Sending
User Review
5 (5 votes)

Adauga comunicate de presa > alege un pachet de comunicate platit

Publicati comunicate de presă acum! SEO112 Cel mai bun PR gratuit pentru compania dumneavoastră.

Vă rugăm să completați formularul de mai jos dacă doriți să publicați un comunicat de presă online in SEO112.ro . Prin încărcarea comunicatului, sunteți de acord să respectați regulile codului de presă și ne autorizați să publicăm comunicările dvs. fără restricții.

Notă: Comunicatele de presă repetate și duplicate, SPAM sau comunicate trimise de orice software de trimitere vor fi șterse!

Completeaza formularul de mai jos pentru publicare comunicate de presa. Va rugam sa faceti un efort si sa redactati un comunicat de presa informativ. Va invitam sa redactati in format comunicat de presa standard.

Alege din categorii de comunicate disponibile sau propune categorie noua

Categoria Comunicatului

Compania ta are o poveste de împărtășit cu lumea?

Folosiți Serviciul PR comunicate de presa SEO112, cel mai important serviciu de publicare a comunicatelor de presă specifice industriei, pentru a vă transmite știrile și pentru a vă conecta cu publicul tinta, cu liderii de opinie  și cu publicul larg important pentru afacerea dumneavoastra.

Folosind Serviciul PR comunicate de presa SEO112, nu numai că povestea dvs. va putea fi căutată si gasita pe Google și pe rețelele de socializare, dar veți obține acces și la o serie de potențiali jurnaliști și bloggeri care vă vor ajuta să ajungeți la publicul țintă.

Comunicate de presă și alt conținut pot fi publicate la nivel nationa sau vizate către anumite regiuni, cum ar fi Bucuresti.

Vrei o expunere mai mare?
Aflați cum vă poate ajuta SEO112 să vă promovați afacerea prin publicare de comunicate de presa si listari ale locatiei afacerii dumneavoastra. Faceți clic aici și urmați instrucțiunile pentru a beneficia de aceasta oportunitate acum !

Publicați acum un comunicat de presă pentru doar 100 lei, plata este necesară prin card de debit / credit sau prin PayPal înainte de publicare. Sunt disponibile și alte pachete de comunicate de presă plătite în prealabil.

Înscrie-te acum și postează primul comunicat de presă și îl vei primi pe cel de-al doilea absolut GRATUIT!

Adauga comunicat de presa ⋆ Publicare comunicate de presa

Completeaza formularul si trimite spre a publica camunicat de presa online. Adauga comunicat de presa gratuit online. Vezi format comunicat de presa informativ.

Service Type: Comunicate de presa

Price: 100

Currency: RON