Sending

Cel mai bun telefon pentru Samsung la un preț cerut ultra-ridicat

samsung-galaxy-s20-ultra

Samsung îmbină viteze de 5G, fotografii de 108MP, un zoom de cameră de 100x și un ecran de 6,9 inchi pentru a crea un smartphone care va întoarce privirea orcui. Dar nu este surprinzător, având în vedere specificațiile de top de la egal cu laptopurile, veți plăti mai mult pentru el decât orice telefon care nu poate fi pliat înainte.

PRO:

Actualizarea substanțială a camerei, si cel mai bun display (afișaj) Samsung de pana acum.

IMPOTRIVA:

Prețul este un nou tip de ridicol, veți avea nevoie de o mână larga pentru achizitionarea acestuia.

Samsung Galaxy S20 Ultra scurta prezentare

Galaxy S20 Ultra este cel mai mare telefon Android al Samsung și cel mai îndrăzneț ton de vânzări: puteți deține cel mai avansat telefon 5G din lume, cu cea mai bună cameră a companiei până în prezent – dacă, adică, sunteți pregătit să cheltuiți mai mulți bani decât oricând pe un smartphone care nu poate fi pliat.

Ultra se referă la trei lucruri: un display masiv de 6,9 inci de 120 Hz, care vă va întinde mâna, o gamă de aparate foto-spate cu patru obiective, care oferă niveluri de zoom nebun și înregistrare video 8K și antene 5G care permit viteze de vârf mai mari decât chiar noua Galaxy S20

Am testat camera 108MP a S20 Ultra timp de o oră și am rămas impresionați din mai multe motive.
A captat atât de multe detalii în lumină bună, încât am putea decupa imagini fără a pierde calitatea – cel puțin nu la fel de multă calitate, așa cum am pierde tăierea unei fotografii de la camerele foto de 12MP Galaxy S10 și S10 Plus de anul trecut.

Video recenzie


Samsung Galaxy S20 Ultra este aici. Acesta este un videoclip cu un Samsung Galaxy S20 Ultra pre-retail, unboxing-ul va veni atunci când vor fi disponibile unități de vânzare cu amănuntul.

Descrierea producatorului

https://www.samsung.com/ro/smartphones/galaxy-s20/

Precomanda

https://www.samsung.com/ro/smartphones/galaxy-s20/buy/

Camera Foto

noul-samsung-galaxy-s20-ultraObiectivul telefonic de 48MP ne-a permis să ne vizualizam de aproape și personal, cu subiecte îndepărtate, datorită unui zoom digital de 10x și 100x digital. Pentru context, depășește cu mult zoomul optic 2x și 10x digital al telefoanelor Samsung anterioare și zoomul digital 6x limitat pe iPhone 11 Pro. La 100x, am putut examina nările videografului nostru de la 50 de metri distanță – da, este foarte aproape.

Nu vă lăsați păcăliți de jocul cu numere: S20 și S20 Plus „mai puțin” folosesc o cameră cu 64MP care sune cu pixeli superioare și au pixeli individuali mai mari, dar camerele principale și teleobiectivele Ultra folosesc senzori mai mari, și asta este mai important pentru a absorbi mai mult ușoară. Camera sa ultra-lată de 12MP este aceeași pe placa din seria S20, dar are și un senzor mai mare decât teleobiectivele de 16MP Galaxy S10.

Samsung continuă să ofere cea mai robustă aplicație de cameră din toate marile mărci de telefoane cu camerele mari, iar cu seria S20 răspunde la întrebarea de zi cu zi: ar trebui să fac fotografii sau un videoclip? Ia ambele. Noul său „mod single-take” surprinde o serie de fotografii pe o durată de 10 secunde: fotografii, ultra-lat, portrete, videoclipuri hiperpuse, video obișnuit, etc. Ne-a ținut în afara meniurilor de setări și în momentul de față.

Specificațiile S20 Ultra rivalizează cu laptopurile, ceea ce înseamnă că este mai mare decât ai nevoie vreodată: până la 16 GB RAM, un chipset de 7 nm și până la 512 GB stocare internă. Există, de asemenea, o baterie hulking de 5.000 mAh pentru a trage în jos semnalul 5G intensiv al bateriei și un senzor de amprentă pe ecran, preluat de pe telefoanele de anul trecut. Cu toate acestea, seria S20 are și onoarea dubioasă de a fi primele telefoane S fără jack pentru căști.

Este imposibil să justificați prețul Galaxy S20 Ultra pentru toată lumea – chiar și pentru cei care au cumpărat S9 Plus sau S10 Plus și intenționează să obțină următorul „mare smartphone” de la Samsung. S20 Plus este un telefon mai mult decât suficient pentru majoritatea upgrade-urilor și chiar și asta obține o creștere a prețurilor față de S10 Plus.

Cu toate acestea, pentru alții, cuvântul „upgrade” înseamnă un lucru complet diferit: vor un telefon care împinge noi frontiere și nu le place dacă acest lucru împinge prețul mai departe pe teritoriul Galaxy Fold. Este propria versiune Samsung a „modului ludic” al Tesla în mașinile sale electrice și le va plăcea să arate modul în care camerele sale merg de la 0,5x la 100x zoom real.

Data lansarii si prețurile Samsung Galaxy S20 Ultra

Data de lansare a Samsung Galaxy S20 Ultra este vineri, 6 martie în SUA, Australia și Emiratele Unite, sau 13 martie în Marea Britanie, alături de S20 și S20 Plus. Deci, aveți un pic de timp pentru a economisi, deși precomenzile australiene și din Emiratele Unite ale Americii se deschid imediat pe 12 februarie și în SUA cu puțin timp după aceea, pe 21 februarie, cu câteva zile înainte de extravaganța mobilă MWC 2020.

Cu toate acestea, timpul suplimentar nu poate însemna nimic, dacă nu puteți veni cu fondurile. S20 Ultra costă un uimitor 1.399 USD / 1.199 £ / 1.999 USD / 4.499 AED – și este doar pentru versiunea cu 128 GB stocare internă și 12 GB RAM.

Dacă simțiți că este posibil să aveți nevoie de 512 GB de stocare la bord și o minte de 16 GB de memorie RAM, va fi 1.599 USD / 1.399 £ / 2.249 USD / 5.399 AED.
samsung-galaxy-s20-ultra-imagini

O veste bună, cu toate acestea, probabil că nu va trebui să eliminați maxim spațiul de stocare, având în vedere deplasarea noastră în cloud și, pe măsură ce 5G devine disponibil, includerea conectivității 5G pentru a retrage ușor datele stocate de la distanță. În plus, toate modelele S20 au un slot microSD pentru stocare extensibilă până la 1TB în cazul în care atingeți capacitatea de 128 GB.

Dimensiunile ecranului

Ecranul Samsung de 6,9 ​​inci va împinge limitele atingerii degetelor și a dexterității degetului mare, totuși nu se va simți mult mai mare decât S10 Plus – lățimea sa este de fapt mult mai mică decât nota 10 Plus și 6,7 de 6,8 inci inch Galaxy S10 5G.

Doar că Galaxy S20 Ultra este vizibil mai înalt, nu mai larg, extinzându-se la un raport de aspect 20: 9. Puteți să-l strângeți cu o mână și să-l împingeți într-un buzunar de blugi suficient de adânc – știți doar că va trebui să îl folosiți cu două mâini pentru a accesa confortabil toate colțurile afișajului. Este mare, la fel de mare pe cât sugerează dimensiunea ecranului de 6,9 ​​inci.

Am găsit un ecran Super AMOLED mare, luminos și dens de pixeli la rezoluția sa de 3200 x 1440 și arăta perfect bine la rezoluția implicită 1080p. Este posibil să economisim viața bateriei în această rezoluție mai mică și, spoilerul, este singura modalitate de a experimenta noua rată de reîmprospătare a ecranului de 120Hz. Nu este compatibil cu QuadHD.

S20 Ultra nu este un telefon de gaming pur, dar se potrivește cu Asus ROG Phone 2 și Razer Phone 2 cu o rată de reîmprospătare netedă de 120Hz, dublând 60Hz pe majoritatea telefoanelor actuale. Samsung subliniază, de asemenea, că sensibilitatea la atingere s-a dublat, de la 120Hz la 240Hz, atunci când faci jocuri, ceea ce ar trebui să facă ca jocurile mobile cu ritm rapid să se simtă mai receptive.

Apreciem că Samsung s-a așezat pe un orificiu mai mic pentru camera frontală din partea superioară a ecranului. Spuneți la revedere acelei camere selfie cu lentile duble de la S10 Plus, deoarece există doar o cameră selfie încorporată pe acest ecran. Software-ul a gestionat adâncimea amendă, ceea ce pune la îndoială motivul pentru care aveți nevoie de o cameră de profunzime pe spatele Ultra și Plus.

Nu am avut Galaxy S20 Ultra în mâinile noastre suficient de mult pentru a ști cum se va simți în timpul utilizării de zi cu zi, dar, în trecut, am fost constrânși în mod constant cu raportul ecran-corp de la Samsung, nivelurile de luminozitate și suportul de noi standarde de afișare, cum ar fi HDR10 +. Continuând cu afișările timpurii, obținem mai multe lucruri aici, doar cu câțiva pixeli pentru a umple acea dimensiune mai mare a ecranului.

samsung-galaxy-s20-ultra-dimensiuni-ecran

Designul

Samsung Galaxy S20 Ultra este fabricat din sticlă și aluminiu – nu există nicio versiune ceramică în acest an – și are doar două culori: Griul Cosmic și Negru Cosmic.

Galaxy S20 și S20 Plus vin în Cloud Pink sau Cloud Blue, dar aceste nuanțe nu sunt disponibile pe S20 Ultra. Există încă o curbă pe marginile din dreapta și din stânga ecranelor, dar de data aceasta este mult mai puțin pronunțată, ceea ce ar trebui să însemne mai puține presiuni accidentale ale ecranului.

Am vorbit despre dimensiunile înalte (166,9 mm x 76 mm), deci să vorbim despre circumferință și greutate. La 8,8 mm, Ultra este vizibil mai gros decât celelalte telefoane S20 și toate telefoanele S10 (acestea sunt cuprinse între 7,8 mm și 7,9 mm) și are o umflătură considerabilă a camerei din spate. Ambele sunt complet în regulă cu noi.

Samsung-Galaxy-S20-Ultra-design

De asemenea, este mai greu la 220g (aproximativ între S10 Plus la 175g și Galaxy Fold la 276g). Dar, din nou, acesta este un compromis complet favorabil, având în vedere tehnologia rapidă de 5G mmWave, camera de 108MP și bateria de 5.000mAh care sunt încărcate în acest smartphone de ultimă oră.

De prea multe ori, echipele de camere de la mai mulți producători de telefon au spus TechRadar „ne-am încadra într-o cameră mai bună, dar echipa de proiectare a câștigat” – acesta este un citat direct de la unul dintre ei. Galaxy S20 Ultra, din fericire, nu sacrifică calitatea camerei pentru a arăta mai elegant. Este mare, dar arată destul de elegant – și oricum mai multe persoane vor vedea fotografiile tale glorioase de 108MP decât telefonul tău.