareri ale noilor propietari in Dimri Residence

In facebook de exemplu Dimri Residence a primit aprecierea a 23 de persoane si a obtinut nota 4,4 din maxim 5 in urma exprimarii parerilor celor ce au vizionat sau a u achizitionat apartamente in acest ansamblu rezidential din vestul capitalei.

Actualizare August 2020

In luna august 2020 ansamblul rezidential Dimri Residence a inaugura piscina in aer liber disponibila pentru propietarii ansamblului.

pareri-despre-dimri-residence-facebook

pareri-despre-dimri-residence-facebook-2

 

Parerile, recenziile utilizatorlor google despre Dimri, pastreaza acelas trend pozitiv in jurul acestui brand imobiliar din capitala:

pareri-despre-dimri-residence-google1

 

pareri-despre-dimri-residence-google2
Prima data am aflat de ei la un targ imobiliar in Bucuresti, unde am cerut mai multe detalii despre poriect si mi s-a parut interesant. Curios din fire am mers sa vad cu ochii mei acest complex rezidential din Sector 6 Bucuresti Prelungirea Ghencea.

Am vizionat impreuna cu Damian Șerban managing partner R&D Advisers, agent exclusiv apartamente de vânzare Dimri Residence.

standul-dimri-la-targul-imobiliar-bucuresti

In continuare va invitam sa cititi pareri si despre alte ansambluri rezidentiale din Bucuresti inscrise in portalul SEO112.ro.

The post Dimri Residence pareri ansamblu appeared first on SEO112.

]]>
Ce sa intrebi un avocat drept comercial și societar https://seo112.ro/avocat-drept-comercial/ Thu, 12 Dec 2019 08:37:17 +0000 https://seo112.ro/?p=5045 Sti momentul acela cand ai nevoie de un avocat drept comercial Bucuresti si nu sti la cine sa apelezi? Ei bine , atunci cand ai nevoie de un avocat in Bucuresti pentru drept comercial si drept societar, este bine sa citesti acet articol, te va ajuta in alegerea ta. Având în vedere evoluția rapidă a…

The post Ce sa intrebi un avocat drept comercial și societar appeared first on SEO112.

]]>
Sti momentul acela cand ai nevoie de un avocat drept comercial Bucuresti si nu sti la cine sa apelezi? Ei bine , atunci cand ai nevoie de un avocat in Bucuresti pentru drept comercial si drept societar, este bine sa citesti acet articol, te va ajuta in alegerea ta.

Având în vedere evoluția rapidă a relațiilor comerciale și informatizarea tot mai ridicată a operațiunilor contractuale, au crescut proporțional și neînțelegerile dintre partenerii contractuali în privința respectării obligațiilor asumate.

Cabinet de Avocat ”Gherasim Andrei-Gheorghe” vă oferă servicii de consultanță și reprezentare în probleme comerciale variate.

avocat drept comercial

Avocați specializați în dreptul comercial

Pentru a veni în întâmpinarea unor astfel de probleme, vă putem fi alături încă din etapa de început a negocierii și încheierii contractelor, tranzacțiilor, antecontractelor, promisiunilor și a altor înțelegeri ce urmează a fi agreate de către dumneavoastră cu partenerii contractuali.

Vă oferim suport și pentru recuperarea creanțelor de la partenerii rău-platnici indiferent de obiectul contractului, sediul debitorului, asigurându-vă opțiunea cea mai eficientă și rapidă pentru revendicarea drepturilor cuvenite.

Deținem expertiză și aria de activitate privind înființarea de societăți comerciale, indiferent de forma juridică optată: S.R.L., S.R.L.-A.U., S.A., P.F.A., întreprindere familială, asociație familială, fundații, asociații, ș.a., putându-vă acorda ajutorul necesar.

Vă putem asigura și servicii de găzduire sediu social, schimbare denumire societate și formă juridică, modificarea statutului societății în privința următoarelor componente: administrator, părți sociale, sediu social, puncte de lucru, sedii secundare, coduri CAEN, prelungire durată de funcționare, modificarea obiectului de activitate, modificare declarații pe propria răspundere, majorare sau reducere capital social, transmitere părți de interes sau părți sociale.

Care este rolul unui avocat de drept comercial

✔redactare și revizuire de contracte comerciale, tranzacții, antecontracte, promisiuni unilaterale și bilaterale de vânzare-cumpărare;

✔asistare la negocierea contractelor și a tranzacțiilor;

✔recuperare de creanțe indiferent de procedură (după caz, executare silită directă, procedura ordonanței de plată, procedura somației de plată, cerere de valoare redusă, procedura de drept comun ș.a.);

✔consultanță pentru înființarea societăților comerciale, alegerea codurilor CAEN, inclusiv pentru studiouri chat;

✔înființare de societăți comerciale, indiferent de forma juridică optată: S.R.L., S.R.L.-A.U., S.A., P.F.A., întreprindere familială, asociație familială, fundații, asociații, ș.a.;

✔găzduire sediu social în baza contractului de asistență juridică;

✔schimbare denumire societate și formă juridică;

✔modificare statut ✔administrator, părți sociale, sediu social, puncte de lucru, sedii secundare, coduri CAEN, prelungire durată de funcționare, modificarea obiectului de activitate, modificare declarații pe propria răspundere, majorare sau reducere capital social, transmitere părți de interes sau părți sociale;

✔suspendarea sau reluarea activității;

✔schimbarea membrilor organelor de conducere;

✔excluderea sau retragerea asociaților/acționarilor;

✔corectare erori materiale.

✔obținere certificate constatatoare, obținere certificate fiscale și de cazier judiciar;

✔asistență juridică si reprezentare în fața Oficiului Registrului Comerțului.

Vezi toate serviciile oferite de Avocat Gherasim Andrei Gheorghe in Bucuresti !

Ne putem ocupa și de activități privind suspendarea sau reluarea activității societății, schimbarea membrilor organelor de conducere, excluderea sau retragerea asociaților/acționarilor, corectare erori materiale, obținere certificate constatatoare, obținere certificate fiscale și de cazier judiciar, asistență juridică si reprezentare în fața Oficiului Registrului Comerțului, precum și de orice alte demersuri care se pot efectua în fața acestei autorități.

Comunicate de presa Avocatul Andrei Gheorghe Gherasim din Bucuresti:

>> Vezi mai multi avocati din Bucuresti aici !

The post Ce sa intrebi un avocat drept comercial și societar appeared first on SEO112.

]]>