SEO112 https://seo112.ro SEO112 Tue, 04 Aug 2020 19:34:37 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.4.2 Ansambluri rezidențiale București PRO si contra https://seo112.ro/ansambluri-rezidentiale-bucuresti/ Tue, 04 Aug 2020 09:55:24 +0000 https://seo112.ro/?p=5374 Argumente pro si contra despre cele mai noi complexuri rezidentiale din București In acest articol, veti putea afla la ce anume să fiți extrem de atenti cand va aflati în căutarea unei locuințe într-un complex rezidențial nou in Bucuresti. Aveți de gând să cumpărați o casă nouă, dar sunteti confuz între opțiunile primare și cele…

The post Ansambluri rezidențiale București PRO si contra appeared first on SEO112.

]]>
Sending
User Rating 5 (2 vote)

Argumente pro si contra despre cele mai noi complexuri rezidentiale din București

In acest articol, veti putea afla la ce anume să fiți extrem de atenti cand va aflati în căutarea unei locuințe într-un complex rezidențial nou in Bucuresti.

Aveți de gând să cumpărați o casă nouă, dar sunteti confuz între opțiunile primare și cele de revânzare? Ei bine, cumpărarea de locuințe este o decizie în care trebuie să cântărești diverse opțiuni. După ce decideți locația, veți ajunge să vedeți mai multe optiuni de revânzare a noii dumneavoastrai proprietăți, iar atunci când faceți cautarea, acest lucru devine mai dificil. Ambele opțiuni vin cu propriul set de beneficii și neajunsuri și, din acest motiv, luarea deciziilor devine dificilă.

O casă nouă este una pe care o cumpărați direct de la dezvoltator. În timp ce revindeți, primiți de la proprietarul anterior. În afară de această diferență fundamentală, există mult mai mult pentru a cumpăra proprietatea. Citiți mai departe pentru a aduna pro și contra ambelor opțiuni, apoi decideți care dintre ele va fi potrivită pentru dvs. și familia dvs.

Atunci când va aflati in cautarea unei locuinte si studiați cele mai bune ansambluri rezidențiale din București trebuie să aveti în vedere in primul rand locatia, localizarea pe harta bucurestiului a acestor ansambluri rezidentiale. Majoritatea noilor locatari ai orcarui compllex rezidential au constatat prin propria experienta necesitatea proximitatii accesului rapid la mijloacele de transport în comun, de asemenea accesul rapid la toate facilitatile oferite de zona respectiva cum ar fi apropierea de magazinele alimentare, piete, parcuri si spatii verzi cat si creșe, grădinițe si școli.

Harta Metrou Bucuresti
Harta metrou Bucuresti

Harta STB Bucuresti

harta-transport-stb-bucurestiApartamente in blocuri noi sau locuințele in blocuri vechi ?

Iata una dintre cele mai frecvent intalnite dileme ale cumpărătorilor de apartamente din Bucuresti. Acestia isi pun adesea aceste intrebari: ce aleg, apartament nou într-un complex rezidențial recent construit, sau un apartament într-un bloc vechi?

Ei bine, blocurile noi construite recent in București conferă o gamă diversă de opțiuni si facilitati moderne ce îi poate ajuta pe clienți să achiziționeze mai ușor un apartament nou. Avantajele apartamentelor in blocurile noi sunt urmatoarele: acestea vin cu toate instalațiile electrice si sanitare noi, apartamentele noi sunt proiectate de arhitectii din noul val, astfel sunt compartimentate modern și sunt mai spațioase si luminoase si au costuri de intretinere reduse. Avantajul major al blocurilor vechi este acela de a fi pozitionate in zone usor accesibile in Bucuresti.

plusuri si minusuri apartamente in blocuri noi versus apartamente in blocuri vechi

Avantaje si dezavantaje blocuri noi

➕ Arhitectura moderna, design modern;

➕ Nu necesita imbunatatiri suplimentare;

➕ Eficiente din punct de vedere energetic: Casele ecologice devin noua normă. Majoritatea dezvoltatorilor depun eforturi pentru a oferi locuințe care să ofere o eficiență energetică mai mare. Unii vin cu pereți, ferestre sau acoperiș cu certificare energetică, în timp ce alții au pachete pentru aparate. Obținerea unei astfel de proprietăți care economisește energie va fi dificilă atunci când optați pentru o opțiune de revânzare. Până câțiva ani în urmă, consumul de energie a fost de asemenea gândit, astfel încât obținerea unei locuințe la standardele și standardele verzi va fi dificilă.

➕ Pot fi personalizate inca din faza de proiect pentru nevoile si dorintele noilor proprietari;

➕ Tehnologii moderne si materiale de ultima generatie ce confera mai multa protectie si siguranta;

➕ Garantia finisajelor si a instalatiilor sanitare si electrice (noiii propietari sunnt acoperiti pentru o buna perioada de timp, astfel nu mai trebuie sa scoata bani din buzunar pentru reparatii) a se vedea ce garantii ofera fiecare dezvoltator imobiliar;

➕ Curte privata, acces securizat, magazine, sali de fitness, saloane de infrumusetare, farmacii etc;

➕ Se pot obtine chirii lunare mai mari si cresterea valorii proprietatii in timp, pentru cei ce cumpara apartanemete in blocuri noi pentru investitii;

➖ Disponibilitare redusa, din cauza faptului ca cele mai frumoase sau bine compartimentate apartamente sunt achizitionate inca din faza de proiect sau constructie;

➖ Termenul de predare, de obicei trebuie sa astepti intre 2-3 luni sau chiar pana la un an de zile sa fie finalizat proiectul rezidential pentru a te putea muta in noua locuinta;

➖ Distanta fata de punctele centrale ale orasului, lipsa disponibilitatii spatiilor de construit in zonele centrale cauzeaza dezvoltarea ansamblurilor rezidentiale in zone periferice sau chiar in dezvoltare ceeace inseamna ca in acea zona inca nu exista, scoli, gradinite sau chiar mijloace de transport in comun;

➖ Un singur apartamanet cu TVA 5% acesta este un alt minus si ii priveste in special pe cei ce achizitioneaza apartamente in blocuri noi cu scop de investitie. Exista totusi un priect de lege care insa nu este aprobat cu privire la achizitionare a 2 apartamete cu TVA 5%, acesta urmeaa a fi reevaluat si aprobat in viitor in parlament.

Avantaje si dezavantaje blocuri vechi

Daca vorbim despre avantajele blocurilor vechi, practic ele sunt cumva legate de dezavantajele blocurilor noi. De exemplu, spre deosebire de blocurile noi acestea au urmatoarele avantaje:

➕ Pozitionare excelenta, multumita faptului ca blocurile vechi au pus bazele dezvoltarii oraselor, astfel acestea sunt aproape de scoli, gradinite, crese, mijloace de transport in comun cum ar fi cele de suprafata STB sau Metrou, practic sunt aproape de tot ce iti doresti.

➕ Sunt finalizate, deci te poti muta rapid, nu trebuie sa mai astepti finalizarea constructiei;

➕ TVA, pentru investitori, avand in vedere faptul ca veti cumpara de la o persoana fizica, scapati de plata TVA-ului;

➕ Oportunitati pentru investitori, de exemplu, poti obtine un pret foarte bun pentru un apartament in bloc vechi ce necesita anumite investitii in ceeace priveste reparatiile si renovarile;

➕ Bune pentru investitii, mai ales apartamentele din blocuri vechi ce nu cecesita multe reparatii si renovari, mutumita faptului ca majoritate celor ce doresc sa inchirieze in Bucuresti si orasele mari din tara, doresc sa beneficieze de toate facilitatile zonelor centrale, cum ar fi acces la mijloacele de transport in comun, metrou, sa fie aproape de zona de birouri, aproape de facultati,  scoli, gradinite, crese si nu in ultimul rand la magazine.

➖ Aspectul invechit, fiecare bloc vechi a fost construit deja de cativa zeci de ani buni, majoritatea innainte de 1990. Acestea au trecut si suportat tot felul de fenomene naturale, printre care si cutremurele, igrasia, etc ce si-au pus amprenta pe aspectul si conditia lor ata la nivel interior cat si exterior.

➖ Structura blocurilor vechi, din punct de vedere structural, blocurile vechi au fost construite cu technonologia disponibila la momentul respectiv, care in momentul de fata nu mai sunt conforme cu reglementarile actuale de constructii. Marea majoritate a cumparatorilor de apartamente in blocuri vechi omit faptul ca in timp fostii propietari au eliminat tot felul de pereti despartitori unii fiind chiar de resistenta.

➖ Necesita imbunatatiri, din cauza trecerii timpului, apartamentele din blocurile vechi necesita tot felul de imbunatatiri, incepand dela izolate termica, hidroizolatii, izolatie fonica pana la instalatiile electrice si nanitare, a caror modernizare poate deveni destul de costisitoare;

➖ Devalorizare rapida, intervine degradarea ce se face mult mai rapid;

Acestea au fost avantajele si dezvavantajele apartamentelor blocurilor noi fata de cele vechi, in speranta ca am reusit sa va aducem informatii de valoare ca pot fi de folos in vederea luarii unei decizii de cumparare sau daca am reusit sa va ajutam sa priviti lucrurile un pic mai obiectiv cand vine vorba de cumpararea unui apartament.

Cum poți verifica informatii despre calitatea ansamblurilor rezidențiale noi?

Înainte de a lua decizia sa cumparati un apartament nou într-unul din noile ansambluri rezidențiale din București, este bine sa va cunoasteti drepturile si anume:

 • Aveti dreptul de a solicita dezvoltatorului imobiliar toate detaliile despre construcție.
 • În cazul în care nu stiti ce anume sa intrebati, sau nu aveti cunostintele necesare pentru a intelege si a analiza informatiile oferite de dezvoltator, va sfatuim sa apelati la un specialist, fie el arhitect, inginer structurist sau alt constructor.
 • In cazul in care apartamentele sunt finalizate, nu ezita să le vizitezi înainte de a lua o decizie si a semna vreun contract sau antecontract. Atentie sunt multe ansambluri rezidentiale ieftine cu probleme !

Capcane de evitat

Exista si capcane in care pica cei ce isi doresc sa cumpere apartamente su garsoniere ieftine. Vezi mai mult despre ce ii convinge pe romanii sa opteze pentru apartamentele vechi aici.

Daca aveti prieten ce se afla in faza de informare sau cautare in vederea achizitionarii unui apartament in blocuri noi sau vechi, acest articol ar putea sa il ajute, iar prietenul dvs. va va fi recunoscator pe viitor.

The post Ansambluri rezidențiale București PRO si contra appeared first on SEO112.

]]>
Am incercat și testat: Cele mai bune 2 săli de EMS fitness din Dubai https://seo112.ro/cele-mai-bune-4-sali-de-ems-fitness-in-dubai/ Mon, 15 Jun 2020 12:42:45 +0000 https://seo112.ro/?p=5239 In luna iunie 2020, am vizitat Dubai unde am incercat și testat cele mai bune 2 săli de EMS fitness Indiferent dacă sunteți un fanatic al fitness-ului sau un incepator sau pur și simplu aveți o fobie de rezolvat sau doriti sa scapati de kilogramele in plus, aici ceti gasi o sală de sport pentru…

The post Am incercat și testat: Cele mai bune 2 săli de EMS fitness din Dubai appeared first on SEO112.

]]>
Sending
User Rating 5 (2 vote)

In luna iunie 2020, am vizitat Dubai unde am incercat și testat cele mai bune 2 săli de EMS fitness


Indiferent dacă sunteți un fanatic al fitness-ului sau un incepator sau pur și simplu aveți o fobie de rezolvat sau doriti sa scapati de kilogramele in plus, aici ceti gasi o sală de sport pentru dvs. La ultima noastra vizita in Dubai am căutat orașul în jos și în sus pentru a descoperi cele mai bune locuri de antrenament din Dubai, de la cele super exclusiviste și luxoase până la alegeri pline de distracție pentru tipuri mai aventuroase, toate garantate pentru a vă adduce in în formă în cel mai scurt timp.

1. GET FIT EMS Gym Fitness Revolution The Greens Onyx Tower 1

Get Fit EMS Fitness Gym Dubai

Get Fit EMS Gym Fitness Revolution Fitness este un Centru de fitness din Dubai, Emiratele Arabe Unite, situate in The Greens Onyx Tower 1, se mândrește cu o listă de clienți cu nenumărate celebrități, influenți și sportivi profesioniști, ceea ce nu este surprinzător, deoarece oferă unele dintre cele mai bune sesiuni de EMS Training din Dubai.

Locul suprem pentru a fi sanatos si în formă este Get Fit EMS Gym Fitness Revolution, acesta aduce antrenamente adaptate pentru EMS Training, nutriție și terapii sport într-o singură destinație impresionantă, exclusiv pentru membri, completată de vestiare și facilități de duș foarte bine igienizate si dezinfectate in concordanta cu toate masurile necesare impotriva raspandirii virusilor.

Vi se va oferi un program de opt până la 12 săptămâni complet adaptat pentru dvs., pe lângă faptul că începeți cu o consultare completă a organismului, care acoperă totul, de la modelele de somn până la nivelul dvs. de mobilitate. Aici trebuie să mergeți dacă căutați să vă transformați corpul, concentrându-vă pe rezistență și condiționare. Nu ne credeți? Apoi vizitați site-ul pentru a vedea unele dintre transformările sale incredibile ale corpului.

Adresa: Dubai, Studio 312 – P3 Level, The Onyx Tower 1, Barsha Heights, Sheikh Zayed Road Dubai, UAE

Telefon: +971 4 397 0063 landline ; +971 52 232 1484

Site Web: https://www.getfitems.com/

Localizarea pe harta: https://goo.gl/maps/jjdAgLQcGNCL527r5

2. GET FIT EMS Gym Fitness Revolution Al Wahda Tower

Vorbind despre mega sali de fitness luxoase, sala de sport este atât de drăguță, încât vei uita că vei fi acolo pentru a lucra. Sincer merită o vizită doar de admirat – gândește-te: canapele din catifea de pluș, imprimeuri alb-negru îndrăznețe și dușuri pavate cu dale de aur. Punctele de vedere impresionante ale Al Wahda Tower sunt un bonus suplimentar.

Estetica deoparte, aceasta este, de asemenea, o sală de gimnastică extrem de impresionantă datorită trainerilor-urilor sai de top și dotărilor de ultimă generație. Fiecare echipament de fitness a fost realizat la comandă pentru spațiu, iar echipamentele cardio cu divertisment interactiv integrat vă permite să navigați pe web sau să urmăriți Netflix în timp ce lucrați (ceea ce face ca banda de rulare să fie aproape suportabilă).

În plus, aveți la dispoziție The Muscle Bar, un spațiu răcoros și confortabil, care servește agitările post-antrenament și prânzurile sănătoase făcute de „șeful ofițerului de băuturi”. Dispune de o zonă de lounge completă cu un ecran cu plasmă uriaș și Apple TV, astfel încât să vă puteți relaxa sub o pătură pentru un pui de somn post-antrenament sau pur și simplu să vă apucați de emisiunea preferată cu scuturarea voastră.

Adresa: Dubai, Studio 803 Binary Tower,  Business Bay, Dubai, UAE

Telefon: +971 4 397 0063 landline ; +971 52 232 1484

 

The post Am incercat și testat: Cele mai bune 2 săli de EMS fitness din Dubai appeared first on SEO112.

]]>
German Kulturhaus anunta lansarea cursurilor de germana online https://seo112.ro/lansare-cursuri-germana-online/ Mon, 23 Mar 2020 07:29:46 +0000 https://seo112.ro/?p=5214 German Kulturhaus îți oferă tot ce ai nevoie pentru a învăța germana acasă German Kulturhaus vă oferă șansa de a învăța și/sau de vă perfecționa limba germană acum și în mediul online. Începând cu luna martie a acestui an și determinați de restricțiile impuse de epidemia globală de Coronavirus, am hotărât să furnizăm și cursuri…

The post German Kulturhaus anunta lansarea cursurilor de germana online appeared first on SEO112.

]]>
German Kulturhaus îți oferă tot ce ai nevoie pentru a învăța germana acasă

German Kulturhaus vă oferă șansa de a învăța și/sau de vă perfecționa limba germană acum și în mediul online. Începând cu luna martie a acestui an și determinați de restricțiile impuse de epidemia globală de Coronavirus, am hotărât să furnizăm și cursuri la distanță cu desfasurare online. Orarul cursurilor de limba germana online este conceput ținând cont de constrângerile programului profesional și personal, cursurile se vor ține online pentru a putea fi urmate de acasă, conferind astfel flexibilitate.

Învățare online și perfecționare continuă

Într-o epocă în care totul evoluează înainte de a avea timpul sa conștientizăm amploarea schimbării, este important să acumulăm cunoștințe, dar mai ales să ne păstrăm capacitatea de a învăța. Memoria, gândirea logică și critică se vor ameliora datorită exercițiului de a învăța o limbă străină.

De ce German Kulturhaus online?

German Kulturhaus vine în sprijinul doritorilor să învețe limba germană cu posibilitatea de a se bucura de un parcurs de învățare de calitate, punându-le la dispoziție module pentru orice nivel lingvistic, de la A1.1 și până la B2.2, traineri cu experiență și metode moderne de predare la un preț mai avantajos decât cel al unui curs fizic, în sală.

Cum se desfășoară cursul online?

Cursanții înscriși vor primi un link de conectare la conferința online ce va fi moderată de către trainerul dedicat cursului ales. Profesorul se va asigura ca toți cursanții urmăresc explicațiile expuse și că lucrează pe toate planurile specifice însușirii unei limbi străine: vorbit, citit, scris, ascultat.

preturi-cursuri-online-germana

Cui se adreseaza aceste cursuri de limba german online?

Cursurile oferite de German Kulturhaus se adresează tinerilor și adulților care doresc :

 • să evolueze în carieră
 • să înceapă studiul unei limbi străine căutate pe piața forței de muncă
 • să obțină un certificat de limba germană cu recunoaștere internațională precum Goethe-Zertifikat, ÖSD Zertifikat, etc.

Așadar, pregătește-te din timp datorită cursurilor online German Kulturhaus pentru a evolua în carieră și pentru a face față nevoilor de adaptabilitate pe care contextul actual le impune. Vă invităm să accesați link-ul nostru www.germankulturhaus.ro/cursuri-limba-germana-online/ și să vă înscrieți la cursul potrivit.

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție la adresa de mail afisata pe siteul nostru și la numarul de telefon:

0773 973 955

The post German Kulturhaus anunta lansarea cursurilor de germana online appeared first on SEO112.

]]>
Recenzie Samsung Galaxy S20 Ultra https://seo112.ro/recenzie-samsung-galaxy-s20-ultra/ Fri, 14 Feb 2020 09:12:44 +0000 https://seo112.ro/?p=5144 Cel mai bun telefon pentru Samsung la un preț cerut ultra-ridicat Samsung îmbină viteze de 5G, fotografii de 108MP, un zoom de cameră de 100x și un ecran de 6,9 inchi pentru a crea un smartphone care va întoarce privirea orcui. Dar nu este surprinzător, având în vedere specificațiile de top de la egal cu…

The post Recenzie Samsung Galaxy S20 Ultra appeared first on SEO112.

]]>
Cel mai bun telefon pentru Samsung la un preț cerut ultra-ridicat

samsung-galaxy-s20-ultra

Samsung îmbină viteze de 5G, fotografii de 108MP, un zoom de cameră de 100x și un ecran de 6,9 inchi pentru a crea un smartphone care va întoarce privirea orcui. Dar nu este surprinzător, având în vedere specificațiile de top de la egal cu laptopurile, veți plăti mai mult pentru el decât orice telefon care nu poate fi pliat înainte.

PRO:

Actualizarea substanțială a camerei, si cel mai bun display (afișaj) Samsung de pana acum.

IMPOTRIVA:

Prețul este un nou tip de ridicol, veți avea nevoie de o mână larga pentru achizitionarea acestuia.

Samsung Galaxy S20 Ultra scurta prezentare

Galaxy S20 Ultra este cel mai mare telefon Android al Samsung și cel mai îndrăzneț ton de vânzări: puteți deține cel mai avansat telefon 5G din lume, cu cea mai bună cameră a companiei până în prezent – dacă, adică, sunteți pregătit să cheltuiți mai mulți bani decât oricând pe un smartphone care nu poate fi pliat.

Ultra se referă la trei lucruri: un display masiv de 6,9 inci de 120 Hz, care vă va întinde mâna, o gamă de aparate foto-spate cu patru obiective, care oferă niveluri de zoom nebun și înregistrare video 8K și antene 5G care permit viteze de vârf mai mari decât chiar noua Galaxy S20

Am testat camera 108MP a S20 Ultra timp de o oră și am rămas impresionați din mai multe motive.
A captat atât de multe detalii în lumină bună, încât am putea decupa imagini fără a pierde calitatea – cel puțin nu la fel de multă calitate, așa cum am pierde tăierea unei fotografii de la camerele foto de 12MP Galaxy S10 și S10 Plus de anul trecut.

Video recenzie


Samsung Galaxy S20 Ultra este aici. Acesta este un videoclip cu un Samsung Galaxy S20 Ultra pre-retail, unboxing-ul va veni atunci când vor fi disponibile unități de vânzare cu amănuntul.

Descrierea producatorului

https://www.samsung.com/ro/smartphones/galaxy-s20/

Precomanda

https://www.samsung.com/ro/smartphones/galaxy-s20/buy/

Camera Foto

noul-samsung-galaxy-s20-ultraObiectivul telefonic de 48MP ne-a permis să ne vizualizam de aproape și personal, cu subiecte îndepărtate, datorită unui zoom digital de 10x și 100x digital. Pentru context, depășește cu mult zoomul optic 2x și 10x digital al telefoanelor Samsung anterioare și zoomul digital 6x limitat pe iPhone 11 Pro. La 100x, am putut examina nările videografului nostru de la 50 de metri distanță – da, este foarte aproape.

Nu vă lăsați păcăliți de jocul cu numere: S20 și S20 Plus „mai puțin” folosesc o cameră cu 64MP care sune cu pixeli superioare și au pixeli individuali mai mari, dar camerele principale și teleobiectivele Ultra folosesc senzori mai mari, și asta este mai important pentru a absorbi mai mult ușoară. Camera sa ultra-lată de 12MP este aceeași pe placa din seria S20, dar are și un senzor mai mare decât teleobiectivele de 16MP Galaxy S10.

Samsung continuă să ofere cea mai robustă aplicație de cameră din toate marile mărci de telefoane cu camerele mari, iar cu seria S20 răspunde la întrebarea de zi cu zi: ar trebui să fac fotografii sau un videoclip? Ia ambele. Noul său „mod single-take” surprinde o serie de fotografii pe o durată de 10 secunde: fotografii, ultra-lat, portrete, videoclipuri hiperpuse, video obișnuit, etc. Ne-a ținut în afara meniurilor de setări și în momentul de față.

Specificațiile S20 Ultra rivalizează cu laptopurile, ceea ce înseamnă că este mai mare decât ai nevoie vreodată: până la 16 GB RAM, un chipset de 7 nm și până la 512 GB stocare internă. Există, de asemenea, o baterie hulking de 5.000 mAh pentru a trage în jos semnalul 5G intensiv al bateriei și un senzor de amprentă pe ecran, preluat de pe telefoanele de anul trecut. Cu toate acestea, seria S20 are și onoarea dubioasă de a fi primele telefoane S fără jack pentru căști.

Este imposibil să justificați prețul Galaxy S20 Ultra pentru toată lumea – chiar și pentru cei care au cumpărat S9 Plus sau S10 Plus și intenționează să obțină următorul „mare smartphone” de la Samsung. S20 Plus este un telefon mai mult decât suficient pentru majoritatea upgrade-urilor și chiar și asta obține o creștere a prețurilor față de S10 Plus.

Cu toate acestea, pentru alții, cuvântul „upgrade” înseamnă un lucru complet diferit: vor un telefon care împinge noi frontiere și nu le place dacă acest lucru împinge prețul mai departe pe teritoriul Galaxy Fold. Este propria versiune Samsung a „modului ludic” al Tesla în mașinile sale electrice și le va plăcea să arate modul în care camerele sale merg de la 0,5x la 100x zoom real.

Data lansarii si prețurile Samsung Galaxy S20 Ultra

Data de lansare a Samsung Galaxy S20 Ultra este vineri, 6 martie în SUA, Australia și Emiratele Unite, sau 13 martie în Marea Britanie, alături de S20 și S20 Plus. Deci, aveți un pic de timp pentru a economisi, deși precomenzile australiene și din Emiratele Unite ale Americii se deschid imediat pe 12 februarie și în SUA cu puțin timp după aceea, pe 21 februarie, cu câteva zile înainte de extravaganța mobilă MWC 2020.

Cu toate acestea, timpul suplimentar nu poate însemna nimic, dacă nu puteți veni cu fondurile. S20 Ultra costă un uimitor 1.399 USD / 1.199 £ / 1.999 USD / 4.499 AED – și este doar pentru versiunea cu 128 GB stocare internă și 12 GB RAM.

Dacă simțiți că este posibil să aveți nevoie de 512 GB de stocare la bord și o minte de 16 GB de memorie RAM, va fi 1.599 USD / 1.399 £ / 2.249 USD / 5.399 AED.
samsung-galaxy-s20-ultra-imagini

O veste bună, cu toate acestea, probabil că nu va trebui să eliminați maxim spațiul de stocare, având în vedere deplasarea noastră în cloud și, pe măsură ce 5G devine disponibil, includerea conectivității 5G pentru a retrage ușor datele stocate de la distanță. În plus, toate modelele S20 au un slot microSD pentru stocare extensibilă până la 1TB în cazul în care atingeți capacitatea de 128 GB.

Dimensiunile ecranului

Ecranul Samsung de 6,9 ​​inci va împinge limitele atingerii degetelor și a dexterității degetului mare, totuși nu se va simți mult mai mare decât S10 Plus – lățimea sa este de fapt mult mai mică decât nota 10 Plus și 6,7 de 6,8 inci inch Galaxy S10 5G.

Doar că Galaxy S20 Ultra este vizibil mai înalt, nu mai larg, extinzându-se la un raport de aspect 20: 9. Puteți să-l strângeți cu o mână și să-l împingeți într-un buzunar de blugi suficient de adânc – știți doar că va trebui să îl folosiți cu două mâini pentru a accesa confortabil toate colțurile afișajului. Este mare, la fel de mare pe cât sugerează dimensiunea ecranului de 6,9 ​​inci.

Am găsit un ecran Super AMOLED mare, luminos și dens de pixeli la rezoluția sa de 3200 x 1440 și arăta perfect bine la rezoluția implicită 1080p. Este posibil să economisim viața bateriei în această rezoluție mai mică și, spoilerul, este singura modalitate de a experimenta noua rată de reîmprospătare a ecranului de 120Hz. Nu este compatibil cu QuadHD.

S20 Ultra nu este un telefon de gaming pur, dar se potrivește cu Asus ROG Phone 2 și Razer Phone 2 cu o rată de reîmprospătare netedă de 120Hz, dublând 60Hz pe majoritatea telefoanelor actuale. Samsung subliniază, de asemenea, că sensibilitatea la atingere s-a dublat, de la 120Hz la 240Hz, atunci când faci jocuri, ceea ce ar trebui să facă ca jocurile mobile cu ritm rapid să se simtă mai receptive.

Apreciem că Samsung s-a așezat pe un orificiu mai mic pentru camera frontală din partea superioară a ecranului. Spuneți la revedere acelei camere selfie cu lentile duble de la S10 Plus, deoarece există doar o cameră selfie încorporată pe acest ecran. Software-ul a gestionat adâncimea amendă, ceea ce pune la îndoială motivul pentru care aveți nevoie de o cameră de profunzime pe spatele Ultra și Plus.

Nu am avut Galaxy S20 Ultra în mâinile noastre suficient de mult pentru a ști cum se va simți în timpul utilizării de zi cu zi, dar, în trecut, am fost constrânși în mod constant cu raportul ecran-corp de la Samsung, nivelurile de luminozitate și suportul de noi standarde de afișare, cum ar fi HDR10 +. Continuând cu afișările timpurii, obținem mai multe lucruri aici, doar cu câțiva pixeli pentru a umple acea dimensiune mai mare a ecranului.

samsung-galaxy-s20-ultra-dimensiuni-ecran

Designul

Samsung Galaxy S20 Ultra este fabricat din sticlă și aluminiu – nu există nicio versiune ceramică în acest an – și are doar două culori: Griul Cosmic și Negru Cosmic.

Galaxy S20 și S20 Plus vin în Cloud Pink sau Cloud Blue, dar aceste nuanțe nu sunt disponibile pe S20 Ultra. Există încă o curbă pe marginile din dreapta și din stânga ecranelor, dar de data aceasta este mult mai puțin pronunțată, ceea ce ar trebui să însemne mai puține presiuni accidentale ale ecranului.

Am vorbit despre dimensiunile înalte (166,9 mm x 76 mm), deci să vorbim despre circumferință și greutate. La 8,8 mm, Ultra este vizibil mai gros decât celelalte telefoane S20 și toate telefoanele S10 (acestea sunt cuprinse între 7,8 mm și 7,9 mm) și are o umflătură considerabilă a camerei din spate. Ambele sunt complet în regulă cu noi.

Samsung-Galaxy-S20-Ultra-design

De asemenea, este mai greu la 220g (aproximativ între S10 Plus la 175g și Galaxy Fold la 276g). Dar, din nou, acesta este un compromis complet favorabil, având în vedere tehnologia rapidă de 5G mmWave, camera de 108MP și bateria de 5.000mAh care sunt încărcate în acest smartphone de ultimă oră.

De prea multe ori, echipele de camere de la mai mulți producători de telefon au spus TechRadar „ne-am încadra într-o cameră mai bună, dar echipa de proiectare a câștigat” – acesta este un citat direct de la unul dintre ei. Galaxy S20 Ultra, din fericire, nu sacrifică calitatea camerei pentru a arăta mai elegant. Este mare, dar arată destul de elegant – și oricum mai multe persoane vor vedea fotografiile tale glorioase de 108MP decât telefonul tău.

 

 

The post Recenzie Samsung Galaxy S20 Ultra appeared first on SEO112.

]]>
Loto 6 din 49 si Joker AZI https://seo112.ro/loto-6-49-joker-azi/ Wed, 12 Feb 2020 11:25:03 +0000 https://seo112.ro/?p=5120 Loto 6 din 49 azi  Rezultate extrageri 6/49, Joker și 5/40 Extragere la 6/49 Numerele castigatoare la tragerea loto 6 din 49 din 27 februarie 2020 sunt urmatoarele: 2. 26. 20. 5 . 14 . 12       Rezultate extrageri loto 5 din 40 si super noroc: Tragere noroc Numerele castigatoare la tragerea NOROC din 27…

The post Loto 6 din 49 si Joker AZI appeared first on SEO112.

]]>
Loto 6 din 49 azi 5,8,2020

Rezultate extrageri 6/49, Joker și 5/40

Rezultate Finale Loto 6 din 49

Extragere la 6/49

Numerele castigatoare la tragerea loto 6 din 49 din 27 februarie 2020 sunt urmatoarele: 2. 26. 20. 5 . 14 . 12
     

Rezultate extrageri loto 5 din 40 si super noroc:

Rezultate Finale Noroc Loto 6 din 49

Tragere noroc

Numerele castigatoare la tragerea NOROC din 27 februarie 2020 sunt urmatoarele: 9 2 7 3 6 1 1

Tragere 5 din 40

Rezultate Finale Loto 5 din 40
     
Rezultate Finale Noroc Loto 5 din 40

4 1 4 8 3 8

Rezultate extrageri Joker si noroc plus

Rezultate Finale Joker
     
Rezultate Noroc Finale Joker

7 3 4 8 7 4

Loteria Română organizează urmatoarea extragere Loto Duminica 23 Februarie 2020

Pentru mai multe rezutate si arhiva extrageri accesati pagina : https://www.loto.ro/jocuri/649_si_noroc/rezultate_extragere.html

The post Loto 6 din 49 si Joker AZI appeared first on SEO112.

]]>
Dimri Residence pareri ansamblu https://seo112.ro/dimri-residence-pareri/ Fri, 17 Jan 2020 10:24:55 +0000 https://seo112.ro/?p=5053 In acest articol am facut o colectie a parerilor noilor praopietari, ai utilizatorlor de internet si a principalelor articole din presa romaneasca despre dezvoltatorul imobliar Dimri in Bucuresti si Romania. Parerea noastra Parerea noastra este ca au folosit materiale de calitate pentru spatiile comune interioare asa cum reiese din aceste imagini realizate la ultima vizita…

The post Dimri Residence pareri ansamblu appeared first on SEO112.

]]>
In acest articol am facut o colectie a parerilor noilor praopietari, ai utilizatorlor de internet si a principalelor articole din presa romaneasca despre dezvoltatorul imobliar Dimri in Bucuresti si Romania.

Parerea noastra

Parerea noastra este ca au folosit materiale de calitate pentru spatiile comune interioare asa cum reiese din aceste imagini realizate la ultima vizita in ianuarie 2020. Am vizionat mai multe blocuri in constructie sau finalizate in zona iar concluzia a fost ca nu au facut rbat de la calitate in ceeace priveste materialele si finisajele folosite.

Ce spune dezvoltatorul mobiliar?

Dimri Residence este unul dintre cele mai mari proiecte rezidentiale aflate in dezvoltare in acest moment in Bucuresti.
Localizat in Prelungirea Ghencea nr 350-356, Dimri Residence este cel mai nou cartier, dezvoltat pe o suprafata de 4,1 Hectare, cu un stil de viata tanar, care se adreseaza cuplurilor dar si celor care doresc sa beneficieze de o locuinta noua. Toate apartamentele din cadrul proiectului Dimri Residence sunt concepute pentru a putea fi cumparate si prin programul Prima Casa.

Proiectul are prevazute spatii verzi si locuri de joaca, dispunand totodata si de un Centru Comercial destinat intregului cartier Prelungirea Ghencea. Dimri Residence va fi dezvoltat in mai multe faze de constructie, avand in plan livrarea primelor 95 de apartamente incepand cu ultima parte a anului 2017.

Apartamentele se vand finisate integral, cu grupurile sanitare echipate complet, cu centrala termica proprie si fiecare beneficiaza de un balcon spatios. Apartamentele sunt distribuite cate 8 pe fiecare etaj, acoperind in acest fel toate cele 4 puncte cardinale, si dispun de suprafete generoasa si spatii eficientizate si bine organizate.

Video Dimri Bucuresti Sector 6 Prelungirea Ghencea

Ce spun ziarele din Romania despre ei

logo-ziarul-financiar

Intr-un articol publicat in Ziarul financiar se vorbeste de spre valoarea investitiilor acestui dezvoltator imobiliar in Bucuresti, ce depasesc valoarea de cinci zeci si cinci milioane de euro (55 mil EURO) in proiectul rezidential din sectorul 6 Prelungirea Ghencea nr. 350-356, București 077025.

logo economica net

Intr-un articol articol publicat in 2018 in Economica.net se vorbeste despre oportunitatile de aachizitiona apartamentele aflate in faza de constructie cu preturi reduse cu 1000 de euro fata de perioada de finalizare a constructiilor. Deasemenea acesta publicatie online Economica.net anunta ca in semestrul a II lea al acestui an vor incepe lucrarile la cel de al doia proiect rezidential Dimri in zona de nord Pipera al acestui dezvoltator imobiliar ce va avea peste 900 de apartamente.

Logo Capital

Publicatia online CAPITAL a publicat un interviu in exclusivitate cu managerul acestui dezvoltator imobiliar Dimri. Acesta vorbeste in interviu detaliat despre impactul dobanzilor minime oferite de bancile din Romania în ratele lunare, deoarece indicatorul atinsese un minim istoric, despre bancile mofturoase si intentiile viitoare pe piata imobiliara din Bucuresti si Cluj Napoca in Romania a acestui dezvoltator imobiliar.

Pareri ale noilor propietari in Dimri Residence

In facebook de exemplu Dimri Residence a primit aprecierea a 23 de persoane si a obtinut nota 4,4 din maxim 5 in urma exprimarii parerilor celor ce au vizionat sau a u achizitionat apartamente in acest ansamblu rezidential din vestul capitalei.

pareri-despre-dimri-residence-facebook

pareri-despre-dimri-residence-facebook-2

 

Parerile, recenziile utilizatorlor google despre Dimri, pastreaza acelas trend pozitiv in jurul acestui brand imobiliar din capitala:

pareri-despre-dimri-residence-google1

 

pareri-despre-dimri-residence-google2
Prima data am aflat de ei la un targ imobiliar in Bucuresti, unde am cerut mai multe detalii despre poriect si mi s-a parut interesant. Curios din fire am mers sa vad cu ochii mei acest complex rezidential din Sector 6 Bucuresti Prelungirea Ghencea.

Am vizionat impreuna cu Damian Șerban managing partner R&D Advisers, agent exclusiv apartamente de vânzare Dimri Residence.

standul-dimri-la-targul-imobiliar-bucuresti

In continuare va invitam sa cititi pareri si despre alte ansambluri rezidentiale din Bucuresti inscrise in portalul SEO112.ro.

The post Dimri Residence pareri ansamblu appeared first on SEO112.

]]>
Ce sa intrebi un avocat drept comercial și societar https://seo112.ro/avocat-drept-comercial/ Thu, 12 Dec 2019 08:37:17 +0000 https://seo112.ro/?p=5045 Atunci cand ai nevoie de un avocat in Bucuresti pentru drept comercial si drept societar, este bine sa citesti acet articol, te va ajuta in alegerea ta. Având în vedere evoluția rapidă a relațiilor comerciale și informatizarea tot mai ridicată a operațiunilor contractuale, au crescut proporțional și neînțelegerile dintre partenerii contractuali în privința respectării obligațiilor…

The post Ce sa intrebi un avocat drept comercial și societar appeared first on SEO112.

]]>
Atunci cand ai nevoie de un avocat in Bucuresti pentru drept comercial si drept societar, este bine sa citesti acet articol, te va ajuta in alegerea ta.

Având în vedere evoluția rapidă a relațiilor comerciale și informatizarea tot mai ridicată a operațiunilor contractuale, au crescut proporțional și neînțelegerile dintre partenerii contractuali în privința respectării obligațiilor asumate.

Cabinet de Avocat ”Gherasim Andrei-Gheorghe” vă oferă servicii de consultanță și reprezentare în probleme comerciale variate.

avocat drept comercial

Pentru a veni în întâmpinarea unor astfel de probleme, vă putem fi alături încă din etapa de început a negocierii și încheierii contractelor, tranzacțiilor, antecontractelor, promisiunilor și a altor înțelegeri ce urmează a fi agreate de către dumneavoastră cu partenerii contractuali.

Vă oferim suport și pentru recuperarea creanțelor de la partenerii rău-platnici indiferent de obiectul contractului, sediul debitorului, asigurându-vă opțiunea cea mai eficientă și rapidă pentru revendicarea drepturilor cuvenite.

Deținem expertiză și aria de activitate privind înființarea de societăți comerciale, indiferent de forma juridică optată: S.R.L., S.R.L.-A.U., S.A., P.F.A., întreprindere familială, asociație familială, fundații, asociații, ș.a., putându-vă acorda ajutorul necesar.

Vă putem asigura și servicii de găzduire sediu social, schimbare denumire societate și formă juridică, modificarea statutului societății în privința următoarelor componente: administrator, părți sociale, sediu social, puncte de lucru, sedii secundare, coduri CAEN, prelungire durată de funcționare, modificarea obiectului de activitate, modificare declarații pe propria răspundere, majorare sau reducere capital social, transmitere părți de interes sau părți sociale.

Vezi toate serviciile oferite de Avocat Gherasim Andrei Gheorghe in Bucuresti !

Ne putem ocupa și de activități privind suspendarea sau reluarea activității societății, schimbarea membrilor organelor de conducere, excluderea sau retragerea asociaților/acționarilor, corectare erori materiale, obținere certificate constatatoare, obținere certificate fiscale și de cazier judiciar, asistență juridică si reprezentare în fața Oficiului Registrului Comerțului, precum și de orice alte demersuri care se pot efectua în fața acestei autorități.

>> Vezi mai multi avocati din Bucuresti aici !

The post Ce sa intrebi un avocat drept comercial și societar appeared first on SEO112.

]]>
Cum sa scri un comunicat de presa Ghid Complet https://seo112.ro/ghid-redactare-comunicate-de-presa/ https://seo112.ro/ghid-redactare-comunicate-de-presa/#respond Fri, 29 Nov 2019 14:46:38 +0000 https://seo112.ro/?p=4929 Fiecare marketer sau anteprenor ar trebui să știe cum se scrie un comunicat de presă, in acest articol ne-am propus sa impartasim cu dumneavoastra un ghid complet despre cum se scrie un comunicat de presa perfect. Comunicatele de presă sunt esențiale pentru a vă asigura că mass-media și publicul știu ultimele noutăți. În plus, acestea…

The post Cum sa scri un comunicat de presa Ghid Complet appeared first on SEO112.

]]>
cum se redacteaza cele mai bune comunicate-de-presa-vezi-21 exemple si 7 sabloane

Fiecare marketer sau anteprenor ar trebui să știe cum se scrie un comunicat de presă, in acest articol ne-am propus sa impartasim cu dumneavoastra un ghid complet despre cum se scrie un comunicat de presa perfect. Comunicatele de presă sunt esențiale pentru a vă asigura că mass-media și publicul știu ultimele noutăți.

În plus, acestea pot fi rentabile, in afară de distribuția plătită, singura investitie constă doar in timpul dumneavoastra alocat redactarii.

Cu toate acestea, trebuie să știi să le scrii bine. Jurnaliștii sunt extrem de ocupați și răspund doar la cele mai bune noutati pe care le primesc. Dacă trimiteți ceva ne-interesant, acesta va fi șters.

Din fericire, dacă îți petreci timpul pentru a-l înțelege corect, poți înclina șansele în favoarea ta. În această postare, veți afla:

 • Cum să identifice subiectele demne de interesul oamenilor. Fiecare poveste bună ar trebui să aibă un cârlig.
 • Cel mai bun mod de a scrie și de a forma comunicate de presă pentru o citire mai ușoră . Aflați cum să o faceți corect prima dată, de fiecare dată.
 • Ce trebuie să faceți pentru a vă asigura că versiunea dvs. va fi citită (și conduce rezultate). Rămâneți în inbox, nicidecum in recycle bin, veti afla cum să aveți un impact real asupra afacerii dvs.

În plus, veți găsi mai multe șabloane și exemple de urmat. Până la finalizarea citirii acestui articol, vei ști exact cum să obții pentru organizația pe care o reprezinti, atenția pe care o merită.

Obțineți pachetul dvs. de comunicat de presă acum !
În plus, alăturați-vă listei noastre de E-Mail pentru a fi la curent.


Nu veti mai scrie comunicate de la zero! În schimb, veti putea utiliza aceste șabloane gratuite.

Șablon de comunicat de presă (Word):
Eliminați problema redactarii și utilizati aceste 6 șabloane diferite de comunicate de presă.

Șablon de email informare pentru comunicat de presă:
Când trimiteți un comunicat de presă, poate fi necesar să trimiteți și un e-mail. Utilizați acest șablon pentru asta.

Toate acestea vă vor ajuta să formatați și să creați comunicate de presă excelente rapid și eficient.

Ce este scopul unui comunicat de presă?

Comunicatele de știri sunt de obicei documente cu una sau două pagini, care împărtășesc știri de ultimă oră cu publicul. În mod obișnuit, sunt citite de jurnaliști, dar uneori și publicul larg. În mod obișnuit, are un format de articol de știri, folosind piramida inversă de jurnalism (pe care o veti regasi mai jos) pentru a plasa cele mai importante informații.

De ce ar trebui ca afacerea mea să trimită comunicate de presă?

Organizațiile de toate dimensiunile folosesc comunicate de presă pentru a atinge tot felul de obiective. Iata cateva exemplpe de obiective:

 • Pentru a obține acoperire media. Aceasta ar fi atunci când compania dvs. lansează un produs sau o caracteristică nouă.
 • Pentru a-ți construi reputația mărcii tale. Poate vă relansați imaginea de marcă și doriți să știe mai multe persoane.
 • Pentru a gestiona o criză. Când lucrurile nu merg bine, este adesea benefic să rupi povestea mai întâi.
  Pentru a crea legături de pe site-uri media de încredere. Acest lucru se poate întâmpla atunci când publicați o nouă carte electronică, un raport sau un blog și doriți ca o sursă de încredere să se conecteze la informații.
 • Ca modalitate rentabilă de a comercializa organizația. Un comunicat de presă bine scris poate contribui la atragerea acoperirii atenției publicului multumita știrii.

Josh Steimle are peste 1,06 mii abonați in YouTube, iar el a spus:

Am scris peste 200 de articole pentru Forbes, Mashable, TechCrunch și multe alte publicații. Știu ce este nevoie pentru a fi publicat, pentru că eu sunt cel care primește toate jocurile de la startup-uri și firme de PR. Dacă nu aveți timp să cheltuiți în relații publice și marketing, atunci aceasta este discuția pentru dvs. Ca antreprenor, sunteți prea ocupat să acordați atenție la orice lucru care nu este critic. Locuiți în regim de urgență. Lucrezi 90 de ore pe săptămână pentru a-ți menține afacerea pe linia de plutire și pentru a-ți funcționa site-ul, pentru a scoate produsul pe ușă și pentru a-ți construi echipa. În această scurtă discuție îți arăt cum să folosești cele câteva minute libere pe care le ai în fiecare săptămână pentru a obține comunicate de presă în publicații de prim nivel și pentru a-ți răspândi mesajul prin marketing de conținut, SEO și social media.

Acest video a fost postat la 8 octombrie 2015 la Conferința MOSA din Taipei, Taiwan.

Când ar trebui să trimit un comunicat de presă?

De fiecare dată când ai ceva de demn de împărtășit. Aceasta ar putea include:

 • Anunțuri de ultimă oră: Punctele de știri doresc să fie primele care să acopere știrile atunci când apar. Deci, acordă-i o mână de ajutor.
 • Lansări de produse: Produsele noi fac adesea subiectul unei stiri sau o veste bună.
 • Evenimente: Acestea pot oferi reporterilor ceva oportun și interesant de împărtășit cu publicul lor.
 • Parteneriate: Dacă faceți echipă cu o altă companie interesantă, agentiile de presa vor dori să știe.
 • Împărtășirea rezultatelor cercetării: date unice și perspective originale sunt întotdeauna interesante.
 • Premii: Nu-ți fie teamă să vorbești singur (puțin) despre realizarile organizatiei tale.
  Angajarea de noi manageri de top: La organizații mai mari, acestea pot fi considerate știri importante.
 • Gestionarea crizelor: Când se întâmplă ceva rău, cel mai bine este să stai în fața ei, sa reactionezi rapid(înainte de a face altcineva).

Asigurați-vă că aveți ceva de care publicul dvs. (și publicul mass-media) va avea interes. Acest lucru va crește în mod dramatic șansele ca versiunea comunicatuli dvs. să obțină acoperire.

Ce informații și ce conținut ar trebui să includă un comunicat de presa bun?

Iată ce ar trebui să includeți în comunicatele de presă:

 • Titlu: Asigurați-vă că folositi un titlu convingator astfel povestea dvs. sa devina interesantă și importantă.
 • Informatii de contact pentru presa: Cum media poate intra în contact cu dvs.?
 • Oraș, judet, locație: Unde sunteți și unde se întâmplă știri?
 • Continutul comunicatului: Organizați informațiile în funcție de nivelul de importanță.
 • Scurta prezentare a companiei: despre ce este organizația ta?

Care este cel mai bun format de comunicat de presă?

Comunicatele de presă urmează în general un format familiar. Păstrând formatarea constantă, reporterii vor ști întotdeauna unde să caute informațiile importante. Deci, cum arată un format corect de comunicat de presă?

structura-comunicatului-de-presa-perfect

Incorporeaza acest cod in siteul / blogul tau:

Căutați un format de comunicat de presă pe care îl puteți folosi simplu si rapid? Nimic mai simpleu, copiați și inserați acest exemplu în orice procesator de text:

Pentru publicare imediată
Numele persoanei de contact pentru presă:  …

Data: …
Telefon: …
E-Mail: …

[INTRODUCETI TITLUL]

Rezumat Punctul 1

Rezumat Punctul doi

Rezumat Punctul trei

[ORAS], [JUDET] – Paragraful introductiv

[CITAT] [Al doilea paragraf] [Al treilea paragraf] [CITAT]

Paragraful de închidere

[TEXT SCURTA PREZENTARE A ORGANIZATIEI DUMNEAVOASTRA]

5 tipuri diferite de comunicate (și de ce funcționează)

Dacă nu aveti inspiratie sa redactati si va simtiti blocat, iata cinci exemple de comunicate de presă care vă vor ajuta să vă gasiti inspirația.

1. Comunicat de presă pentru lansarea produsului Apple:

Comunicat de presă pentru lansarea produsului Apple

De ce funcționează:

 • Apple merge în profunzime descriind noul model al iMac.
 • Ele evidențiază diferitele caracteristici ale produsului și subliniază îmbunătățirile.
 • Acestea includ imagini care evidențiază noul design al produsului lor.

2. Exemplu de comunicare de presă al evenimentului Hunt:

Exemplu de comunicare de presă al evenimentului Hunt

De ce funcționează:

 • Toate detaliile evenimentului sunt prezentate în introducere.
 • Citatul lui Heather Piper se potrivește tonului general al comunicatului de presă.
 • Adresa site-ul este afisată în întregime, si astfel este ușor de găsit.

3. Exemplu de comunicat de presă de la CNN

Exemplu de comunicat de presă de la CNN

De ce funcționează:

 • Titlul explică ce se întâmplă.
 • Acesta explică momentul în care evenimentul va începe și se va încheia, precum și ce se presupune că se va întâmpla pe parcursul serii.
 • Este scurt și concis.

4. Comunicat de presă pentru noi locuri de munca de la EverBlue Training

Noul comunicat de presă de angajare de la EverBlue Training

De ce funcționează:

 • Numele și titlul noului loc de munca disponibil sunt în titlu.
 • Conține o ofertă din noua angajare.
 • Acesta explică noile obligatii și atributiile pe care le presupune noul loc de munca.

5. Exemplu de comunicat de presă de împărtășirea rezultatelor cercetării la Institutul Hormel

Exemplu de comunicat de presă de împărtășirea rezultatelor cercetării la Institutul Hormel

De ce funcționează:

 • Include echipa de cercetare care a descoperit acel ceva.
 • Acesta explică fondul cercetării și cum a început.
 • De asemenea, explică la ce boală ajută cercetarea.

5 sfaturi de bază pentru comunicarea de presă și cele mai bune practici

Acum că aveți un șablon si multe exemple solide de urmat, iată cinci sfaturi care vă vor ajuta să creați un comunicat de presă atractiv.

1. Gândește-te ca un jurnalist

Dacă scrii un comunicat de presă pentru a-l trimite unui jurnalist, trebuie să gândești (și să scrii) ca un jurnalist. Trebuie să fiți capabil să redactati o poveste care să capteze atenția jurnalistului pe care îl veti contacta. Câteva sfaturi de reținut:

 • Faceți informațiile de care au nevoie ușor de găsit. Nu ascundeti informatia importanta pentru cititorul tău. Spune-le în avans care este scopul comunicatului tău de presă.
 • Mențineți comunicatul de presă scurt și la obiect. Jurnalistul dvs. este ocupat, nu pierde timpul cu bla..bla-uri.
 • Nu exagera. Organizația fiecăruia are cel mai bun eveniment, cel mai bun produs nou, cel mai bun orice s-ar întâmpla. Doar nu începeți comunicatele de presă cu acest tip de clișee.

2. Asigurați-vă că povestea dvs. are valoare pentru publicul respectivei publicații

Dacă sunteți o companie de software care trimite un comunicat de presă către o publicație care scrie despre camioane de ridicare, intrebati-va de ce ar publica o poveste despre organizația dvs.?

Atunci când stabiliți unde să publicați povestea, asigurați-vă că:

 • Cititorii sau vizitatorii lor se aliniază publicului tău tintă.
 • Zona lor de acoperire se aliniază cu produsul sau serviciul dvs.

Puteți face acest lucru citind câteva probleme ale unei publicații fizice sau petrecând ceva timp pe site-ul lor web.

3. Folositi Piramida inversată

Acest format presupune introducerea informațiilor dvs. cele mai importante. Urmați acest ghid vizual:

piramida nversata jurnalism

4. Includeți citate utile

Una dintre cele mai critice părți ale comunicatului dvs. de presă este includerea unui citat pe care reporterii îl vor putea extrage și folosi în propria lor poveste.

Amintiți-vă, jurnalistii, reporterii și bloggerii sunt deja foarte ocupați !

Cu cât comunicatul tau necesita mai multă muncă pentru ei, cu atât vor avea șanse mai mici să-ți redistribuie povestea.

Iată un exemplu de bază de la Bobcat Company:

Exemplu de comunicat de presa Bobcat Company

Citatul de la sfârșit este clar și poate fi copiat și inserat cu ușurință în publicatia de știri a unui reporter.

5. Eliminați bla-bla-ul

Comunicatele de presă ar trebui să fie întotdeauna scurte și la obiect. Reporterii și editorii sunt oameni ocupați.

6. Urmați stilul AP

Jurnaliștii urmează stilul AP, și ar trebui, de asemenea. Acest lucru va facilita utilizarea informațiilor dvs. Accesați APStyleBook.com pentru a cumpăra o copie fizică sau abonament digital și asigurați-vă că scrierea dvs. este conformă cu acest standard comun.

APStyleBook.com

Scrierea unui comunicat de presă în 7 pași simpli

Acum sunteți gata să vă prezentați și să scrieți comunicatul. Urmați acest proces pentru a termina munca.

1. Găsește-ți unghiul potrivit

Fiecare poveste bună are un unghi. Un unghi este perspectiva pe care o va lua povestea ta. Unele unghiuri comune sunt:

Impact local. Cum afect are povestea ta în comunitatea locală?
Conflict. Comunicatul dvs. de presă oferă o altă latură, un alt punct de vedere in legatura cu un conflict?
Progresul. Comunicatul dvs. de presă evidențiază progresele înregistrate către o anumită situatie, proiecta sau problemă?
Dramă. Comunicatul dvs. de presă evocă un răspuns emoțional pentru cititori?

Când construiți unghiul dvs., nu uitați de cele 5 intrebari de baza:

Despre cine este povestea asta?
Ce se întâmplă?
Unde se întâmplă?
Când va apărea?
De ce este important?

Încercați să urmați acest șablon:

[CE: COMPANIE] a anunțat astăzi că va [CE VA FACE] la [UNDE] pe data [CÂND]. [EVENIMENT / ANUNT] va oferi [BENEFICIU] pentru [AUDIENȚĂ].

2. Scrie-ți titlul

Titlul tău ar trebui să atragă atenția publicului tinta si al jurnalistilor.

testeaza online cat de bun este titlul comunicatului tau de presa

Publicul dumneavoastra tinta ar putea fi un reporter, editor, partener de afaceri sau o audiență generală.

Pentru ajutor pentru scrierea titlurilor, utilizați https://headlines.sharethrough.com/

3. Scrie-ți bine preview-ul

Partea principală a comunicatului dvs. de presă este primul paragraf care apare sub punctele dvs. sumare.

Cele mai importante informații ar trebui să figureze în acest prim paragraf, inclusiv:

Folositi un cârlig. Aceasta este ceea ce va interesa publicul.
Cele 5 intrebari (câte sunt relevante). Este o bună practică a școlii de jurnalismului vechi, pentru a va asigura că, comunicatul dvs. este informativ.
Un motiv pentru care un reporter sau un editor să ii pese. Acestia, rimesc o mulțime de propuneri de comunicate în fiecare zi. Puneți-le informatiile importante pe primul loc și trimiteți doar ceva care ii va interesa. Iată un exemplu din medici fără frontiere:

Exemplu-de-comunicat-de-presa-Doctori-fara-frontiere

4. Scrie 2 – 5 paragrafe puternice ale corpului cu detalii de susținere

Următoarele paragrafe ar trebui să spună povestea completă (într-un mod concis). Cele mai importante detalii de sprijin trebuie incluse. Fiecare paragraf ar trebui să fie concis, păstrând în mod ideal mai putin de o pagină.

5. Includeți citate

Cea mai buna metoda este să scrieți singur citatele, apoi să le trimiteți la subiectul pe care îl citați pentru aprobare.

Citatele nu trebuie să fie complicate. De fapt, puteți face trei lucruri pentru a vă asigura că aveți un citat perfect în comunicatul dvs. de presă:

Ce scop servește acest citat? Vă ajută să spuneți povestea comunicatului dvs. de presă?
Exprimarea sa fie similara cu a persoanei sau organizatiei pentru care scrii comunicatul. Nu folosiți cuvinte mari și elegante, dacă persoana sau organizatia pentru care scrieți comunicatul dvs. nu o face. Atribuie-ți întotdeauna ghilimele. Spune-le cine spune ce și de ce.
exemple-de-citate-in-comunicate-de-presa

Gândiți-vă la stilul și limbajul pe care l-ar folosi subiectul dvs. și, după ce veți avea două sau trei citate potențiale scrise, trimiteți-le acestora pentru feedback innainte de publicare.

6. Includeți informațiile de contact

Persoanele care citesc comunicatul dvs. de presă trebuie să știe pe cine ar putea să contacteze pentru mai multe informații. Includeți următoarele informații:

Persoana de contact: Acesta ar trebui să fie un nume și un titlu al postului pentru cine trebuie să ajungă.
Adresa de e-mail: dați-le cea mai bună pentru a ajunge la punctul de contact preferat.
Număr de telefon: În cazul în care ar dori să sune, mai degrabă decât prin e-mail.
De asemenea, puteți include o adresă poștală.

7. Includeți in textul dvs. o scurta descriere a organizatiei dvs.

„O scurta descriere a organizatiei dvs. se găsește de obicei la sfârșitul unui comunicat de presă și descrie pe scurt compania sau organizația aferentă mai sus. Paragraful scurt format din doar câteva propoziții explică în mod concis compania sau organizația. ”

Scurta descriere a organizatiei dvs. trebuie să apară la fiecare versiune trimisă. Includeți următoarele informații:

Numele organizației dvs.
Misiunea: Declarația ta de misiune.
Date de fondare
Marimea companiei.

Când ar trebui să trimiteți comunicatele de presă?

Trimiterea comunicatului de presă la momentul potrivit este esențială pentru a vă ajuta să primiți pentru comunicatul pe care l-ați scris o expunere cat mai mare in presa. Cele mai importante povești sunt trimise la începutul săptămânii, în timp ce poveștile companiilor doresc să fie ignorare sunt trimise de obicei vineri după-amiază (nu face acest lucru !).
cel-mai-bun-moment-pentru-trimiterea-comunicatelor-de-presa
Editorii redistribuie stiri de obicei la începutul săptămânii, așa că țineți minte, marți este o zi buna,  în timp ce lunea jurnalistii pot fi extrem de ocupati.

Cum ar trebui să distribuiți comunicatele de presă?

Ai scris acum un comunicat de presă perfect. Acum, este timpul să vă asigurați că va fi citit. Acest lucru va implica cel mai probabil daca urmati urmatoarele sfaturi:

Trimite-ti comunicatul direct la câțiva editori atent selectați. Editorilor le place exclusivitatea. Dacă povestea dvs. este perfectă pentru o anumită publicație, luați în considerare să le oferiți acestora oportunitatea unui comunicat in exclusivitate.

Folositi servicii de distribuire a comuncatelor. Serviciile precum Cision facilitează găsirea reporterilor și difuzarea comunicatelor de presă în masă.
Alege pachetul de comunicate potrivit

Dacă nu aveți bugetul pentru Cision, luați în considerare construirea propriei baze de date cu reporteri și editori manual. Acesta poate fi ceva la fel de simplu ca o foaie de calcul .XLS.

Examinați-vă activitatea cu această listă de verificare, inainte de a trimite versiunea, verificați de două ori aparitia posibilelor erori:

Data lansării este corectă?
Pentru publicare imediată în colțul de sus?
Data publicării este corectă?
Informațiile de contact sunt în colțul din dreapta?
Nume
Numar de telefon
E-mail
Locația organizației este în formatul corect?
Sunt toate informațiile relevante din paragraful de sus al comunicatului de presă?
Scurta descriere a organizatiei se află în partea de jos a șablonului?
Spațiul este formatat corect?
Două linii între fiecare alineat?
Comunicatul de presă nu are erori?
Ortografie
Gramatică
Aveți propoziții incomplete?
La ce oră se publică comunicatul de presă?
Contactele din lista noastră de media sunt la zi?

Planificați fiecare comunicat de presă în calendarul dvs. editorial

Jurnaliștii și editorii folosesc calendare editoriale pentru a planifica povești și teme cu luni înainte. Puteți face același lucru folosind șablonul de calendar inclus în această postare. Iată cum arată:

planificator-calendar-comunicare-comunicate-de-presa

Unde ar trebui să trimiteți comunicatul dvs. de presă?
Dacă decideți să trimiteți comunicatul dvs. de presă în diferite puncte de vânzare sau publicații noi, faceți lista dvs. în avans. Câteva idei potențiale de analizat sunt:

Publicații din industrie.
Ziarele locale.
Site-uri generale de știri
Bloggeri.
Parteneri din industrie.

Începeți cu liste reduse și creează-ți lista de contacte de încredere în timp. În cele din urmă, va fi mai ușor să obțineți postarea in publicații mai mari pentru a scrie despre voi.

Acum poti incepe a scrie un comunicat de presă minunat

Adauga un comunicat de presa !
Acum aveți toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a crea un comunicat de presă uimitor și pentru a obține recunoașterea pe care compania dvs. o merită.

Daca ti-a placut acest articol, trimite-l prietenilor tai ce ar putea avea nevoie sa invete sa redacteze corect un comunicat de presa. Acestia va vor multumi cu siguranta !

Aveți alte idei sau propriile trucuri de folosit la scrierea comunicatului de presă? Povestește-ne despre ele în comentariile de mai jos.

The post Cum sa scri un comunicat de presa Ghid Complet appeared first on SEO112.

]]>
https://seo112.ro/ghid-redactare-comunicate-de-presa/feed/ 0
Stand-Up Comedy Sambata 30 noiembrie de Sf. Andrei https://seo112.ro/stand-up-comedy-sambata-30-noiembrie-de-sf-andrei/ https://seo112.ro/stand-up-comedy-sambata-30-noiembrie-de-sf-andrei/#respond Fri, 29 Nov 2019 12:30:56 +0000 https://seo112.ro/?p=4887 Sambata, 30 noiembrie 2019 la Copper’s Pub sarbatorim Sf. Andrei prin hohote de ras Strage gasca si vino la cel mai BLANAO show de stand-up comedy. Vor urca pe scena si te vor face sa razi in hohote: marius Covache (finalist „iUmor”), Raul Gheba (finalist „Romanii au Talent”) si Cristian Dumitru (finalist „iUmor”) Rezervari si…

The post Stand-Up Comedy Sambata 30 noiembrie de Sf. Andrei appeared first on SEO112.

]]>

Sambata, 30 noiembrie 2019 la Copper’s Pub sarbatorim Sf. Andrei prin hohote de ras

Strage gasca si vino la cel mai BLANAO show de stand-up comedy. Vor urca pe scena si te vor face sa razi in hohote: marius Covache (finalist „iUmor”), Raul Gheba (finalist „Romanii au Talent”) si Cristian Dumitru (finalist „iUmor”) Rezervari si info la: 0744.914.007 sau la: 0787.655.876 Rezervari online: http://www.standupcomedylive.ro/reservation/ Bilete Online in reteaua iabilet

Marius Covache Sau “tiganul ăla mustăcios de la iUmor” cum mai este cunoscut se remarcă prin glume autoironice culese din experiențele proprii sau din aberațiile pe care i le spune prietenul lui imaginar.

Cristian Dumitru : A inceput sa faca stand-up comedy in Café Deko fiind coleg de breasla cu Micutzu, Mihai Bobonete, Bordea, Teo, Vio si Costel si multi altii. De atunci a sustinut spectacole atat in Café Deko cat si in Club 99 (cluburi bucurestene cu specific de acest gen) cat si in orasele mari din Romania dar si pentru diaspora de romani din afara granitelor tarii. Este finalist Iumor (editia 7) unde a participat impreuna cu Bogdan Nitu cu o parodie in stil trap (Vine Pensia). „Moment revolutionar pe Scena iUmor” a zis Delia dupa prestatia celor 2 comedianti. Si nu doar ea a fost incantata, atat Mihai Bendeac cat si Cheloo au avut numai cuvinte de lauda pentru Cristian si Bogdan. Daca nu il stii de la emisiunea jurizata de Cheloo, Delia si Bendeac cu siguranta il stii din mediul online unde este foarte activ de ani de zile. Pe langa filmuletele funny precum: “Luati oncur (parodie hemoroeasy); Maicador, Muncitori intelectuali, etc pe canalul sau de youtube poti vedea si emisiuni online precum Mi-e Foame! sau FARSE pe BUNE! Cristian se mandreste cu faptul ca are cel mai interactiv show de la noi din tara.

Raul Gheba: Finalist Romanii au Talent. Este din Tulcea, dupa certificatul de nastere si din venezuela dupa nume. Cand era mic manca icre negre pe paine, nu pentru ca avea bani ci pentru ca asa mancau toti locuitorii orasului in care s-a nascut si a crescut. Este unul dintre comediantii cu experieta din Romania, fiind cunoscut atat pentru show-uri cat si pentru aparitiile TV, in presa sau in online. S-a facut remarcat prin aparitiile TV, prin stilul energic, glumele cu talc, subiectele actuale si sociale, cinism si ironie. George Bonea face stand up comedy de mai bine de 5 ani in Bucuresti si in tara, insa a devenit cunoscut publicului larg in mai 2015, cand a ajuns in semifinala “Romanii au talent”. Temele show-urilor sale sunt legate de societate, cutume, istorie, relatii, intamplari din viata.

Rezervari si info la: 0744.914.007 sau la: 0787.655.876 Rezervari online: http://www.standupcomedylive.ro/reservation/ Bilete Online in reteaua iabilet

The post Stand-Up Comedy Sambata 30 noiembrie de Sf. Andrei appeared first on SEO112.

]]>
https://seo112.ro/stand-up-comedy-sambata-30-noiembrie-de-sf-andrei/feed/ 0
Stand-Up Comedy Sambata 7 decembrie cu Finalistii iUmor 2019 https://seo112.ro/stand-up-comedy-sambata-7-decembrie-cu-finalistii-iumor-2019/ Wed, 27 Nov 2019 20:59:12 +0000 https://seo112.ro/?p=4966 Sambata, 7 decembrie 2019 Hotel Concorde te asteapta la un nou show de stand-up comedy sustinut de finalistii iUmor 2019 Bogdan Nitu, Cristian Dumitru si Alex Serban. Rezervari la: 0772.095.290 Bilete online prin reateaua iabilet. Cristian Dumitru : A inceput sa faca stand-up comedy in Café Deko fiind coleg de breasla cu Micutzu, Mihai Bobonete,…

The post Stand-Up Comedy Sambata 7 decembrie cu Finalistii iUmor 2019 appeared first on SEO112.

]]>

Sambata, 7 decembrie 2019 Hotel Concorde te asteapta la un nou show de stand-up comedy sustinut de finalistii iUmor 2019

Bogdan Nitu, Cristian Dumitru si Alex Serban. Rezervari la: 0772.095.290

Bilete online prin reateaua iabilet.

Cristian Dumitru : A inceput sa faca stand-up comedy in Café Deko fiind coleg de breasla cu Micutzu, Mihai Bobonete, Bordea, Teo, Vio si Costel si multi altii. De atunci a sustinut spectacole atat in Café Deko cat si in Club 99 (cluburi bucurestene cu specific de acest gen) cat si in orasele mari din Romania dar si pentru diaspora de romani din afara granitelor tarii. Este finalist Iumor (editia 7) unde a participat impreuna cu Bogdan Nitu cu o parodie in stil trap (Vine Pensia). „Moment revolutionar pe Scena iUmor” a zis Delia dupa prestatia celor 2 comedianti.

Si nu doar ea a fost incantata, atat Mihai Bendeac cat si Cheloo au avut numai cuvinte de lauda pentru Cristian si Bogdan. Daca nu il stii de la emisiunea jurizata de Cheloo, Delia si Bendeac cu siguranta il stii din mediul online unde este foarte activ de ani de zile. Pe langa filmuletele funny precum: “Luati oncur (parodie hemoroeasy); Maicador, Muncitori intelectuali, etc pe canalul sau de youtube poti vedea si emisiuni online precum Mi-e Foame! sau FARSE pe BUNE!

Cristian se mandreste cu faptul ca are cel mai interactiv show de la noi din tara. Bogdan Nitu este finalist iUmor editia 7 si are o experienta de cativa ani buni in stand-up comedy. Impreuna cu Cristian Dumitru prezinta emisiunea online „Mi-e Foame!”

Alex Serban: A participat la emisiunea iUmor unde a reusit sa incante juriul si publicul prezent cu farmecul sau. Este un tanar comediant grasut, moldovean si ochelarist, dar cu toate acestea este narcisist. Ii place sa creada despre el ca e foarte frumos, foarte cuceritor, foarte amuzant si foarte modest. A facut pana acum stand-up comedy pe toate scenele importante din Bucuresti si din tara, unde a fost invidiat de bărbați, adorat de femei,dar aplaudat de toată lumea. Rezervari la: 0772.095.290

Bilete online prin reateaua iabilet.

The post Stand-Up Comedy Sambata 7 decembrie cu Finalistii iUmor 2019 appeared first on SEO112.

]]>