Sending

Sti momentul acela cand ai nevoie de un avocat drept comercial Bucuresti si nu sti la cine sa apelezi? Ei bine , atunci cand ai nevoie de un avocat in Bucuresti pentru drept comercial si drept societar, este bine sa citesti acet articol, te va ajuta in alegerea ta.

Având în vedere evoluția rapidă a relațiilor comerciale și informatizarea tot mai ridicată a operațiunilor contractuale, au crescut proporțional și neînțelegerile dintre partenerii contractuali în privința respectării obligațiilor asumate.

Cabinet de Avocat ”Gherasim Andrei-Gheorghe” vă oferă servicii de consultanță și reprezentare în probleme comerciale variate.

avocat drept comercial

Avocați specializați în dreptul comercial

Pentru a veni în întâmpinarea unor astfel de probleme, vă putem fi alături încă din etapa de început a negocierii și încheierii contractelor, tranzacțiilor, antecontractelor, promisiunilor și a altor înțelegeri ce urmează a fi agreate de către dumneavoastră cu partenerii contractuali.

Vă oferim suport și pentru recuperarea creanțelor de la partenerii rău-platnici indiferent de obiectul contractului, sediul debitorului, asigurându-vă opțiunea cea mai eficientă și rapidă pentru revendicarea drepturilor cuvenite.

Deținem expertiză și aria de activitate privind înființarea de societăți comerciale, indiferent de forma juridică optată: S.R.L., S.R.L.-A.U., S.A., P.F.A., întreprindere familială, asociație familială, fundații, asociații, ș.a., putându-vă acorda ajutorul necesar.

Vă putem asigura și servicii de găzduire sediu social, schimbare denumire societate și formă juridică, modificarea statutului societății în privința următoarelor componente: administrator, părți sociale, sediu social, puncte de lucru, sedii secundare, coduri CAEN, prelungire durată de funcționare, modificarea obiectului de activitate, modificare declarații pe propria răspundere, majorare sau reducere capital social, transmitere părți de interes sau părți sociale.

Care este rolul unui avocat de drept comercial

✔️redactare și revizuire de contracte comerciale, tranzacții, antecontracte, promisiuni unilaterale și bilaterale de vânzare-cumpărare;

✔️asistare la negocierea contractelor și a tranzacțiilor;

✔️recuperare de creanțe indiferent de procedură (după caz, executare silită directă, procedura ordonanței de plată, procedura somației de plată, cerere de valoare redusă, procedura de drept comun ș.a.);

✔️consultanță pentru înființarea societăților comerciale, alegerea codurilor CAEN, inclusiv pentru studiouri chat;

✔️înființare de societăți comerciale, indiferent de forma juridică optată: S.R.L., S.R.L.-A.U., S.A., P.F.A., întreprindere familială, asociație familială, fundații, asociații, ș.a.;

✔️găzduire sediu social în baza contractului de asistență juridică;

✔️schimbare denumire societate și formă juridică;

✔️modificare statut ✔️administrator, părți sociale, sediu social, puncte de lucru, sedii secundare, coduri CAEN, prelungire durată de funcționare, modificarea obiectului de activitate, modificare declarații pe propria răspundere, majorare sau reducere capital social, transmitere părți de interes sau părți sociale;

✔️suspendarea sau reluarea activității;

✔️schimbarea membrilor organelor de conducere;

✔️excluderea sau retragerea asociaților/acționarilor;

✔️corectare erori materiale.

✔️obținere certificate constatatoare, obținere certificate fiscale și de cazier judiciar;

✔️asistență juridică si reprezentare în fața Oficiului Registrului Comerțului.

Vezi toate serviciile oferite de Avocat Gherasim Andrei Gheorghe in Bucuresti !

Ne putem ocupa și de activități privind suspendarea sau reluarea activității societății, schimbarea membrilor organelor de conducere, excluderea sau retragerea asociaților/acționarilor, corectare erori materiale, obținere certificate constatatoare, obținere certificate fiscale și de cazier judiciar, asistență juridică si reprezentare în fața Oficiului Registrului Comerțului, precum și de orice alte demersuri care se pot efectua în fața acestei autorități.

Comunicate de presa Avocatul Andrei Gheorghe Gherasim din Bucuresti:

>> Vezi mai multi avocati din Bucuresti aici !