Sending
User Review
0 (0 votes)

Centrul de limba germană pentru copii Kinder Kultur Haus, în parteneriat cu German Kulturhaus anunță oficial deschiderea școlii de vară în limba germană 2019. Din 17 iunie așteptăm toți copiii cu vârste cuprinse între 4-12 ani, indiferent dacă au mai făcut sau nu germană, să ne calce pragul în locația noastră din zona Unirii, strada Anton Pann nr. 17A.

 Profesorii noștri au ani de experiență în lucrul cu copiii și folosesc suport audio-video performant, materiale atractive și metode de predare cu eficacitate dovedită, menite să faciliteze potențialul maxim al fiecărui cursant.

Cu o structură împărțită pe module tematice a câte două săptămâni fiecare, școala de vară în limba germană promite să inspire plăcerea învățării limbii germane prin jocuri de rol, cântece, desene, povești la tabla interactivă și tablete, toate în limba germană.

Vocabularul nou este pus în practică prin ateliere de desen, cusut, gătit, construit într-un cadru animat de instrumente muzicale. Afla mai multe despre centrul de invatare a limbii germana pentru copii Kinder Kultur Haus aici.

Noul program educațional de învățare practică de la Kinder Kultur Haus cuprinde șase module a câte două săptămâni fiecare. Temele sunt alese din Universul copiilor și vor fi parcurse timp de 1h jumate în fiecare zi de luni până vineri.

Costurile cursurilor de vara in limba germana pornesc de la 360 lei/ modul oferim reduceri pentru înscrierea a două persoane și înscrierea la mai mult de două module.

Înscrierile se fac la numerele de telefon 0773 973 955/ 0771 163 465 sau direct pe site-ul nostru https://www.kinderkulturhaus.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.