Sending

Instruirea angajatilor in vederea invatarii limbii germane

logo german kulturhausȘcoala de limbi străine specializata in limba germana German Kulturhaus din Bucuresti, ocupă o locație fantastică, la doar cinci minute de mers pe jos de centrul istoric al orașului și piata Unirii sau promenada Dambovitei.

Cateva cuvinte despre German Kulturhaus

Școala noastră de lima germana oferă un mediu de învățare liniștit și confortabil pentru cei ce doresc sa invete limba germana, cu facilități, inclusiv acces la internet și biblioteca si softuri de invatare interactive.

Oferim o varietate de programe de invatare a limbii germane, precum și mai multe cursuri dedicate obiectivelor dumneavoastra de business.

Dacă învățați limba germană pentru afaceri, pentru management sau pentru alte scopuri profesionale, veți găsi personalul nostru foarte experimentat, și motivat ajutându-vă să progresați.

Deblocați potențialul forței de muncă prin cursurile de limba germana pentru companii German Kulturhaus , acestea sporesc încrederea, sporesc rata de reținere și permit angajaților dvs. să ofere mai multă valoare companiei dumneavoastra.

Exemplu de companii ce au utilizat cursurile noastre de limba germana

 

 Beneficiile reale pentru compania dumneavoastra

  • Profesori calificați, vorbitori nativi ai limbii germane;
  • Profesorii noștri certificați au mai mult de șase ani de experiență oferind soluții de pregătire lingvistică companiilor din Bucuresti;
  • Facilităm specializarea limbajului și a locului de muncă pentru profesioniști din toate industriile.


Curriculum structurat

Cursurile noastre sunt planificate exclusiv pentru angajații dvs. și sunt livrate în grupuri mici sau în clase private la sediul nostru sau la sediul compniei dvs.
Curriculumul nostru este certificat de CEFR și acceptat de agențiile de viză din întreaga lume.

Solicitați mai multe informații:

Completați numele dvs. și adresa de e-mail a companiei pentru a vă înregistra interesul cu Lingoda. Vom fi la curent în scurt timp.

https://www.germankulturhaus.ro/contact/ 

Telefon: L-V 8:00-18:00

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.