Sending

In acest articol “Dimri Residence pareri” am facut o colectie a parerilor noilor propietari, ai utilizatorlor de internet si a principalelor articole din presa romaneasca despre dezvoltatorul imobliar Dimri in Bucuresti si Romania.

Actualizare 02 februarie 2022

Linia de STB 322 este prezena in Ansamblul rezidential Dimri. Citeste comunicatul de presa STB aici:

Autobuzele liniei 322

“Vineri, 24 Decembrie 2021, | STB SA înființează linia de autobuz 322, care va funcționa pe Prelungirea Ghencea
Începând de luni, 27.12.2021, va fi înființată o nouă linie de autobuz, care va funcționa cu indicativul 322, între terminalele „Cartier Rezidențial Dimri” și „Parcul Drumul Taberei, îmbunătățind astfel serviciul de transport public pe Prelungirea Ghencea și asigurând preluarea călătorilor din noile ansambluri rezidențiale construite de-a lungul acestei artere.

Autobuzele liniei 322 vor circula pe următorul traseu:

– pe sensul de mers spre terminalul „Parcul Drumul Taberei”: terminalul „Cartier Rezidențial Dimri”, Prelungirea Ghencea, Str. Râul Doamnei, Drumul Taberei (ramura de sud), Str. Brașov, unde autobuzele vor întoarce în stația „Parcul Drumul Taberei”;

– pe sensul de mers spre terminalul „Cartier Rezidențial Dimri”: terminalul „Parcul Drumul Taberei”, Str. Brașov, Prelungirea Ghencea.”

Mega Image Dimri Residence

Deasemenea Mega Image si Pepco sunt prezente in ansamblul rezidential Dimri urmand ca in viitorul apropiat, un brand celebru in fitness sa fie rezenta in ansamblu.

Pepco Dimri Residence

urmand ca in peroada urmatoare o sala de fitness celebra in Bucuresti sa fie rezenta in ansamblu.

Actualizare 14 Aprilie 2021

DIMRI RESIDENCE constituie unul dintre cele mai mari si mai indraznete proiecte rezidentiale moderne din Romania. Proiectul este dezvoltat si implementat in multiple faze, pe o suprafaţă de 17 hectare si va cuprinde 35 imobile sigure si ultramoderne.

 

 

Parerea noastra

Parerea noastra este ca au folosit materiale de calitate pentru spatiile comune interioare asa cum reiese din aceste imagini realizate la ultima vizita in ianuarie 2020. Am vizionat mai multe blocuri in constructie sau finalizate in zona iar concluzia a fost ca nu au facut rbat de la calitate in ceeace priveste materialele si finisajele folosite.

Ce spune dezvoltatorul mobiliar?

Dimri Residence este unul dintre cele mai mari proiecte rezidentiale aflate in dezvoltare in acest moment in Bucuresti.
Localizat in Prelungirea Ghencea nr 350-356, Dimri Residence este cel mai nou cartier, dezvoltat pe o suprafata de 4,1 Hectare, cu un stil de viata tanar, care se adreseaza cuplurilor dar si celor care doresc sa beneficieze de o locuinta noua. Toate apartamentele din cadrul proiectului Dimri Residence sunt concepute pentru a putea fi cumparate si prin programul Prima Casa.

Proiectul are prevazute spatii verzi si locuri de joaca, dispunand totodata si de un Centru Comercial destinat intregului cartier Prelungirea Ghencea. Dimri Residence va fi dezvoltat in mai multe faze de constructie, avand in plan livrarea primelor 95 de apartamente incepand cu ultima parte a anului 2017.

Apartamentele se vand finisate integral, cu grupurile sanitare echipate complet, cu centrala termica proprie si fiecare beneficiaza de un balcon spatios. Apartamentele sunt distribuite cate 8 pe fiecare etaj, acoperind in acest fel toate cele 4 puncte cardinale, si dispun de suprafete generoasa si spatii eficientizate si bine organizate.

Video Dimri Bucuresti Sector 6 Prelungirea Ghencea

Ce spun ziarele din Romania despre ei

logo-ziarul-financiar

Intr-un articol publicat in Ziarul financiar se vorbeste de spre valoarea investitiilor acestui dezvoltator imobiliar in Bucuresti, ce depasesc valoarea de cinci zeci si cinci milioane de euro (55 mil EURO) in proiectul rezidential din sectorul 6 Prelungirea Ghencea nr. 350-356, București 077025.

logo economica net

Intr-un articol articol publicat in 2018 in Economica.net se vorbeste despre oportunitatile de aachizitiona apartamentele aflate in faza de constructie cu preturi reduse cu 1000 de euro fata de perioada de finalizare a constructiilor. Deasemenea acesta publicatie online Economica.net anunta ca in semestrul a II lea al acestui an vor incepe lucrarile la cel de al doia proiect rezidential Dimri in zona de nord Pipera al acestui dezvoltator imobiliar ce va avea peste 900 de apartamente.

Logo Capital

Publicatia online CAPITAL a publicat un interviu in exclusivitate cu managerul acestui dezvoltator imobiliar Dimri. Acesta vorbeste in interviu detaliat despre impactul dobanzilor minime oferite de bancile din Romania în ratele lunare, deoarece indicatorul atinsese un minim istoric, despre bancile mofturoase si intentiile viitoare pe piata imobiliara din Bucuresti si Cluj Napoca in Romania a acestui dezvoltator imobiliar.

Pareri ale noilor propietari in Dimri Residence

In facebook de exemplu Dimri Residence a primit aprecierea a 23 de persoane si a obtinut nota 4,4 din maxim 5 in urma exprimarii parerilor celor ce au vizionat sau a u achizitionat apartamente in acest ansamblu rezidential din vestul capitalei.

In luna august 2020 ansamblul rezidential Dimri Residence a inaugura piscina in aer liber disponibila pentru propietarii ansamblului.

pareri-despre-dimri-residence-facebook

pareri-despre-dimri-residence-facebook-2

 

Parerile, recenziile utilizatorlor google despre Dimri, pastreaza acelas trend pozitiv in jurul acestui brand imobiliar din capitala:

pareri-despre-dimri-residence-google1

 

pareri-despre-dimri-residence-google2
Prima data am aflat de ei la un targ imobiliar in Bucuresti, unde am cerut mai multe detalii despre poriect si mi s-a parut interesant. Curios din fire am mers sa vad cu ochii mei acest complex rezidential din Sector 6 Bucuresti Prelungirea Ghencea.

Am vizionat impreuna cu Damian Șerban managing partner R&D Advisers, agent exclusiv apartamente de vânzare Dimri Residence.

standul-dimri-la-targul-imobiliar-bucuresti

In continuare va invitam sa cititi pareri si despre alte ansambluri rezidentiale din Bucuresti inscrise in portalul SEO112.ro.