Sending

Prânzurile de afaceri sunt o modalitate clasică, testată în timp, de a îmbiba un potențial client și de a ajuta la ungerea roților pentru a închide o afacere.

Ce altceva ar putea face ca discutiile despre afaceri să fie mai plăcute decât o sticla bună de vin, o farfurie superbă cu mâncare și atmosfera atrăgătoare a restaurantului perfect?

Desigur, a afla unde să mergeți pentru acea importantă întâlnire de prânz nu este neapărat o sarcină ușoară. Există mai mulți factori în joc, iar o etapă greșită egală ar putea să vă strice complet șansele de a încheia acordul.

Iată o serie de câteva lucruri pe care ar trebui să le cauți înainte de a alege un restaurant pentru masa de prânz, precum și câteva recomandări bune pentru câteva orașe populare orientate spre afaceri.

1. Serviciu excelent.

Nu prea contează dacă mâncarea este uimitoare dacă oamenii care o servesc nu sunt bine practicați în arta unui serviciu bun. Vrei să găsești un loc care plasează un serviciu impecabil chiar acolo cu calitatea serviciilor pe care le servește.

Majoritatea restaurantelor care sunt frecventate de oamenii de afaceri înțeleg acest lucru. Serverele lor sunt observante și discrete – știu când trebuie să vină și să facă check-in și când să te lase singur pentru a discuta probleme de afaceri.

Dacă nu aveți cunoștință de un restaurant, ar trebui să apelați pentru a afla dacă au o mulțime de petreceri pentru mese de afaceri. De asemenea, ar trebui să consultați recenziile online pentru a afla dacă ambianța este potrivită.

2. Mâncare atrăgătoare.

Nu există nicio întrebare că mâncarea ar trebui să aibă un gust bun. Dar identificarea ce tip de bucătărie să alegi este marea provocare. Nu este bine dacă alegeți un restaurant uimitor, completat de un cadru plin de farmec și un serviciu fără cusur … dacă data mesei dvs. prânz detesta absolut genul de mâncare pe care îl servesc.

Dacă nu știți ce fel de mâncare persoana pe care o întâlniți preferă, bucătăria în stil american este, în general, un pariu sigur. De obicei, nu poți greși cu o opțiune cu friptură și fructe de mare; sunt clasicele power-lunch. Desigur, nu este o idee proastă să îți alergi alegerea, doar în caz că se dovedesc vegetarieni.

3. Atmosferă grozavă.

Un prânz cu putere ar trebui să ofere un cadru minunat pentru afacerea dvs., așa că alegeți un loc impresionant. Ambianța profesională și decorul frumos pot parcurge un drum lung în îmbunătățirea experienței dvs. culinare.

Aceasta nu înseamnă neapărat că trebuie să mergeți la un tip de articulație de 5 stele, cu nume mare (deși acestea funcționează de obicei.) Adesea, puteți obține același efect (și unul mai unic) cu un mic restaurant minunat asta e pe calea bătută. Puncte suplimentare dacă introduceți data prânzului în noul lor restaurant preferat.

Acum, câteva opțiuni solide pentru prânzurile cu putere în mai multe orașe centrate pe afaceri, așa cum recomandă criticii și bloggerii locali din Bucuresti  https://almiraballroom.ro  Dacă vă aflați în orașul Bucuresti, consultați restaurantul https://le-blanc.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.