Sending
User Review
4.6 (5 votes)

Vezi top service auto Bucuresti realizat de utilizatoriTop service uri auto 2021

Acest top al service-urilor auto a fost realizat de catre utilizatori pe baza recenziilor publice in ultimele 6 luni si este valabil pentru anul 2021. Expertii sunt utilizatorii, cei care au beneficiat de serviciile service-urilor auto din Bucuresti, acestia au realizat acest top. Utilizatorii recomanda au recomandat acest top service auto în Bucuresti, Romania. Toate service-urie inscrise in acest portal se confruntă de fapt cu o inspecție riguroasă în 50 de puncte, care include recenzii locale, istoric, standarde de afaceri, evaluări, satisfacție, încredere, preț și excelența lor comercială.

Top Service auto in Bucuresti sector 1

top Service auto sector 1

Aici veti gasi mai mult decat o simpla lista cu service-urile auto din Bucuresti, sector 1. Aici este un un top al service-urilor auto din sector 1 Bucuresti creat pe baza reala experientei utilizatorilor. Vezi mai multe service-uri auto s statii itp in sector 1 Bucuresti.

Locul 1 Arcom Auto Service ⭐⭐⭐⭐⭐

Service Auto specializat in tinichigerie si vopsitorie auto, localizat in sector 1 Bucuresti, Calea Griviței 355 – 357, cod postal 012244.Ofera  o gama completa de servicii vopsitorie auto sector 1 Bucuresti, zona Calea Grivitei 355 -357 ( incinta GRIRO S.A.). lucrari de vopsitorie integrala autoturisme cu preturi incepand de la 7500 lei +tva, pret element incepand de la 400 lei + tva!


imagini din tinichigeriea vopsitoria auto Arcom 1

 

Locul 2 Turbocon Smart Repair Service ⭐⭐⭐⭐⭐

Service auto specializat în reparațiile urmelor de tamponări în București. Peste 6 ani de servicii Smart Repair in Romania. Servicii: Tinichigerie PDR – Tinichigerie fara chit si revopsire. Reparatii Grindina – Reparatii indoituri cauzate de grindina. Reparatii Ciobituri Parbrize. Reparatii ciobituri cauzate de pietre. Reparatii Zgarieturi Parbiz. Eliminam orice fel de zgarieturi. Verificare strat vopsea.

Analizam grosimea vopselei si lacului. Igienizare AC cu Ozon – Igienizare habitaclu cu ozon. Turbocon Box – Dulap depozitare loc parcare auto. Detailing Auto – Detailing auto professional. Reconditionare Geamuri – Reconditionam orice tip de geam. Adresa Șoseaua Orhideelor 27-29, București 010953

Turbocon Smart Repair Service auto bucuresti sector 1

Locul 3 SAMA Service Grivitei ⭐⭐⭐⭐⭐

Sama Service Grivitei este o prezenta activa si puternica pe segmentul de servicii auto (mecanica auto, service roti si service mobil) si, de asemeni, un important dealer de anvelope, jante, uleiuri, piese de schimb si accesorii.sama-service-calea-grivitei-service-roti

Servicii SAMA Service Grivitei: service roti ; vanzari anvelope si jante ; montare / demontare anvelope ; echilibrare roti; geometrie roti; indreptare jante si reparare anvelope; senzori de presiune; depozitare roti extra-sezon; service mobil; mecanica auto.
Produse: anvelope auto ; hotel anvelope; piese auto si accesorii. Adresa: Calea Grivitei nr. 106, Sector 1, Bucuresti. Program de ucru Luni – Vineri 8:30 -18 – Sambata8:30 -14.

Vezi mai multe service-uri auto in sector 1 Bucuresti

adauga-service-u-tau-aici

 

 

 

 

 

Top Service auto bucuresti sector 2

Aici veti gasi mai mult decat o simpla lista cu service-urile auto din Bucuresti, sector 2. Aici este un un top al service-urilor auto din sector 2 Bucuresti creat pe baza reala experientei utilizatorilor. Vezi mai multe service-uri auto s statii itp in sector 1 Bucuresti.

top-service-uri-auto-sector-2-bucuresti

Locul 1 Service Auto Almira ⭐⭐⭐⭐⭐

Cu o gama completa de echipament pentru service roti, inclusiv aparat de reglat geometria, firma noastra ofera servicii de inalta calitate, Mecanica, Electrica, Inspectii Auto periodice (ITP), Geometrie 3D, Piese Auto, Incarcare Freon, Tinichigerie si Vopsitorie auto , pentru diferite marci si dimensiuni si multe altele pentru  autoturisme si utilitare. Alegeti marca automobilului dumneavoastra pentru a vedea lista de preturi la revizii auto. Adresa: Bulevardul Biruinței nr. 91, Bucuresti Pantelimon 077145. Program de funcrionate Luni- Vineri 8-18. Sambata 8:30 – 14.

Service auto almira bucuresti Pantelimon

Locul 2 Service Auto Timas Fundeni ⭐⭐⭐⭐⭐

Cauti un service auto in Bucuresti sector 2 Fundeni? Apeleaza cu incredere la Timas! Promptitudine si profesionalism de peste 27 de ani. Contacteaza-ne pentru o programare! Ai nevoie de un service auto în sector 2? Te așteptăm la Timas, service auto în Fundeni ( Șoseaua Fundeni, nr. 129)! Personalul nostru calificat, oferă promptitudine și profesionalism, totul pentru a rezolva toate problemele autovehiculului tău!

Service auto sector 2 fundeni timas

La Timas, service auto sector 2, găsești o gamă completă de servicii de cea mai bună calitate, precum: mecanică auto, electronică și electrică auto, verificare ITP pentru autoturisme și autoutilitare, vulcanizare sau schimbare ulei motor și cutii de viteză, pentru o gamă largă de mărci. Șoferii ce posedă un autovehicul de tip camion sunt așteptați în locația Timas Tunari (Șoseaua de Centură, nr. 27, jud. Ilfov).

Locația service-ului Timas din sectorul 2 este ușor accesibilă printr-unul dintre cele mai importante bulevarde din zonă, Șoseaua Fundeni. Adresa: Sos. Fundeni nr.129 Sect.2, Bucuresti, Romania

Timas, service auto sector 2, este primul membru din România al rețelei Checkstar – Magneti Marelli, o rețea exclusivă de 4000 de service-uri auto, calificate la nivel mondial, unde calitatea și seriozitatea sunt garantate. Încă din 1993, punem satisfacția tuturor clienților noștri pe primul loc!  În Sectorul 2, Timas oferă o gamă completă de servicii auto pentru toate mărcile de autoturisme și autoutilitare: Volkswagen, Audi, Skoda, Opel, Ford, Dacia, BMW, Mercedes, Renault, Fiat, Peugeot, etc.

Program de functionare: Luni-Vineri: 09:00-18:00 ; Sambata: 09:00-13:00 ; Duminica: Inchis. Tel: + 40 (0)21 – 240 70 21.

Locul 3 Das Auto Garage ⭐⭐⭐⭐⭐

dasauto mecanici auto sector 2

Das Auto Garage, service auto situat in Bucuresti, sector 2, zona Morarilor. Service-ul nostru este specializat in domeniul reparatiilor auto si comercializarea pieselor de schimb pentru toate marcile de autoturisme si autoutilitare.

Deziderat: sa fim primul service auto in preferintele clientilor nostri.

Promotii:
Piesa la revopsit – de la 350 lei* ; Verificare mecanica – gratuit* ; Inchiriere auto – de la 50lei/zi ; Incarcare freon – 150 lei.

Telul acesta este unul spre care tindem si ne dorim sa ne apropiem de el cat mai mult in perioada urmatoare. Dorinta noastra fundamentala si prin care speram ca dezideratul nostru sa devina realitate se poate rezuma prin ceea ce numim misiunea Das Auto Garage.

Gama de servicii de intretinere si reparatii auto, investitiile in echipamente si in recrutarea si pregatirea specialistilor au condus la formarea rapida a unei echipe de adevarati profesionisti. Parteneriatele cu furnizorii ce reprezinta branduri consacrate au constituit un alt plus ce a adus incredere clientilor nostri.
La toate acestea s-a adugat faptul ca noi, echipa Das Auto Garage, facem ce ne place, si noua ne face placere sa avem grija de masini.

Service-ul nostru auto situat in Bucuresti, sector 2, zona Morarilor ofera urmatoarele servicii de reparatii auto:

1. Vopsitorie auto
Specialistii nostri isi desfasoara activitatea utilizand cele mai moderne, economice si ecologice tehnologii de vopsitorie auto.

2. Mecanica auto
Atelierul de mecanica auto se remarca imediat prin echipamentele si utilajele folosite, produse de companii consacrate.

3. Tinichigerie auto
Dispunem de mijloacele tehnice necesare indreptarii elementelor de caroserie si interventiei pe structura de rezistenta la rece.

4. Electrica / diagnoza auto
Pentru constatarea erorilor aparute in functionarea sistemelor electrice si electronice ale autovehicului utilizam cele mai perfomante echipamente.

Parteneri asigurari auto: Allianz Tiriac, Asirom, Asito Kapital, Grawe, City Insurance, Ergo, Euroins, Garanta Asigurari, Generali Grup, Gothaer, Groupama, Omniasig, Uniqa Asigurari.

Adresa Service-ului auto Das Auto Garage : Str Baia de Arama nr 1, Sector 2, Bucuresti.
Telefon: 031.436.27.23
Program de lucru
Luni – Vineri: 08:00 – 17:00
Sambata: 09:00 – 13:00

Vezi mai multe service-uri auto si statii ITP in sector 2 Bucuresti

adauga-service-u-tau-aici

 

Top Service auto bucuresti sector 3

Top Service auto sector 4

Top Service auto bucuresti sector 5

Top Service auto bucuresti sector 6