Sending

Avocat drept penal Bucuresti specialist procese dificile cauze penale

Va aflati in cautarea unui avocat drept penal Bucuresti? Ei bine ati ajus exact unde trebuie, cabinet de Avocat ”Gherasim Andrei-Gheorghe” vine în ajutorul dumneavoastră pentru rezolvarea problemelor din domeniul dreptului penal.

Deoarece cunoaștem faptul că procesele penale în sine și implicațiile săvârșirii unor fapte penale pot antrena măsuri care vizează în mod direct libertatea dumneavoastră sau exercitarea liberă a drepturilor, vă suntem alături pentru a ne asigura că vă sunt respectate și garantate drepturile și libertățile stabilite de lege.

Experienta in reprezentare eficienta in procese penale dificile

Având experiență în asigurarea asistenței juridice și reprezentării în cauzele penale, indiferent de calitatea pe care o aveți în proces – suspect, inculpat, persoană vătămată, parte civilă, parte responsabilă civilmente sau martor – Cabinetul nostru este în măsură să vă asiste și să vă reprezinte în faza de urmărire penală, procedura de cameră preliminară și judecată în primă instanță și în căi de atac (apel, recurs, contestație, revizuire, contestație în anulare).

Asistența juridică și reprezentarea se asigură atât în fața organelor de poliție, la nivelul tuturor parchetelor, a instanțelor de judecată, precum și în fața instituțiilor și autorităților cu atribuții de control.

Cum gasesti cei mai buni avocati drept penal bucuresti ?

Avocatul specializat in drept penal Andrei Gheorghe Gherasim din Bucuresti

Cum va poate ajuta un navocat specializat in drept penal

În activitatea juridică desfășurată în sprijinul dumneavoastră redactăm sesizări, plângeri penale, denunțuri, memorii, obiective pentru derularea expertizelor, obiecțiuni și precizări, formulăm plângeri împotriva luării, menținerii și prelungirii de măsuri preventive privative de libertate, negociere acord de recunoaștere a vinovăției, recunoașterea hotărârilor străine conform legilor din România, plângeri și contestații împotriva măsurilor și actelor dispuse de organele de urmărire penală (poliție și procuror). Citeste mai multe articole despre drept penal redactate de Avocatul Andrei Gheorghe Gherasim aici.

De asemenea, putem formula și cereri pe latură civilă în procesul penal: ex. constituire de parte civilă, introducere în cauză a părții responsabile civilmente și tragerea la răspundere a inculpatului, chiar și în solidar, cu partea responsabilă civilmente pentru recuperarea integrală a prejudiciilor rezultate din săvârșirea infracțiunii.

Aici gasiti cei mai buni avocati drept penal bucuresti

avocat drept penal Bucuresti

✔️ faza de urmărire penală;

✔️ procedura camerei preliminare;

✔️ faza de judecată în primă instanță și căi de atac (apel, recurs, contestație, revizuire, contestație în anulare);

✔️ asistența juridică și reprezentarea se asigură atât în fața organelor de poliție, la nivelul tuturor parchetelor, a instanțelor de judecată, precum și în fața instituțiilor și autorităților cu atribuții de control;

✔️ redactare de sesizări, plângeri prealabile, denunțuri, memorii ș.a.;

✔️ contestare și formulare de plângeri împotriva luării, menținerii și prelungirii de măsuri preventive privative de libertate;

✔️ plângeri și contestații împotriva măsurilor și actelor dispuse de organele de urmărire penală (poliție și procuror);

✔️ formulare de cereri pe latură civilă în procesul penal: ex. constituire de parte civilă, introducere în cauză a părții responsabile civilmente;

✔️ proceduri în cadrul executării pedepsei: contestații la executare, schimbarea regimului de executare, liberarea condiționată;

✔️ asistență și reprezentare pentru obținerea grațierii, prescripției răspunderii penale sau a executării pedepsei, a reabilitării de drept sau judecătorești.

Mai multe despre acest cabinet avocat drept penal Bucuresti:

Afla mai multe despre acest cabinet avocat drept penal Bucuresti aici.Expertiza noastră ne recomandă și în proceduri în cadrul executării pedepsei: contestații la executare, schimbarea regimului de executare, liberarea condiționată, asistență și reprezentare pentru obținerea grațierii, prescripției răspunderii penale sau a executării pedeosei, a reabilitării de drept sau judecătorești.

Alte servicii: drept comercial ; drept civil ; drept administrativ si fiscal , scopul nostru a fost și este acela de a asigura servicii profesionale prompte și de calitate menite să asigure apărarea drepturilor și intereselor dumneavoastră!