Sending

Cum sa iti faci propriul put de apa prin foraj?

Căutați specialisti in foraje puturi apa in Bucuresti pentru a va fora o fântână de apă sau un put de apa? Nu căutați mai departe, ati ajuns exact unde trebuie EUForaje foraje puturi bucuresti vă poate furniza apă pură din propriul dvs. puț de apă. În trecut, dacă doreai să săpați o fântână cu apă, trebuia să solicitați Autorității Naționale Apele Romane o licență de exploatare. În ultimii ani au fost absorbiți de Agenția pentru Mediu. În 2003, o modificare a legii romane înseamnă că oricine poate avea o alimentare cu apă privată și poate pompa până la 20.000 de litri pe zi, fără a necesita licență. Nu există restricții privind utilizarea la care poate fi pusă apa.

Cel mai important, cu cat verile secetoase devenind mai frecvente în sudul Roamniei, mulți grădinari apeleaza la foraje puturi giurgiu, dornici își fac griji pentru că grădinile lor frumoase sunt distruse de o vară uscată prelungită. Deasemenea agricultorii din sudul Romaniei apeleaza la foraje puturi ialomita in vederea alimentarii cu apa. Apa din propria fântână sau put de apă poate fi folosită chiar și în momentul în care o exista interdicție in a folosi apa din sistemul public de alimentare din cauza sesetei, nu va mai trebui să vă faceți griji cu privire la apa pentru plantele, copacii și peluzele dvs.

Pret foraj put apa se bazează pe o combinație de factori:

Cât de adânc este nivelul apei subterane naturale, care sunt condițiile geologice preconizate ale solului, ușurința accesului etc. Primul pas este să aflați ce geologie se află sub proprietatea dvs., împreună cu adâncimea până la apă și calitatea preconizată.

Acest serviciu se numește prognostic al unui foraj pentru puțuri de apă pe care EUForaje.ro oferă acest serviciu absolut gratuit. Acestia folosesc o bază de date extinsă cu înregistrări ale puțurilor de apă, înregistrări ale găurilor de foraj și hărți geologice pentru a stabili geologia și hidrologia de sub proprietatea dumneavoastră. Pur și simplu trimiteți-ne un e-mail cu locația dvs. și acestia vor face toate cercetările pentru dvs., aceste informații sunt complet gratuite.

Următoarele poze au fost realizate în Bucuresti. Clientul avea un iaz care era alimentat de un pârâu. Din păcate, timp de 6 luni din an, curentul s-a uscat și la fel a făcut și iazul.

Imaginea următoare arată iazul la câteva zile după instalarea puțului de apă. Peștii au acum multă apă tot anul, iar clientul folosește, de asemenea, apa pentru a-și iriga grădina și alocarea de legume extinse.

iaz uscat vs iaz umplut prin foraje puturi apa

Imaginile de mai sus arată un iaz din zona Ilfov Bucuresti, care se scurgea în geologia predominantă a nisipului. Specialistii in foraje au găurit un put absorbat pentru ca clientul să se umple și  să mențina nivelul iazului său, oferind un refugiu natural faunei sălbatice din zonă.
Dacă aveți norocul să vă aflați deasupra creței din Bucuresti Ilfov , vă putem oferi tarife foarte avantajoase pentru puțul vostru. Contactați-ne și vom face un raport gratuit pentru dvs. cu privire la viabilitatea găurării propriei puțuri de apă.

Instalația de foraj folosită predominant este o instalație de găurit Beretta T57 Geo, diametrul de forare este de 150 mm sau 200 mm. Procesul de foraj nu este în mod normal dezordonat, iar materialele care apar nu sunt periculoase. În acest proces nu sunt utilizate substanțe chimice sau nămoluri și niciunul nu trebuie eliminat în mod special după aceea.

Contractele pe straturi de rulmenți adânci vor necesita foraj rotativ și sunt mult mai costisitoare, acest serviciu poate fi furnizat dacă considerăm că geologia garantează utilizarea unei platforme de foraj rotative. Pe partea strălucitoare, o bună parte din Bucuresti si Ilfov este binecuvântată cu condiții ideale de sol. Acviferele cu pietriș sau cu cretă sunt ideale pentru foraj.

Întrebări frecvente:

Așadar, cum să mă descurc cu o fântână de apă sau un put forat?

În primul rând, trebuie să știți care este geologia și hidrologia aflată sub proprietatea dvs.. Contactați-ne la Borehole-Driller și vom efectua un prognostic al găurilor de apă. Căutăm într-o bază de date extinsă cu înregistrări de foraje și puțuri de apă și consultăm hărți geologice pentru a construi un profil de hidrologie și geologie de sub proprietatea dumneavoastră. Vom fi apoi în măsură să vă oferim un citat exact pentru forarea puțului de apă. Prognoza și oferta sunt gratuite și nu aveți nicio obligație să folosiți serviciile noastre.

Pentru ce pot folosi apa?

Apa extrasă din puțul de apă poate fi folosită în orice scop. Dacă apa se folosește numai pentru irigare sau umplerea iazurilor etc, aceasta va necesita doar o filtrare minimă. Cu toate acestea, dacă apa va fi utilizată pentru apa potabilă, va trebui să fie analizată apa pentru a determina calitatea acesteia, iar apoi se poate furniza echipamentul de filtrare adecvat. În funcție de geologie, de obicei vă putem oferi o idee bună despre cum va fi calitatea și probabil ce filtrare poate fi necesară.

Unde pot localiza puțul de apă pe proprietatea mea?

În general vorbind în Bucuresti si Ilfov, nu contează cu adevărat unde se află forajul. EUForaje va alege un loc exact și vă va spune că este locul unde este apa dulce etc. Din experiența sondorlor in foraje puturi, trecută nu putem găsi niciun motiv pentru a dori să le utilizăm serviciile, deși în alte zone ale țării în care încercați să găsiți fracturi specifice care conțin apă, acestea ar putea fi utile pentru localizarea acestora.

Factorii cei mai importanți sunt:

Accesul in zona viitorului put de apa forat.
Putem să punem platforma de foraj în proprietatea dvs. Toate echipamentele de foraj sunt destul de mari, așa că dacă ai doar o grădină cu dimensiuni reduse, atunci probabil că nu este pentru tine.

Atâta timp cât accesul la grădina dvs. este rezonabil, de obicei putem intra. Vedeți acest articol despre pagina noastră despre acces in zona de foraj pentru a vedea ridicarea echipamentelor noastre în situații incomode.

Principalul nostru criteriu este de a localiza forajul în apropierea unei alimentări cu energie electrică, care va fi necesară pentru alimentarea pompei de foraj a puțului de apă. Și să fii aproape de orice infrastructură de apă din proprietatea pe care vrei să o conectezi.

Cum va arăta fântâna sau putul de apă când va fi terminată?

Există două opțiuni aici: Dacă spațiul este excelent, putem adăposti puțul de apă în totalitate subteran, cu o cameră de gaură care acoperă instalația. Aceasta ar fi probabil o idee bună dacă apa ar fi folosită exclusiv pentru irigare. Dacă filtrarea este necesară pentru a aduce apa la un standard potabil, vă recomandăm ca instalația să fie acoperită de un dulap sau o incintă similară, care să găzduiască echipamentul de filtrare și să ușureze întreținerea. Dacă este necesar, putem găzdui subteran instalarea puțului de apă și putem așeza o conductă de apă din puțul de apă într-o locație mai potrivită unde ar putea fi adăpostit echipamentul de filtrare.

Cât durează să forezi un put de apa?

Acest lucru depinde de profunzimea forajului și de geologia prin care suntem perforați. În mod obișnuit, o sondă de apă durează aproximativ o săptămână pentru a fi finalizată, dar am oferi cea mai bună estimare a calendarului implicat atunci când vom produce oferta noastră specifică proprietății dvs.

rata-de-viata-a-infrastucturii-puturilor-forate

Forarea putului de apă va face o mizerie în grădina mea?

EUForaje se mândrește cu faptul că respectăm timpul și efortul pe care l-ați depus în grădină. Stabilim 8 x 4 scânduri pentru a minimiza deteriorarea gazonului dvs. etc.  Dacă din motive de acces, nu putem săriți în apropiere de locație, vom bifa butașii către un salt. Avem mulți clienți fericiți, care vor beneficia de acest lucru și ar fi mai mult decât dispuși să furnizeze referințe pentru a confirma acest lucru.

 Se va seca putul de apa pe timpul verii?

Se depun toate eforturile pentru a vă asigura că aveți o ofertă durabilă pentru viitor. Foram cel puțin 20 de metri în stratul hidric (acolo unde condițiile geologice permit), acest lucru permite fluctuații sezoniere ale nivelului apei. Sonda este, de asemenea, testată cu pompă, iar nivelurile de apă sunt monitorizate în proporție de 70 litri pe minut pentru a stabili randamentul găurii de foraj.

 Cât costă o pompă pentru putul de apă?

Pretul pompelor submersibile depinde de o serie de factori: Adâncimea forajului, adâncimea apei, lungimea cablului necesar și cantitatea de apă necesară pentru a fi livrată. Folosim pompe de foraj pentru puțuri de apă ZDS, acestea sunt pompe de înaltă calitate, care beneficiază de o garanție de 2 ani fără garanție. Oferim prețuri avantajoase clienților care au o apă bine găurită de noi. Dacă ați prefera să instalați o pompă de foraj furnizată de dvs., nu avem nicio problemă să o instalăm pentru dvs.

Costul final al pompei submersibile va ține cont de toți factorii de mai sus și va fi dimensionat pentru a oferi pompa perfectă pentru aplicația dvs. specifică.

pompe-submersibile-hidrofoare-EUforaje-puturi-apa-fantani

Dacă doriți să vedeți un sistem instalat, anunțați-ne și vom aranja o vizionare.

Garanție de apă
Vom folosi echipamentele, abilitățile și experiența noastră pentru ca apa să poată gaura să fie un succes, dar nu putem fi responsabili pentru găsirea apei care nu există. Ne angajăm să facem lucrările conținute în oferta noastră, pentru care trebuie să fim plătiți dacă apa de cantitate sau calitate adecvată a fost descoperită sau nu.

Vom încerca doar să găurim un foraj cu cel puțin 95% șanse de reușită. Va invitam sa vedeti portofoliul nostru de lucrari de foraje puturi brasovforaje puturi galati si foraje puturi iasi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.