Sending

In acest articol veti gasi informatii utile despre complexul rezidential Floreasca Residence pareri ale clientilor si de la jurnalisti si specialisti in domeniul imobiliar dar si parearea noastra. Vezi prețurile actualizate in 2021 pentru apartamente de de vanzare in Floreasca Residence. Gaseste usor localizarea pe harta si imagini si video din asnsamblul rezidential.

floreasca residence pareri

Floreasca Residence pareri ale jurnalistilor si specialistilor in imobiliare

logo economica net“Preţurile pornesc de la 1.300 de euro/mp construit. O garsonieră cu o suprafaţă utilă de 44 mp costă 75.000 de euro, un apartament cu două camere cu o suprafaţă utilă de 70 mp costă 115.000 de euro, iar un apartament cu trei camere şi o suprafaţă utilă de 81 mp costă 135.000 de euro. R.U. Shalit Dezvoltare şi Construcţii a fost înfiinţată în Israel în urmă cu 40 de ani şi a construit peste 1.000 de apartmente, iar în Bucureşti deţine mai multe terenuri pretabile dezvoltărilor imobiliare” sursa Economica.net

logo profit.ro„La Floreasca Residence primul bloc cu 102 apartamente este finalizat și vândut în proporție de 90%. Am depus actele pentru recepția blocurilor doi și trei. Al doilea imobil are tot 102 apartamente, vândute în proporție de circa 20%, iar al treilea are doar 28 de apartamente dedicate exclusiv închirierii“
citeste mai mult pe Profit.ro

 

 

 

 

 

Floreasca Residence pareri ale clientilor:

Iata cateva pareri ale clientilor Complexului Rezidential Floreasca Residence n urma vizionarilor si sau a achizitonareii de apartamente:

Vlad Constantinescu | Local Guide · 16 reviews · 21 photos

⭐⭐⭐⭐⭐ “Un ansamblu rezidential de lux cu vedere superba catre lac si parc, zona linistita”

Narcis Samoilă | Local Guide · 16 reviews · 15 photos

⭐⭐⭐⭐⭐ “Apartamentele sunt finisate cu materiale de lux. Vederea este superba catre parc si lac.”

Zambahcian Necula | Local Guide · 7 reviews · 23 photos

⭐⭐⭐⭐⭐“Cel mai bun raport calitate pret din zona de nord, in plus are un view extraordinar.”

 • Ce tipuri de apartamente sunt de vânzare în Floreasca Residence?

  Impreuna cu colegii nostri din redactie, am vizionat apartamentele de lux de vanzare in Floreasca Residence in luna Februarie 2021.
  In ansamblul rezidential Floreasca Residence din Bucuresti sunt de vanzare apartamente cu 1, 2, 3 camere si penthous-uri. Vezi in imaginile urmatoare modul n care sunt pozitionate acestea la parter. Vezi mai multe postari cu Floreasca Residence pareri exprimate in facebook aici.

  Plan apartamente Parter in Floreasca Residence din Bucuresti Floreasca Residence din Bucuresti sunt de vanzare apartamente cu 1, 2, 3 camere si penthous-uri

  Vezi compartimentarea apartamentelor de vanzare in Fleasca Residence etajele 1-9

  In ansamblul rezidential Floreasca Residence intre etajele 1 si 9 sunt de vanzare apartamente cu 1, 2, 3 camere si penthous-uri. Vezi in imaginile urmatoare modul n care sunt pozitionate acestea la etajele 1-9.

  Floreasca Residence din Bucuresti sunt de vanzare apartamente cu 1, 2, 3 camere si penthous-uri

 • Prezentari video interior si exterior Floreasca Residence Bucuresti

In acest video va prezentam modul in care arata complexul rezidential Floreasca Residence din exterior, din mai multe unghiri si inaltim pentru a va forma o imagine clara asupra locului unde este amplasat si facilitatile zonei, cum ar fi view-ul superb catre parc si lac.


In acest video va sunt prezentam interioarele apartamentelor de vanzare in Floreasca Residence Bucuresti Nord.

Vezi mai multe ansambluri reizidentiale in Bucuresti aici >>