Sending
Sending
User Rating 5 (2 vote)

In luna iunie 2020, am vizitat Dubai unde am incercat și testat cele mai bune 2 săli de EMS fitness


Indiferent dacă sunteți un fanatic al fitness-ului sau un incepator sau pur și simplu aveți o fobie de rezolvat sau doriti sa scapati de kilogramele in plus, aici ceti gasi o sală de sport pentru dvs. La ultima noastra vizita in Dubai am căutat orașul în jos și în sus pentru a descoperi cele mai bune locuri de antrenament din Dubai, de la cele super exclusiviste și luxoase până la alegeri pline de distracție pentru tipuri mai aventuroase, toate garantate pentru a vă adduce in în formă în cel mai scurt timp.

1. GET FIT EMS Gym Fitness Revolution The Greens Onyx Tower 1

Get Fit EMS Fitness Gym Dubai

Get Fit EMS Gym Fitness Revolution Fitness este un Centru de fitness din Dubai, Emiratele Arabe Unite, situate in The Greens Onyx Tower 1, se mândrește cu o listă de clienți cu nenumărate celebrități, influenți și sportivi profesioniști, ceea ce nu este surprinzător, deoarece oferă unele dintre cele mai bune sesiuni de EMS Training din Dubai.

Locul suprem pentru a fi sanatos si în formă este Get Fit EMS Gym Fitness Revolution, acesta aduce antrenamente adaptate pentru EMS Training, nutriție și terapii sport într-o singură destinație impresionantă, exclusiv pentru membri, completată de vestiare și facilități de duș foarte bine igienizate si dezinfectate in concordanta cu toate masurile necesare impotriva raspandirii virusilor.

Vi se va oferi un program de opt până la 12 săptămâni complet adaptat pentru dvs., pe lângă faptul că începeți cu o consultare completă a organismului, care acoperă totul, de la modelele de somn până la nivelul dvs. de mobilitate. Aici trebuie să mergeți dacă căutați să vă transformați corpul, concentrându-vă pe rezistență și condiționare. Nu ne credeți? Apoi vizitați site-ul pentru a vedea unele dintre transformările sale incredibile ale corpului.

Adresa: Dubai, Studio 312 – P3 Level, The Onyx Tower 1, Barsha Heights, Sheikh Zayed Road Dubai, UAE

Telefon: +971 4 397 0063 landline ; +971 52 232 1484

Site Web: https://www.getfitems.com/

Localizarea pe harta: https://goo.gl/maps/jjdAgLQcGNCL527r5

2. GET FIT EMS Gym Fitness Revolution Al Wahda Tower

Vorbind despre mega sali de fitness luxoase, sala de sport este atât de drăguță, încât vei uita că vei fi acolo pentru a lucra. Sincer merită o vizită doar de admirat – gândește-te: canapele din catifea de pluș, imprimeuri alb-negru îndrăznețe și dușuri pavate cu dale de aur. Punctele de vedere impresionante ale Al Wahda Tower sunt un bonus suplimentar.

Estetica deoparte, aceasta este, de asemenea, o sală de gimnastică extrem de impresionantă datorită trainerilor-urilor sai de top și dotărilor de ultimă generație. Fiecare echipament de fitness a fost realizat la comandă pentru spațiu, iar echipamentele cardio cu divertisment interactiv integrat vă permite să navigați pe web sau să urmăriți Netflix în timp ce lucrați (ceea ce face ca banda de rulare să fie aproape suportabilă).

În plus, aveți la dispoziție The Muscle Bar, un spațiu răcoros și confortabil, care servește agitările post-antrenament și prânzurile sănătoase făcute de „șeful ofițerului de băuturi”. Dispune de o zonă de lounge completă cu un ecran cu plasmă uriaș și Apple TV, astfel încât să vă puteți relaxa sub o pătură pentru un pui de somn post-antrenament sau pur și simplu să vă apucați de emisiunea preferată cu scuturarea voastră.

Adresa: Dubai, Studio 803 Binary Tower,  Business Bay, Dubai, UAE

Telefon: +971 4 397 0063 landline ; +971 52 232 1484