stand-up-comedy-show-bucuresti-octombrie-26-octombrie-2019
Sending

stand-up-comedy-show-bucuresti-octombrie-26-octombrie-2019

Stand-Up Comedy Bucuresti Sambata 26 Octombrie 2019

Copper’s Pub da start noului sezon de Stand-Up Comedy. Umor nu Gluma!

Vino sa razi cu pofta alaturi de 3 dintre cei mai buni comedianti romani: Bogdan Zloteanu (finalist iumor),Tiberiu Popovici (finalist iumor si Romanii au talent) si Cristian Dumitru (comedy club-comedy central).

Rezervari si info la: 0744.914.007 sau la: 0787.655.876

Si daca nu te-am convins iti lasam mai jos cateva detalii despre comediantii de pe afis:

Sambata, 26 octombrie 2019, Copper’s Pub din Bucuresti te asteapta sa vezi un show de stand-up comedy mai ceva ca la iUmor.
Nu rata spectacolul de stand-up comedy sustinut de Cristian Dumitru, Bogdan Nitu si Marius Covache.
 
Pe Cristian Dumitru si Bogdan Nitu ii stii de la emisiunea iUmor unde au participat cu perodia trap “Vine, Vine pensia!”.
Marius Covache este primul tigan rrom ce a participat la emisiunea mentionata mai sus.
Si daca asta nu te-a convins iti lasam mai jos mai multe detalii:
Cristian Dumitru :
A inceput sa faca stand-up comedy in Café Deko fiind coleg de breasla cu Micutzu, Mihai Bobonete, Bordea, Teo, Vio si Costel si multi altii.

De atunci a sustinut spectacole atat in Café Deko cat si in Club 99 (cluburi bucurestene cu specific stand up comedy) cat si in orasele mari din Romania dar si pentru diaspora de romani din afara granitelor tarii.

Cu siguranta il stii si din mediul online unde este foarte activ de ani de zile. Pe langa filmuletele funny precum: “Luati oncur (parodie hemoroeasy); Maicador, Muncitori intelectuali, etc pe canalul sau de youtube poti vedea si emisiuni online precum Mi-e Foame! sau FARSE pe BUNE!
Cristian se mandreste cu faptul ca are cel mai interactiv show de stand-up comedy de la noi din tara.
 
Marius Covache sau “tiganul ăla mustăcios de la iUmor” cum mai este cunoscut se remarcă prin glume autoironice culese din experiențele proprii sau din aberațiile pe care i le spune prietenul lui imaginar.
 
Bogdan Nitu are o experienta de 5 ani in stand-up comedy si este membru al trupei de umor hi OS 3.0 care are in prezent aproape 40,000 de urmaritori pe facebook. Impreuna cu Cristian Dumitru prezinta emisiunea online „Mi-e Foame!”
Prezenta in sala se va face cu cel putin 30 minute inainte de inceperea spectacolului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.