Sending

Am apelat la experți în organizări nunți pentru sfaturile lor de top în vederea alegerii locatiei ideale pentru nuntă.

locatia perfecta pentru nunta mire si mireasa
Tot ce trebuie sa stie mirele si mireasa in vederea alegerii celui mai potrivit local de nunta

În timp ce aproape orice aspect al unei nunți este opțional, de la purtarea unui costum sau o rochie sau chiar sa renunti la flori sau la tortul de nuntă, există un lucru pe care nu-l puteți sări: o locatie de nunta!

La urma urmei, trebuie să ai o lacatie pentru prieteni și familie să se adune și să sărbătorească!

Dar găsirea unui loc perfect nu este ușor. Există atât de multe opțiuni de a alege, fie că sunteți în căutarea unui loc uimitor, un ballroom elegant un restaurant de nuntă confortabil sau o locatie liniștită pe plajă.  Așadar, am cerut opiniile câtorva planificatori de nuntă să vă împărtășească sfaturile de top pentru găsirea locului de vis.

Imagini de la petrecerea de nunta

Discutați mai întâi cu un Planificator de evenimente cu experienta in organizari nunti

Da, înainte de a începe să vă uitați dupa locații de nuntă! Planificatorii sunt mult mai familiarizați cu capacitățile unui spațiu, a aspectului și a timpului și a elementelor de care aveți nevoie pentru a o transforma într-adevăr. Dacă există o modalitate creativă de a face acest lucru unic sau un indiciu despre spațiul care ar putea face dificilă realizarea viziunii dvs., planificatorul dvs. va ști!

Alegeți o lacatie de nuntă loc care se potriveste cu viziunea dvs.

nunta la palat

Alegerea unei locatii de nunta care sa re potriveasca cu viziunea dumneavoastra poate părea evidentă, dar căutați locații care se potrivesc cu estetica pe care o aveți în minte si care sa se potrveasca si cu profilul invitatilor. Dacă planificați o nuntă modernă, uitați-vă la galeriile de artă, căutați locatii cum ar fi de restaurante moderne si bine amenajate sau ballroom-uri.

Pe de altă parte, o nuntă care încorporează mai multe elemente naturale funcționează bine cu locații în aer liber, cum ar fi parcurile, grădinile și fermele, locatiile langa lac sau nunta la palat. Alegerea unui loc care să se potrivească cu (și îmbunătățește) tema dvs. va permite participanților la nunta dvs. să se simtă mai conectați la spațiu.

Cunoașteți lista dumneavoastră de oaspeți ?

Invitaii nuntii dumneaoastra sunt extrem de importanti, sigurati-va ca ii cunoasteti
Invitaii nuntii dumneaoastra sunt extrem de importanti, sigurati-va ca ii cunoasteti

Știind câți oaspeți așteptați să invitați înainte de a vă uita la locurile de întâlnire vă va ajuta să scăpați de durerile de cap și alergatură, dacă alegeți un loc care este prea mic pentru lista dvs. de oaspeți și mai mulți oaspeți RSVP da decât puteți să vă potriviți în spațiu, ați putea fi într-o situație dificilă.

Cuplurile deseori subestimează numărul de invitatii nunta si persoane pe care le vor invita (sau câți părinți vor fi  invitati), așa că discuția devine din ce în ce mai complicata cu cat lucrezi cu adevărat mai profesionist. Aceste lucruri vă vor ajuta, de asemenea, să vă distrugeți bugetul sau sa il econmisiti daca cititi randurile urmatoare deoarece unele costuri sunt foarte dependente de numărul de persoane pe care le invitați.

Amintiți-vă bugetul de care dispuneți pentru organizarea nunții

Este mai mult decât cât va costa închirierea spațiului, deoarece locațiile cu servicii de catering (cum ar fi nunta la hotel) vor percepe un preț per menu.

flori de nunta

Decorul și designul floral vor conduce și costurile asta daca nu va ocupati dumneavoastra in pralabil sa le achizitionati, lucru care necesita timp si bani. Aflați cât de mare este bugetul total, precum și cât de mult va costa proiectul dvs. pentru execuție.

Împărțiți-vă bugetul total pe categorii, prioritizând mai multe fonduri pentru furnizori care au o prioritate mai mare. Dacă alegeți locul dvs. întâi și apoi realizați că este mai mult decât ar fi trebuit să alocați, este o provocare pentru a rămâne în bugetul dvs. când mai aveți încă o duzină de lucruri de platit.

Nu sunteți sigur cum defalcă prețurile în regiunea dvs.? Consultați un planificator local pentru a obține informații mai specifice, cititi recenziile altor clienți innainte sa luati o decizie.

Gândiți-vă si intrebați despre ce este inclus in preț

Masa de nunta, aranjament masa nunta la restaurant
Masa de nunta, aranjament masa nunta la restaurant

Dacă vă uitați la unele locații de nunta din Bucuresti care sunt full-service, iar unele unde vă puteți aduce dumneavoastra anumite lucruri și decorațiuni, asigurați-vă că luati in calcul toate prețurile.

Un loc cu mese, scaune și lenjerii incluse ar putea costa mai mult decât un loc unde trebuie să închiriezi propriile lucruri, dar ar trebui să obțineți o estimare de la o companie de închiriere pentru a vedea cum se compară când ați adăugat la prețul final.

Și rețineți că articolele de închiriere incluse sunt adesea mai de bază (lenjerii de scaune si mese, tacâmuri standard etc.), astfel încât este posibil să plătiți mai mult pentru a închiria obiecte care se potrivesc mai bine viziunii dvs.

Și dacă lucrați cu un loc de întâlnire care are un serviciu de catering intern, vezi meniuri de nunta aici,  cu un minim de hrană și băutură, asigurați-vă că includeți toate taxele în calculele dvs.

In speranta ca acest artcol este utila viitorilor miri, va invitam sa distribuiti prietenilor dumneavoastra ce urmeaza sa se casatoreasca ! Acestia va vor multumi pe viitor.

Leave a Reply