Sending

In acest articol “Lake House 2 pareri” am facut o colectie a parerilor noilor propietari, ai utilizatorlor de internet si a principalelor articole din presa romaneasca despre dezvoltatorul imobliar Lake House 2 in Bucuresti si Romania.

vedere din Lake House 2 Bucuresti

Parerea noastra

Parerea noastra este ca au folosit materiale de calitate atat la exterior, exemplu fatade ventilate, pentru spatiile comune gresie si de calitate si lifturi Shinler, la interior parchet in multe straturi cum reiese din aceste imagini realizate la ultima vizita in ianuarie 2022. Am vizionat mai multe blocuri in constructie sau finalizate in zona iar concluzia a fost ca nu au facut rbat de la calitate in ceeace priveste materialele si finisajele folosite. Vederea este superba asupra lacului si a zonei Crangasi – Regie – Grozavesti – Virtutii.

Ce spune dezvoltatorul?

Lake House 2 – Natura este mai aproape decat crezi! – In inima Bucurestiului, pe malul celui mai mare lac din Bucuresti!

Pentru ca ne-am dat seama ca nimic nu se compara cu momentul in care te intorci la tine acasa, la doi pasi de metrou, langa lac!
Lake House 2 este un ansamblu rezidential premium din zona Regie Grozavesti, situat pe latura vestica a zonei centrale pe malul Lacului Morii, o pozitie rezidentiala perfecta, cu vederi unice in Bucuresti.

Ansamblu este o dezvoltare rezidentiala de top cu finisaje de lux, cu vederi panoramice catre cel mai mare lac din Capitala, cu structura atent proiectata de catre arhitecti pentru siguranta si eficienta.

Pe langa controlul accesului si securitatea permanenta, zona de receptie a fost conceputa ca un lobby, in care poti purta discutii rapide cu vizitatorii de ocazie.

Lake House 2 – Mai aproape de viata – Mai aproape de tot ce conteaza pentru tine!

Singurul proiect rezidential de pe lac, din zona centrala a Bucurestiului care iti ofera posibilitatea sa locuiesti intr-un mediu premium, cu suprafete echilibrate, perfect impartite, design modern, parcari subterane si spatii verzi.
Lake House 2, confera prin pozitia sa perfecta, de pe malul Lacului Morii, imagini unice in Bucuresti, nu doar asupra apei ci si catre importante obiective cum ar fi Casa Poporului, vizibila din receptia intrarii.

Amplasamentul in cea mai efervescenta zona rezidentiala din capitala, la doar 800 m de statia de metrou Petrache Poenaru si 1000 m de statia de metrou Crangasi, la 5 minute de Parcul Crangasi, in imediata vecinatate a campusului universitar Politehnica, asigura accesibilitatea directa si rapida catre Piata Unirii, Piata Victoriei, zona Herastrau – Nordului si Aeroportul Otopeni, celelalte zone din centru, nordul sau vestul Bucurestiului.

Grija pentru mediul inconjurator, ne-a determinat sa folosim materiale de inalta tehnologie, atat la exterior cat si la interior.

Siguranta complexului este data de realizarea la cele mai inalte standarde antiseismice, structura fiind atent proiectata.

Ferestrele panoramice, fatada ventilata si arhitectura moderna dau un aspect cosmopolit cladirilor, cu regim de inaltime 2S + P + 11E.

Complexul este compus din 2 cladiri si are ca termen de finalizare luna aprilie a anului 2022.

Atentia la detalii acordata finisajelor de interior impune folosirea materialelor din trendurile internationale ale producatorilor de renume mondial, ferestre cu certificare internationala si design deosebit.

Proiectul rezidential Lake House 2 este dezvoltat in vecinatatea zonei de birouri Sema Park si a hubului de office Regie – Grozavesti compus din cladiri emblematice: The Bridge, Vastint, Orhideea Towers, fiind o alegerea potrivita pentru cei ce vor sa castige timp prin proximitate si mobilitate sporita.

În apropierea ansamblului gasim Mall-urile AFI Cotroceni si Plaza Romania, Hipermarketuri acoperind diverse zone de interes: Cora Lujerului, Lidl Crangasi, Emag, Careffour Orhideea, Auchan, Brico Depot si Kaufland, zone de distractie, sali de fitness: IDM club si World Class, precum si institutii, scoli si gradinite.

Lake House 2 are acces la toate tipurile de transport in comun: statiile de metrou Petrache Poenaru, Crangasi si Lujerului, tramvai: linia 41 metroul usor al Bucurestiului si autobuze cu statii situate in imediata proximitatea a cladirii.

Accesul cu automobile se face din cateva artere rutiere majore: Splaiul Independentei si Inelul median Soseaua Orhideelor, Soseaua Virtutii si Podul Ciurel oferind acces rapid catre autostrada A1 sau catre Soseaua Bucuresti Ploiesti.

Video Lake House 2 Sector 6 Bucuresti

Imagini recente Lake House 2 exterior

Imagini recente Lake House 2 interior

Ce spun ziarele din Romania despre ei

Pareri ale noilor propietari in Lake House 2

In retelele de socializare ansamblul rezidential Lake House 2 a prinit nota de 4,2 pe baza a 92 de recenzii de la clientii. Citeste mai multe pareri aici

lake house 2 recenzii

 

Citeste mai mute recenzii ale cumparatorilor il Lake House 2 aici

Leave a Reply