Sending

Evitați închirierea unei mașini în ultimul moment în această vacanță de iarnă de Crăciun

În cea mai mare parte a pandemiei Covid-19, închirierile de mașini au fost foarte ieftine. Dar acele zile au trecut de mult. La orizont se anunță o apocalipsă a închirierilor de mașini, iar rezervarea prea târziu se poate întoarce împotriva dvs. în cel mai rău mod. Iată cum să evitați o închiriere de mașini în ultimul moment în această vacanță de iarnă de Crăciun .

Ce trebuie să faceți și ce nu trebuie să faceți pentru a evita închirierea unei mașini în ultimul moment

Rezervați-vă mașina de îndată ce vă gândiți la o călătorie.

Într-o lume ideală, ar trebui să rezervați o mașină de închiriat cu cât mai mult timp înainte. În aceste zile, este inteligent să vizați cu cel puțin o lună înainte. Statele Unite au o penurie de mașini de închiriat în acest moment. Cu cât faceți rezervarea mai devreme, cu atât mai multe șanse să găsiți disponibilitate de vehicule. Rezervarea din timp permite, de asemenea, ca Swiso Rent a car să urmărească rezervarea dvs. de închiriere de mașini și să urmărească o ofertă și mai bună. În aceste vremuri volatile, asigurați-vă că rezervați tariful “Plătiți mai târziu”, astfel încât nu veți fi taxat până când nu ridicați mașina.

Cereți la SwisoRent o ofertă pentru o închiriere de mașini ieftine

Nu mergeți la ghișeu fără o rezervare

Rar de tot, tarifele la care mergeți fără rezervare sunt rareori o afacere bună, dar în zilele noastre este posibil să fiți exclus cu totul de la o mașină. Sau, dacă există mașini disponibile, ați putea sfârși prin a plăti un tarif exorbitant.

Tarifele online sunt stabilite de obicei de către specialiști în calcularea cifrelor, a căror singură sarcină este de a se asigura că tarifele sunt competitive. Pe de altă parte, tarifele practicate la fața locului sunt stabilite în fiecare zi de către managerii locali ai biroului de închiriere. Aceștia nu depun la fel de mult efort pentru a fi competitivi. Cu excepția cazului în care sunt aproape epuizate, aleg de obicei un tarif de mijloc care este de obicei mai mare decât cel stabilit de departamentul de rezervări. Chiar dacă rezervați online cu doar câteva minute înainte de a vă prezenta la ghișeu, veți obține aproape sigur un tarif mai bun decât dacă ajungeți fără rezervare.

Utilizați SwisoRent pentru a vă ajuta să găsiți reduceri și disponibilități.

Nu pierdeți timp prețios căutând singur cupoane și reduceri. În schimb, solicitați o ofertă de la AutoSlash și veți primi o selecție de oferte, în general în 15 minute. Avem acces la peste o mie de coduri de cupoane și reduceri care pot reduce până la 50% din tariful de prezentare – și uneori chiar mai mult.

Verificați atât locațiile din aeroport, cât și cele din afara aeroportului.

Deoarece oferta este atât de limitată în aceste zile, merită să verificați închirierile atât la aeroport, cât și în afara aeroportului. Birourile locale de cartier, cu parcări mici, adesea nu țin multe mașini în stoc. Asta înseamnă că tarifele pot fi foarte mari sau că mașinile pot fi vândute complet. În schimb, dacă zburați spre un aeroport și nu găsiți o rată bună, încercați birourile de cartier din apropierea aeroportului. Aceste locații tind să se adreseze unei piețe diferite și oferă adesea tarife mai mici – și taxe mai mici, de asemenea. În multe cazuri, închirierea în afara aeroportului este mult mai ieftină chiar și după ce plătiți un taxi de la aeroport.

Nu intrați în panică dacă totul este epuizat online.

Iată un alt motiv pentru a solicita o ofertă de la SwisoRent. Dacă sistemul nostru nu găsește niciun rezultat, echipa noastră primește o alertă. Ne vom uita mai atent la cererea dvs. cu scopul de a vă găsi ceva care să funcționeze. Uneori, o ușoară ajustare a orei, a dimensiunii mașinii sau a locației poate dezvălui opțiuni care erau ascunse.

Nu ezitati să cumpărați o asigurare pe loc.

Alocați-vă timp pentru a vă cerceta acoperirea de asigurare. Rețineți că agenții de închiriere lucrează pe bază de comision, așa că vă vor recomanda să cumpărați asigurarea de la ei. Să știți doar că, dacă locuiți în Romania, aveți un card de credit de nivel mediu și dețineți o mașină care este acoperită de o poliță de asigurare auto, este aproape sigur că sunteți deja acoperit pentru o mașină închiriată. Aveți nevoie de o protecție suplimentară? SwisoRent a încheiat un parteneriate cu mai multi asiguratori pentru a oferi o acoperire la prețuri foarte reduse pentru coliziune – și puteți chiar să cumpărați o poliță în aceeași zi.

Verificați tarifele de la fața locului doar în ultimă instanță.

Dacă într-adevăr nu există nimic disponibil online, puteți încerca întotdeauna să mergeți pe jos la ghișeu – dar, din nou, această strategie de tip grindină-mare este posibil să eșueze atâta timp cât există o penurie de mașini de închiriat.

Totuși, dacă se întâmplă să nu se prezinte nimeni, ați putea avea noroc. Multe companii de închiriere își recompensează angajații pentru închirieri fără programare, astfel încât persoana din spatele ghișeului poate fi foarte motivată să vă urce într-o mașină. Agenții au adesea o anumită flexibilitate în ceea ce privește tarifele, așa că încercați să nu păreți prea disperat sau nerăbdător. Întrebați politicos care este cel mai bun tarif – ceea ce îi semnalează agentului că banii sunt o problemă pentru dumneavoastră. Când auziți tariful, nu ezitați să încercați să negociați sau să întrebați dacă există reduceri disponibile.

Dimpotrivă, dacă sunteți cu adevărat disperat și dispus să plătiți cu vârf și îndesat, spuneți-i agentului că doriți să beneficiați de asigurarea pentru coliziune odată cu închirierea mașinii. Majoritatea agenților de închirieri lucrează pe bază de comision, iar asigurarea este una dintre cele mai mari oportunități pentru bonusuri. A-i spune unui agent că doriți o asigurare este la fel de bine ca și cum i-ai flutura un pumn de bani în fața lui sau a ei.

Lăsați SwisoRent să vă urmărească închirierea de mașini pentru a vedea dacă prețul scade

https://swisorent.ro/inchirieri-auto

Rămâneți pe poziții dacă aveți o rezervare confirmată.
Nu contează dacă v-ați rezervat mașina de închiriat cu trei săptămâni sau cu trei luni înainte: o rezervare confirmată este garantată, iar marile mărci de închirieri au declarații oficiale care să susțină acest lucru. Dacă aveți o rezervare și biroul de închiriere vă spune că nu are vehicule pentru dumneavoastră, este de datoria lor să găsească o soluție, care ar putea fi:

  • să vă ofere un vehicul mai mare, fără costuri suplimentare;
  • găsirea unei mașini de închiriat de înlocuire de la o altă agenție și rambursarea oricărei diferențe de tarif;
  • să vă acopere transportul până la hotel și să vă urce într-un vehicul mai târziu în acea seară sau în dimineața următoare;
  • să vă plaseze deocamdată într-un vehicul mai mic și să aranjeze trecerea dumneavoastră în clasa rezervată (sau mai mare) mai târziu, atunci când aceasta va fi disponibilă;
  • În toate aceste cazuri, ar trebui să vă așteptați la o compensație suplimentară pentru a acoperi inconvenientele cauzate de faptul că nu au onorat ceea ce au promis în rezervare.

Aveți nevoie de o mașină de inchiriat in preajma sarbatorilor de Craciun?

Fie că este vorba de o săptămână sau peste șase luni, SwisoRent găsește tarife mai bune decât veți vedea în altă parte.

Locatiile birourleo de inchirieri masini Swiso Rent