Sending

Atunci cand ai nevoie de un avocat in Bucuresti pentru drept comercial si drept societar, este bine sa citesti acet articol, te va ajuta in alegerea ta.

Având în vedere evoluția rapidă a relațiilor comerciale și informatizarea tot mai ridicată a operațiunilor contractuale, au crescut proporțional și neînțelegerile dintre partenerii contractuali în privința respectării obligațiilor asumate.

Cabinet de Avocat ”Gherasim Andrei-Gheorghe” vă oferă servicii de consultanță și reprezentare în probleme comerciale variate.

avocat drept comercial

Pentru a veni în întâmpinarea unor astfel de probleme, vă putem fi alături încă din etapa de început a negocierii și încheierii contractelor, tranzacțiilor, antecontractelor, promisiunilor și a altor înțelegeri ce urmează a fi agreate de către dumneavoastră cu partenerii contractuali.

Vă oferim suport și pentru recuperarea creanțelor de la partenerii rău-platnici indiferent de obiectul contractului, sediul debitorului, asigurându-vă opțiunea cea mai eficientă și rapidă pentru revendicarea drepturilor cuvenite.

Deținem expertiză și aria de activitate privind înființarea de societăți comerciale, indiferent de forma juridică optată: S.R.L., S.R.L.-A.U., S.A., P.F.A., întreprindere familială, asociație familială, fundații, asociații, ș.a., putându-vă acorda ajutorul necesar.

Vă putem asigura și servicii de găzduire sediu social, schimbare denumire societate și formă juridică, modificarea statutului societății în privința următoarelor componente: administrator, părți sociale, sediu social, puncte de lucru, sedii secundare, coduri CAEN, prelungire durată de funcționare, modificarea obiectului de activitate, modificare declarații pe propria răspundere, majorare sau reducere capital social, transmitere părți de interes sau părți sociale.

Vezi toate serviciile oferite de Avocat Gherasim Andrei Gheorghe in Bucuresti !

Ne putem ocupa și de activități privind suspendarea sau reluarea activității societății, schimbarea membrilor organelor de conducere, excluderea sau retragerea asociaților/acționarilor, corectare erori materiale, obținere certificate constatatoare, obținere certificate fiscale și de cazier judiciar, asistență juridică si reprezentare în fața Oficiului Registrului Comerțului, precum și de orice alte demersuri care se pot efectua în fața acestei autorități.

>> Vezi mai multi avocati din Bucuresti aici !