Sending

Ce este leadership coaching ?

Definiția Leadership Coaching: este un proces de dezvoltare în care un lider primește ajutor personalizat de la un coach pentru a-i ajuta să atingă un obiectiv și să devină un lider mai echilibrat si eficient.

Atunci când un lider are toate cunostintele si competentele tehnice necesare și resursele necesare pentru a obține rezultatul dorit, dar nu este în măsură să facă shimbari importante, sa ia decizii importante s sa duca lucrurile la bun sfarsit, atat la locul de munca cat si in plan personal, de multe ori mai multă formare nu este răspunsul. Liderii au nevoie de ceva mult mai personal și mai implicat: Leadership Coaching.

Leadership Coaching-ul este „adaptat individual” sau, mai bine zis, un proces de dezvoltare personalizat pentru lideri care se realizează în parteneriat cu un coach. Rolul acoachului este acela de aliat care, încă de la început, crede că liderul are un potențial nelimitat de a atinge scopul sau rezultatul pe care și l-au stabilit.

Rolul Coach-ului n leadership coaching

Rolul coach-ului este acela de a ajuta la eliminarea obstacolelor care împiedică liderul să-și atingă obiectivele. Acest lucru se realizează prin interogare atentă și ascultare profundă. Coach-ul pătrunde în lumea leaderului, menținând în același timp o distanță atentă de obiectivitate, prin care îl poate ajuta treptat pe lider să lucreze prin orice este în calea realizării obiectivului (fie obstacole mentale sau emoționale, cum ar fi credințe, obiceiuri sau frici) . Printr-un proces de invitație la introspecție și auto-reflecție, coach-ul îl ajută pe leader să deschidă calea spre succes.

Ce NU trebue sa faca un coach pentru ideri

Un Coach pentru leaderi nu rezolvă problemele pentru aceștia, deoarece aceștia sunt experții în propria lor viață. Mai degrabă, coach-ul ajută la clarificarea și cristalizarea obiectivului și ajută individul să-și găsească soluția și să se angajeze în acțiunea care va muta obiectivul înainte. De asemenea, coach-ul urmărește să se realizeze și, dacă nu, invită mai mult discurs și învățare cu privire la această problemă.

Video despre leadership coaching cu Petre Nicolae

Reconstructia si dezvoltarea personala a leaderilor

Petre Nicolae va sustine in data de 3-4-5 Decembrie 2020, la Hotel Ramada Nord, un Program de dezvoltare personală, Leadership Cosching®, cu metodologie de reconstrucție in plan mental și psihologic.
Petre Nicolae are o experienta practica de peste 20 ani in conducerea afacerilor de anvergura, ocupand pe rand functii de Top in managementul a trei dintre cele mai mari companii nationale si multinationale prezente in Romania, din domeniul FMCG; Coca Cola, European Drinks si Interbrands. Ultima pozitie ocupata fiind cea de General Manager, intr-una din companiile grupului European Drinks.
Fiind expert in Business Coaching, misiunea lui este aceea de a ajuta antreprenorii si General Managerii din Romania sa se dezvolte din punct de vedere personal si profesional astfel incat fiecare sa isi poata atinge nivelul maxim de potential.
In ultimii cinci ani s-a specializat pe Business & Leadership Coaching, fiind specializat in coachingul de reconstructie personala a ownerilor, Businessman-ilor si managementului de top dintr-o companie, folosind metodologia PRP® (People Reconstruction Process).
De asemenea, este singurul specialist pe reconstructie si dezvoltare personala care detine licenta pentru metodologia PRP® (People Reconstruction Process).
Leadership Cosching® un Program Up-Gradat total! Metodologie noua, instrumente noi, perspective noi in dezvoltarea mentală și psihologică si Ownerilor!
Leadership Coaching® este un program profesional care transfera catre participanti o metodologie completa, necesara in coaching-ul de reconstructie si dezvoltare personala.
Metodologia se numeste PRP®, People Reconstruction Process si e centrata pe reinstalarea echilibrului unui om prin resetarea credintelor negativ-distructive ale fiecaruia dintre noi.

Parerile participantilor la acest program de reconstructie si dezvoltare personala

📌 Scopul Leadership Coaching este acela de a:

1. Transfera metodologii care au ca scop redobandirea echilibrului de care au nevoie participantii.
2. Diagnostica echilibrele si dezechilibrele oamenilor, pe patru axe;
a. Pilonul 1 – Echilibru Psihologic, Credintele fundamentale;
b. Pilonul 2 – Echilibrul Familiei;
c. Pilonul 3 – Puterea de Reconstructie Personala;
d. Pilonul 4 – Puterea de Reconstructie Profesionala.
3. Asigura reconstructia, dezvoltarea personala si profesionala a oamenilor de afaceri si a familiilor acestora.
4. Realiza si implementa propriul sistem de ghidare al vietii personale cu ajutorul unor mecanisme de reconstructie si dezvoltare personala, axate pe:
a. Identitatea si independenta psihologica si sociala;
b. Viziunea si credintelele fundamentale personale;
c. Reperele si principiile pozitiv constructive fundamentale;
d. Reactivarea ariilor de dezvoltare a personalitatii.
Programul Leadership Coaching nu este adresat doar General Managerilor si Owner-ilor care vor sa se reechilibreze pentru a-si conduce afacerea cu succes, ci si familiilor lor care vor sa isi redobandeasca starea de echilibru.

👉 Pentru cei interesati startam o noua grupa in perioada 3-4-5 Decembrie 2020.

petre nicolae despre ce este leadership coaching

Va invitam sa solicitati informatii despre modalitatea de inscriere pentru a fi sigur ca mai exista locuri libere. Detalii despre programele CBC aici: https://cbc.ro/programetraining/
Numele persoanei de contact pentru presă si Inscrieri:
Ioana Oprea
Telefon: 0728 875 731
Data evenimentului: 3-4-5 Decembrie 2020
RAMADA HOTEL & SUITES BUCHAREST NORTH
Adresă: Strada Daniel Danielopolu 44, București 014134.

Mai multe despre CBC Romania

https://cbc.ro/despre-cbc/recomandari-clienti

https://city.eva.ro/adrese-cbc-romania.html