Sending
User Review
5 (5 votes)

Dezvoltă-ți afacerea simplu rapid și eficient!

SEO112 oferă o modalitate simplă de a vă conecta cu potențialii clienți din cartierul, orasul sau regiunea dvs., permițându-vă să faceți un mare pas innainte in vederea obtinerii de vizibilitate sporita afacerii dvs.,portalul este special creat pentru vizitatori astfel încât să aibe o experienta placuta de navigare si pot interactiona usor cu serviciile sau produsele dvs. Elegant, simplu și ușor de utilizat, SEO112 oferă o modalitate ultrarapida de a genera venituri fără dureri de cap.

Atrage-ți mai mulți clienții direct interesați prin listări promovate pe SEO112.ro

1. Creaza un cont de utilizator

Crearea unui cont de utilizator și adăugarea unei firme, locații sau produse și servicii pe portalul SEO112.ro este usora. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul “Adauga o firmă, locație sau serviciu”. Acesta se află și în partea de jos a paginii. Apoi urmați instrucțiunile simple și rapide de acolo.

2. Adauga compania ta :


1. Ai de completat un formular în care vei introduce datele de contact ale firmei tale cum ar fii adresă de email, telefonul și denumirea firmei.

2. Apoi poți adaugă o scurtă descriere a produselor și serviciilor. În acea descriere este important să menționezi câteva date generale despre firmă ta, ce tipuri de lucrări execută, servicii oferă sau ce produse comercializează. Apoi alegi zonă cea mai relevanță pentru firmă ta.

3. În plus poți aduga un filmuleț de prezentare a firmei (foarte simplu – trebiuie doar să intoduci link-ul din Youtube) și o galerie de imagini.

3. Atrage atentia asupra afacerii tale

Este important sa ai in prezentarea filmei un filmulet si cateva poze si datele tale de contact dar si sa explici prin ce se deosebeste firma ta de alte firme din acelas domeniu de activitate.

De restul ne ocupam noi, portalul seo112.ro atrage zilnic cateva sute de oameni care sunt interesati de produsele si serviciile tale, dintre care o mare parte vor vedea prezentarea firmei tale.

Acestia te pot contacta direct, printr-un formular de contact, la adresa de e-mail introdusa de tine, sau pot suna direct pe numarul firmei pentru a cere o oferta. Ca utilzator vei avea acces la statistici referitoare la traficul obtinut de listarea firmei tale.

Numerele de telefon din site-ul nostru se pot apela direct de pe mobil sau tableta doar apasand pe ele.
In plus tu poti face prezentarea firmei tale mai vizibila achizitionand un pachet de publicitate in portalul SEO112.ro.

Adauga o firma din Romania acum si noi iti vom face telefonul sa sune!

.

Adauga locatie aici acum !