Sending

In acest articol va vom prezenta 23 sfaturi utile cu privire la modul în care modelele de videochat pot câștiga mai mulți bani azi 21,9,2020

Ghid Complet actualizat in 26 Februarie 2019 (au fost adaugate siteuri de videochat)

Inca te mai intrebi cum sa scastigi mai multi bani din siteurile de videochat azi 21,9,2020 ?

Este important să vă familiarizați cu sfaturi practice despre modul în care modelele de camere web pot câștiga mai mult. Aceste informații vor fi utile atât pentru începători, cât și pentru modele experimentate care doresc să-și mărească semnificativ veniturile.

castiguri din videochatSă ne imaginăm … Într-o anumită perioadă de timp pe un anumit site de videochat, există un anumit număr de membri care doresc să comunice cu o fată atractivă și sunt gata să cheltuiască niște bani pentru a face acest lucru. Pe aceeași resursă online, există sute de fete frumoase care sunt gata să facă multe lucruri de dragul bancnotelor clare. Jobul unui model de videochat este unul dintre cle mai ușoare din lume, interesant și profitabil, astfel încât concurența este dificilă. Pentru a atrage atenția unui număr cât mai mare de membri, nu este suficient să fiti listata printre fete; trebuie, de asemenea, să aveți grijă de multe alte aspecte tehnice și organizaționale.

Iata cele 23 de sfaturi pentru mai multi bani din siteurile de videochat:

cum sa faci mai multi bani ca model de videochat
sfaturi pentru modelele de videochat

Pentru a câștiga cat mai multi bani din videochat, ia în considerare fiecare detaliu:

 1. Timpul

  În videochat, plata este pe minut, astfel încât veniturile modelelor de videochat depind în mod direct de timpul petrecut în chat-ul plătit. Cu cât un model lucrează mai mult, cu atât mai mare este portofoliul ei de membri ce se obisnuiesc cu prezenta ei online. Timpul petrecut online ca model de vodeochat determină în mod direct numărul de ore petrecute într-un chat privat plătit.

 2. Experienţă

  Începătorii au nevoie, de obicei, de câteva săptămâni să se stabilească și să se stabilească. Cu experiența vine înțelegerea modului de a se comporta în fața camerei, ce fel de membri sunt, cum pot fi tentați să facă chat privat și ce modele ar trebui să facă într-un chat privat pentru ca utilizatorii să rămână acolo cât mai mult timp posibil și să se întoarcă la același model iar si iar. Utilizați orice ocazie pentru a vă exprima: concentrați mult efort și timp în perioada promoțională, participați la diverse promoții și completați profilul dvs. cu informații, fotografii și videoclipuri interesante.

 3. Aspect

  În prezent, este important ca orice fată să acorde atenție aspectului ei și să arate în manichiură. Este, de asemenea, unul dintre principalele lucruri din industria webcam-urilor, pentru că oamenii se iubesc cu ochii lor. Urmăriți-vă greutatea, exersați-vă, faceți manichiură și pedichiură regulată, aveți grijă de față, corp și păr, iar rezultatele vor depăși toate așteptările dvs.

 4. Activitate

  Modelele web de succes încurajează în mod constant interesul, actualizarea fotografiilor și a materialelor video în profilurile lor, păstrarea unui mini-jurnal cu privire la sentimentele lor și fanteziile erotice și răspunsul la mesajele membrilor. Unele fete creează pagini false pe rețelele sociale cu link-uri către conturile lor pe site-urile webcamurilor, atrăgând astfel și mai mulți clienți și câștigând bani în plus pentru a atrage utilizatori.

 5. Aparat foto

  Decizia fiecărui utilizator particular de a rămâne în chat-ul video sau nu depinde direct de calitatea imaginii. Asigurați-vă că aveți o cameră HD bună. Mai multe informații se găsesc în acest site, studioul de videochat Bucuresti Fetish World, este un studio ultra performant, indeplineste toatecerintele atat in ceace priveste computerele, camerele video, luminile cat si alte facilitati cm ar fi machiaj, coafura si traineri cu experienta.

 6. Viteza Internetului

  La o viteză scăzută a Internetului, imaginea poate fi înghețată sau transmisă cu întreruperi sub formă de cadre separate. Văzând acest lucru, majoritatea utilizatorilor vor trece la un videoclip mai bun. In concluzie o conexiune buna.

 7. PC de mare viteză

  Pentru a procesa și a transfera date video, aveți nevoie de un calculator personal de mare viteză sau de un laptop. Articolul nostru vă va ajuta să alegeți opțiunea potrivită pentru munca dvs.

 8. Lumini

  O imagine întunecată și întunecată este sortită eșecului, așadar configurați sursele de lumină necesare, încercați diferite combinații, experimentați locația și rezultatele vor fi pozitive. Pentru mai multe informații, consultați secțiunea 5: Iluminarea din acest articol.

 9. Interior

  Oricât de atractivă ar fi o fată, dacă se află în fundal pe o canapea uzată și pe un covor vechi, vederea va fi patetică și plictisitoare. De aceea, aranjați-vă cu atenție interiorul și, dacă nu aveți bani, închiriați un apartament cu reparații de designer. Într-un astfel de apartament, vă puteți schimba periodic locul de muncă de la dormitor până la bucătărie, baie sau hol și păstrați-l proaspăt pentru clienții dvs.

 10. Program
  Pe baza ocupării forței de muncă individuale, proiectați un program potrivit pentru dvs., postați-l în conturile dvs. pe site-uri web și încercați să vă lipiți de el. În acest fel, clienții obișnuiți vor afla când veți fi online și veți putea să vă adaptați programului.
 11. Zâmbiți și vorbiți
  Un zâmbet încurajează comunicarea, motiv pentru care bărbații vin pe chat-urile video. Mulți dintre ei sunt prea timizi și sunt prea nervoși pentru a începe conversația, așa că trebuie să salutați noul vizitator în chat. Obosiți după o zi grea de muncă, ele aleg de obicei fetele care iau în mod activ inițiativa. Ei nu vor să muncească; ei vor doar să se relaxeze.
 12. Utilizatori constanți
  Uneori bărbații se îndrăgostesc de fetele frumoase online și le cumpără de ani de zile, ca să spunem … Utilizatorii constanți = un venit stabil. Sentimentul de încredere în viitor ridică un sentiment de încredere în sine și vă permite să faceți planuri pentru viitor.
 13. Varietate de imagini și video
  Aveți deja utilizatori constanți? Grozav! Mai întâi de toate, gândiți-vă la diversele imagini pe care le văd utilizatorii. Bărbații devin repede obosiți de monotonie – nu îi excită. Dacă doriți să atrageți membri specifici cât mai mult timp posibil, creați diferite stiluri în aspectul și comportamentul dvs. și extindeți colecția de haine.
 14. Nu speria membrii
  Foarte puțini oameni îi plac fetele furioase și agresive. Deși există o șansă de a atrage pe cei cărora le place să se supună și să fie dominate. Latexul, gagurile, genele și cătușele vă vor ajuta în această privință!
 15. Poziția ta
  Știm cu toții cât de important este să facem o primă impresie bună. Faceți cunoștință cu oaspeții chat-ului dvs. video într-o poezie spectaculoasă pentru a atrage atenția și a evoca “dragostea” la prima vedere. Adăugați intrigi – permiteți membrilor să ghicească dacă purtați lenjerie de corp sau ce fel de jucărie se ascunde în chiloți.
 16. imaginea este importanta pentru un model de videochatFață
  Pielea sănătoasă și machiajul selectat în mod semnificativ măresc șansele de succes. Acest lucru este evidențiat de un sondaj efectuat de cel mai mare portal de webcam. După cum se dovedește, majoritatea bărbaților acordă atenție în primul rând fețelor fetelor, nu și pieptului, picioarelor sau fundului. Repetați expresiile faciale în fața oglinzii: puteți să arătați o surpriză sau o bucurie sinceră, râsul plin de râs, zâmbetele flăcătoare, aspectul tulbure, strigătele pasionale, strigătele sălbatice dintr-un orgasm etc.
 17. Învață să te joci
  Cu toate acestea, nu vă mișcați prea încet. Este enervant și un membru poate lăsa un chat plătit în orice moment. Respectați anumite limite. Cel mai mare succes este realizat de fetele misterioase care se bate și se retrag ușor. Aceasta este o știință complicată, dar suntem siguri că o puteți face!
 18. Prețul dvs. privat
  Încercați să setați un preț diferit și să vedeți dacă vă măriți câștigurile. Există o opinie conform căreia o plată prea scăzută atrage după două minute zgomotul. Datorită nivelului concurenței, uneori merită încercat diferite variante, mai ales ca începători.
 19. Utilizați accesorii
  Jucăriile si acesoriile fac spectacolul mai viu și mai interesant, agitând imaginația și dorințele membrilor. Există, cu siguranță, surprinzătoare fete frumoase care pot lovi jackpot-ul fără niciun mod special, dar modelul mediu de cameră cu jucării va câștiga mai mult decât ar face fără ele.
 20. Blocați orașe, nu țări
  De ce ar trebui să pierdeți clienții care locuiesc în alte orașe din propria țară? Acest lucru se aplică și în cazul în care locuiesc rude străine, prieteni și cunoștințe.
 21. Lucrați pe mai multe site-uri în același timp
  Acest lucru vă poate mări considerabil veniturile, dacă vă asigurați că viteza internetului și resursele calculatorului vă permit să lucrați simultan pe site-uri diferite.
 22. Participați la promoții
  Camerele Webcam dețin adesea concursuri, stimularea modelelor pentru a câștiga mai mult, precum și diverse evenimente tematice, programate pentru anumite sărbători. Participarea la promoții este o modalitate excelentă de a vă face publicitate, de a câștiga bani în plus și, eventual, de a câștiga premiul mare!
 23. Abilități lingvistice străine.
  Cu cât mai multe limbi știți, cu atât mai largă poate fi geografia clienților dvs. Pentru comunicarea în chat-urile video, cunoașterea superficială a felicitărilor, complimentelor și termenilor speciali este probabil suficientă. Dacă salutați un francez în limba maternă, acest lucru va provoca cel puțin un zâmbet și poate chiar vă va câștiga o sesiune privată.


Acestea sunt câteva din secretele simple care vă vor ajuta să ajungeți la un nivel complet diferit de venit! Accesati aceasta pagina :  https://fetish-world.ro/ pentru mai multe detalii despre cum sa castigi rapid multi bani din activitatea de videochat . In speranta ca va placut si considerati util acest articol, va invitam sa il transimteti, distribuiti prietenilor dvs. in retelele de socializare. Surse imagini: https://www.instagram.com/fetishworld.studio si https://www.facebook.com/FetishWorldBucuresti/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.