Sending

vopsitoria auto arcom auto service

Stiti momentul acela cand sunteti in cautarea unui service auto bun pentru a efectua lucrari de tinichigerie si vopsitorie si nu aveti nici cea mai mica idee la cine sa apelati? Ei bine nu sunteti singurul, multi oameni se confrunta cu aceasta situatie, va invit sa cititi in continuare cateva idei despre cum ar trebui sa procedati in vederea alegerii unui service auto pentru lucrari de vopsitorie si tinichigerie. In acest articol veti gasi 7 Sfaturi in alegerea vopsitoriei auto potrivite pentru nevoile dumneavoatra.

Ce trebuie să știți atunci când alegeți un service auto pentru servicii de vopsitorie si tinichigerie pentru automobile

Dacă aveți nevoie pentru a obține o nouă lucrare de vopsea pentru vehiculul dvs., veți dori să vă asigurați că alegeți o vopsitorie auto bună, afla in continuare tot ce ai nevoie sa sti in vederea alegerii celei mai potrivite vopsitorii auto.

Dacă tabla de pe mașina dvs. are pete de rugină sau zgârieturi, veți dori, de asemenea, să vă asigurați că vopsitoria auto sau service-ul pe care îl alegeți are capacitatea de a remedia aceste probleme de tinichigerie fara a va trimite in alta parte, este recomandat sa faceti ambele operatiuni in acelas loc, astfel evitati din start eventualele neplaceri.

O vopsitorie auto care este capabilă să vă vopseasca elemente de caroserie, cum ar fi: bara de protecție, jantele roților, capota sau prgurile și alte componente ale mașinii dvs. este ideală deoarece nu intotdeauna aveti nevoie de o lucrare de vopsitorie integrala a masinii. Aceasta vopsire integrala costă bani și timp suplimentar. Iată ce ar trebui să căutați si sa intrebati într-un service auto sau vopsitorie auto ideală.

Care sunt metodele de pregatire a suprafetelor premergatoare vopsitului ?

pentru vopsitorii auto
lucrător auto-mecanic vopseste o mașină roșie într-o cameră de vopsea în timpul lucrărilor de reparații

Pregătirea suprafetelor este nu importantă ci vitala și afectează în mare măsură rezultatul final al lucrarii de vopsire a elementelor auto. Aceasta ar trebui să includă înlăturarea ornamentelor, insignelor, grilelor, mânerelor și farurilor înainte de vopsire. Nimic nu arată mai rău decât vopseaua care a fost pulverizată peste piese pe care nu îi aparține. Deasemena a colo unde este necesar sa se intervina pentru lucrari de tinichigerie. Este important sa intrebati daca pretul final include si aceste operatiuni de tinichigerie auto pentru a nu va trezi cu un pret mai mare la final.

Are vopsitoria dumneavoastra posibilitatea sa cromeze elementele?

O vopsitorie auto ideala ar trebui să fie una care să vă poată croma componentele in service-ul lor. Acest lucru se intampla destul de rar mai ales in serviceurile din romania. De aceea este important sa intrabati daca aceste operatiuni de cormare a elementelor se realizeaza la ei sau in alta parte, acest lucru va poate scuuti de timp si bani.

În timp ce cromarea tradițională necesită, de obicei, trimiterea pieselor dvs. în altă parte, unele vopsitorii auto folosesc pulverizarea cromată pentru a obține aceeași senzație și aspect ca și cum puteți primi cu cromarea tradițională. De aceea este bina sa intrebati innainte ce fel de vopsire a elementelor cromate folositi? Acest lucru vă poate economisi timp și bani în timp ce vă dă oglinda ca finisaj pe care doriți.

Ce au spus alții despre vopsitoria auto respectiva?

Cercetați online pentru a vedea dacă alte persoane s-au plâns despre vopsitoria auto la care va gândiți. Veți dori să vedeți dacă există plângeri care au fost depuse cu privire la longevitatea unui lucrari de vopsit autovopsea, deoarece unele probleme ar putea să nu apară până la câteva luni dupa vopsire.

Vopsitoria auto folosește materiale de calitate?

Cele mai bune vopsitorii auto folosesc materiale de pregatire, lacuri si vopsele de calitate, acest lucru poate face ca pretul final sa fie mai ridicat, in functie de adausul comercial perceput sunt si vopsitorii auto ce nu fac rabat de la calitate si totusi pot oferi un pret mic. Pentru dumneavoastra este important sa intrebati si sa vi se faca dovada ca sau folosit materiale de calitate atat la vopsit cat si la pregatirea suprafetelor de vopsit.

Sunt vopsitori doar pasionati sau si calificați?
Veți dori să vă asigurați că cei ce urmeaza sa va vopseasca masina sunt nu doar pasionati de ceeace fac, pentru ca multi fac asta din pasiune si au si pregatirea de specialitate necesara acestei meserii adica sa fie vopsitori calificați. Ar trebui să aibă pregătire și certificări. Acest lucru vă poate ajuta să vă simțiți încrezători că nu vor da gres. Astfel o intrebare simpla si pertineta cum ar fi : Au cei ce urmeaza sa imi vopseasca masina pregatire de specialitate si certificari? Daca raspunsul este DA, continuati cu urmatoarele intrebari : Unde au fost obtinute si cand?
Va veti da seama de multe aspecte din reaspunsul la aceaste intrebari.

Există recenzii pozitive online?
recenzii utilizatorii vopsitoriei autoCa și verificarea reclamațiilor, ar trebui să verificați dacă ceilalți au lăsat comentarii sau recomandări pozitive. Puteți găsi aceste pe site-urile de revizuire specializate. De asemenea, puteți consulta numele firmei respective la Registrul Comertului pentru a vedea dacă service-ul auto exista si este inregistrat. Discutați cu alte persoane și aflați ce reputație pentru magazin se află în comunitatea dvs. sau pe forumuri de discutii.

Este curat in aceasta vopsitorie, și folosește echipament de înaltă calitate?

Un magazin care este dispus să investească în echipamente de înaltă calitate demonstrează că se mândrește cu oferirea unei lucrări excelente. În mod similar, curățenia indică, de asemenea, că vopsitoria auto sau service-ul este mândru de ceea ce oferă clienților săi. Vopsitoriile auto ar trebui să fie întotdeauna curate pentru a reduce riscul contaminării cu vopseaua sau praf. O vopsitorie auto ar trebui să aibă o cabină de downdraft cu presiune negativă și ar trebui să-și curățe filtrele în mod regulat.

Există o garanție? In ce consta aceasta?

Întrebați dacă service-ul sau vopsitoria auto oferă o garanție pentru lucrarea dvs. de vopsit atat pentru elemente cat si pentru cea integrala. Vopsirea autovehiculului dvs. poate fi costisitoare și poate costa până la 5.000 de Euro pentru cea mai bună operație de vopsire. Este important să obțineți o garanție pentru a vă proteja investiția. Garanția trebuie să acopere atât materialele folosite, cât și manopera.

Prin punerea întrebărilor corecte, puteți să vă asigurați că alegeți un executant de lucrari de vopsit auto care vă va oferi rezultatul mult dorit pentru autovehiculul dvs.

Daca ne intrebati pe noi despre un service auto cu vopsitorie auto …

Daca ma intrebati pe mine, eu recent mi-am vopsit masina ieftin la un service auto din Bucuresti, se numeste Marathon Service si are si servicii de vopsitorie si tinichigerie. Afla mai multe despre ei aici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.