Sending

Cunosti un restaurant bun a la carte in sector 6 Bucuresti Drumul Taberei?

imagini din estaurantul Le Blanc Sector 6 BucurestiRecent am fost invitat la o nunta unui prieten in Bucuresti, cartier Drumul Taberei – Valea Oltului. Prietenul meu a ales sa organizeze acest eveniment important, nunta la restaurantul Le Blanc in sector 6 Bucuresti. L-am intrebat inninte de nunta de ce a ales acest restaurant si mi-a marturisit ca a vizionat multe restaurante din sector 6 innainte de a lua aceasta decizie.

Ce recomand din meniul acestui restaurant?

Le Blanc este un restaurant in sector 6 Bucuresti in care poti servi pranzul de afaceri sau cina deasemenea serile de weekend au formatie live ce confera o admosfera foarte placuta.

In portalul SEO112.ro gasesti descrierea completa a serviciilor si meniul restaurantului Le Blenc pentru nunta sau botez alaturi de recenzii clienti + imagini si video din canalul lor de youtube.

Personal mi-a placut modul in care este amenajat, coform numelui, restaurantul Le Blanc Bucuresti este decorat si mobilat cu elemente de culoare alba ceeace confera o admosfera de basm, va invit sa veeti imaginile si filmarile din interior.

Recomandarea me din menu


Dintre toate preparatele, recomandarea mea din meniul acestui restaurant in Drumul Taberei,  pentru dumneavoastra este : Fantezie din fructe de mare cu sos de ardei copt* 300 g // 45 lei. Si acum ma gandesc cat de buna a fost si abia astept sa revin.

Am ajuns cu o usoara intarziere la evenimentul prietenului mei si am ramas placut surprins ca am gasit loc de parcare la cativa metrii de intrarea in restaurant, parcarea este pazita si nu trebuie sa iti faci griji pentru masina parcata.

Primirea a fost foarte frumoasa, la intrare este un hol superb unde mirii isi intampinau musafirii, am ramas foarte placut surprins de cat de bine arata, totul era imaculat si stralucitor.

Am fost condusi la masa, unde am servit preparate delicioase din meniul traditional dar si international. Servirea a fost buna, personalul politicos si atent oridecate ori aveam nevoie de ceva.

Apoi am iesit la dans, pentru ca muzica se auzea foarte bine, au un sistem de sonorizare performant ce te face putr si simplu sa te ridici de la masa si sa incepi sa danzezi. Apropo de dans daca vreti si voi sa aveti o experienta buna la un restaurant cu muzica live in sector 6 Bucuresti, Le Blanc este locul potrivit.

Parerile clientilor despre restaurantul Le Blanc din Drumul Taberei Setor 6

Multumita acestei experiente placute, am continuat sa revin in tmpul zilei pentru restaurant ala carte sau pranz de afaceri sau seara in weekend canad au si formatie cu muzica live foarte apreciata de clienti. Va invit sa cititi si sa acordati recenzii pentru restaurantul Le Blanc aici.

Restaurantul Le Blanc din Drumul Taberei are o nota de 4.2 din 832 Google reviews. Deasemena in Reteua de socalizare facebook a primit nota 4.8 din 10 recenzii ale clientlor.

Vezi mai mute imagini ale utilizatorilor si postari oficiale in reteua instagram aici.

In speranta ca acest articol va fi de ajutor prietenilor vostrii, va invit sa il distribuiti prin emai sau social media, acestia va vor fi recunoscatori pe viitor.

Va multumesc entru timpul acordat citirii acestei recomandari si va astept pe viitor cu alte recomandari interesante bazate pe exerientele proprii cu privire la restaurantele din Bucuresti si nu numai.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.